Hamileyim boşanıyorum.

sarra13

Ahmet Arhan'ım <3 Annesinin minik oğlu<3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
2.952
2.273
48
35
Evet hamile olduğumu yenii öğrendim.Eşimle çok sık kavga etmeyiz ama edincede çok kırılıyoruz hele ben kavga gürültüye gelemiyprum.
Bazı planlarımız vardı çocuk haberi olunca ertelenmiş oldu istekler bunları konuşurken birden çokta sevinemedim dedi.Tabi sinirlenip ilk eşin hamileyken sevindin onla düğün yaparken sorun yoktu ama ben isteyince her şey sorun dimi dedim.(biz düğün yapmadık) gerildik bana hatırlatma geçmişi dedi kadın aldatıyormuş ve hemen evlenmiş ortaya çıkınca.Bende her şeyde hevessiz olarak sen hatırlatıyorsun zaten yeter dedim.
Cidden yeter diyorum sevgi saygı hep vardı aramizda,her şeyi oldurmaya çalışır ama şu umursamaz davranması güçlü durmak için belkide bilmiyorum beni yordu.her konuda umursamıyor gibi.Yoruldum her şey istemediğim gibi oluyor. Aramizda yaş farkı var bunu hiç sorun etmedim çevremi ikna için çok uğraştım.O ise kıymet bilmiyor.Artık 40 yıllık evlilik gibi bu kadar hevessiz yaşamaktan sıkıldım zorlamayalım dedim o da Bencede dedi sonra bunu konuşuruz dedi.Ama bu kez tak etti daha çok gencim işim gücüm bebeğimde olacak,artık başkasının suçlarını bana yüklermiş gibi davranan adamla olmak istemiyorum.
Yarın anneme gideceğim son kararım bu haksız olup üste çıkan bir adamla olmayacağım hep böyle.
Ama canım acıyor sanki benim çocuğumda ben gibi anne babasını ayrı bilecek.
Nasıl atlatacağım bilmiyorum çok üzülüyorum,o kadar yalanına kırmasına Tamam dedim ama artık katlanma isteğim Yok.Annemle kardeşimle bebeğimle huzurlu olmak istiyorum.Kavga istemiyorum hayatımda.Evlilik için hazır değildim belki de ya da evlendiğim adam git gide değişti.O şefkati her şeyi yalan gibi gelir oldu bana inancım,hevesim sabrım tükendi sanırım.
3 yıllık evliydik şimdi nasıl devam edicem bilmiyorum ama etmem gerek!
Ayrıca evlenmek için acele edenler diyeceğim tek şey çokta mühim bir şey değil belkide evlenmek.Annemizin dizinin dibinde olması en iyisi.Kimse evlenmedim diye sızlanmasın..

Bence acele karar verme. Pişman olursun. Aman aman bi sorun yok gibi bide olan olmuş hamile kalmışsın öyle olmasa istediğini yap derdim. Ama şu an o çocuğa karşı da sorumlusunn.

Bence acele karar verme. Pişman olursun. Aman aman bi sorun yok gibi bide olan olmuş hamile kalmışsın öyle olmasa istediğini yap derdim. Ama şu an o çocuğa karşı da sorumlusunn.

Adamın her şeyde bu kadar rahat umursamaz davranması geriyor beni,güzel güzel konuşurken birden delirtiyor sanki.
Sanki geçmişteki yaşananları bana yüklüyor gibi geliyor,belki hep böyle abartısız heyecanla yaklaşmayan biriydi bilmiyorum ama kıyas ettiriyor illa ki.
Her şeyi bu kadar sıradan görmesi yoruyor önceden böyle değildi,kaybetme korkusu olmayan sevmeyen biri gibi gelmeye başladı.
Sorumluluk sahibi o kesin ama duygusal olarak yetersiz kalıyoruz sanki yıpranıyoruz.

Sen eşine karşı çok dolmussun. Keske isteklerinden vazgecmeseydin. Düğün mesela ısrar etseydin. Bebeğe sevinememisse belki afallamistir. Esin birçok şeyi yaşadığı için belki senin kadar heyecanli degil ama bu sevmediği anlamına gelmez. Evlilik terapisti ise yarayabilir bence ;-)

Adamın her şeyde bu kadar rahat umursamaz davranması geriyor beni,güzel güzel konuşurken birden delirtiyor sanki.
Sanki geçmişteki yaşananları bana yüklüyor gibi geliyor,belki hep böyle abartısız heyecanla yaklaşmayan biriydi bilmiyorum ama kıyas ettiriyor illa ki.
Her şeyi bu kadar sıradan görmesi yoruyor önceden böyle değildi,kaybetme korkusu olmayan sevmeyen biri gibi gelmeye başladı.
Sorumluluk sahibi o kesin ama duygusal olarak yetersiz kalıyoruz sanki yıpranıyoruz.
Buna sen ortam hazırlıyorsun gibi geldi sen her dakka eski karïn eski kadın dersen, adamda bi mukayeseye düşer. Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme.

