Zaten mahkeme ona verdi . Ben de onu diyorum çok mu zordu azıcık katlanmak. Gençlik zamanları biraz hızlı geçmiş. Yani bizim orası küçük bir yer kimse de iyi bu adam demedi. Ben de üniversite mezunu olup isteyenin de çok olunca böyle oldu. Tamam benim de kızım var tabiki iyi bir evlilik yapsın isterim. Ama beş yıl oldu artık. Iş dışında bir düzensizliği yok. Olan oldu artık sonuçta bosansam bile geriye alamam ki hiç birseyi
Canım çok karışık oldu, bir yerde eşim iyi bir şeyi yok demişsin, bir yerde iş tutturmaz, bir yerde para da gözü yok aslında diyorsun bir yerde annemin parasını istiyor iması yapmışsın.
Annenler aslında seni eşine layık görmediler ama sen severek evlendin ve eşini hala seviyorsun. Doğru mu?
Annen anladığım kadarı ile eniştene kollarını açmış hatta kendine kalan mirasla iş kurmuşlar. Belki de eniştene maddi olarak bile destek oluyorken, eşine dış kapının mandalı muamelesi ile işçi vazifesi vermişler. Kaldı ki işçi olmak gocunulacak şey değil ama annen ve enişten eşini destekleyip, özellikle senin iyiliğin için, ona da firma da iyi bir yer vermek yerine onu tamamen egale etmişler. İşten kovarak da gururunu çiğnemişler.
Eşin de doğal olarak sinirlenmiş ve ne maddi ne manevi destek olmadığı için ve de üstüne dışlandığı için ailene yüz dönmüş.
Sen eşinle bile bile evlendin, onun karakterini biliyordun, iki de çocuk yaptın şimdi eşin sağlam pabuç değil ayrıl diyenleri anlayamıyorum, bayan en başından kabul etmiş işini kaldı ki adam düzelmiş, çalışıyor.
İkincisi annen diğer evlatlarına sahip çıkarken size sahip çıkmıyorsa bence de eşin tepki olarak dava açalım demiş olabilir. Para sevdası değil ama ayırım yapılıyorsa (ki ben öyle algıladım) adam haklı. Ama cidden durum buysa.