Bence bunlar konuşularak halledilecek sorunlar. Sabretmelisin. Böyle ufak şeylerde ben annemin evine gidicem dersen olmaz ki.. Peygamber efendimiz diyor ki eşinizle kavgalı olduğunuz zaman yatağa girdiğinizde elini elinin üstğne koyun ve ben seninle barışmadan rahat uyuyamam diyin onun gönlünü alın." Diyor. Hemen babanızın annenizin evine gidin demiyor. Bence bu sorunu alttan alarak sen düzeltebilirsin gitmek çözüm değil.

Sen eşine karşı çok dolmussun. Keske isteklerinden vazgecmeseydin. Düğün mesela ısrar etseydin. Bebeğe sevinememisse belki afallamistir. Esin birçok şeyi yaşadığı için belki senin kadar heyecanli degil ama bu sevmediği anlamına gelmez. Evlilik terapisti ise yarayabilir bence ;-)

Düğün biraz aceleye geldi fotoğraf çektim gelinlik oldu ama eş dost takı düğün olmadı çok doldum cidden ne dese Tamam dedim sakin kalıyorum ama her şeyde üste çıkmak çabası bu kadar soğukkanlı olması delirtiyor valla az kaldı boğazlıcam çok gerildim :-/

Buna sen ortam hazırlıyorsun gibi geldi sen her dakka eski karïn eski kadın dersen, adamda bi mukayeseye düşer. Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme.

Sadece bu olayda ona dile getirdim dayanamayıp

Bence bunlar konuşularak halledilecek sorunlar. Sabretmelisin. Böyle ufak şeylerde ben annemin evine gidicem dersen olmaz ki.. Peygamber efendimiz diyor ki eşinizle kavgalı olduğunuz zaman yatağa girdiğinizde elini elinin üstğne koyun ve ben seninle barışmadan rahat uyuyamam diyin onun gönlünü alın." Diyor. Hemen babanızın annenizin evine gidin demiyor. Bence bu sorunu alttan alarak sen düzeltebilirsin gitmek çözüm değil.

Her sorunda ben adım atıyorum o hiç gelmiyor ki.neyse uzatmayalım diyor ama kırıldı mı demez mesela.İkimizde sinirlenmeyiz ama sinirlenince çok gerginiz kimse adım atmaz hep haklıda olsam ben koşmaktan sıkıldım

Her sorunda ben adım atıyorum o hiç gelmiyor ki.neyse uzatmayalım diyor ama kırıldı mı demez mesela.İkimizde sinirlenmeyiz ama sinirlenince çok gerginiz kimse adım atmaz hep haklıda olsam ben koşmaktan sıkıldım
Haklı olunca koş demiyorum ama sakin sakin kınuş hemen sinirlenmeden. Tama hep alttan almaktan sıkılmış da olabilirsin haklısındır ama bunu halledebilirsiniz bence ya böyle şeyler yüzünden ayrılıklar olmasın :( üzülüyorum

canım benim çok dolmuşsun. iyi karar ver ama ömür boyu bu şekilde çekilmez. keşke diye başlamak istemem ama önüne bak. hamile de olsan bebeğinle birlikte hayat seniin hayatın.

Haklı olunca koş demiyorum ama sakin sakin kınuş hemen sinirlenmeden. Tama hep alttan almaktan sıkılmış da olabilirsin haklısındır ama bunu halledebilirsiniz bence ya böyle şeyler yüzünden ayrılıklar olmasın :KK43: üzülüyorum

Hayır madem umursamaz tepkisizsin her şeyde evlenirken belli et söyle.Vazgeçilmez mi sanıyor kendini ne. Eski eşi aldatıp gittiyse her insana güvenmicek mi.o zaman ne diye evlendi benimle sürekli varsa kaderde boşanırız falan yeter yani 3 yılda 30 yıllık evliymişiz gibi sıradanlaşmalar artık gerildim adım atmıcam her şeyde adım atmak çok şımarttı beyi

canım benim çok dolmuşsun. iyi karar ver ama ömür boyu bu şekilde çekilmez. keşke diye başlamak istemem ama önüne bak. hamile de olsan bebeğinle birlikte hayat seniin hayatın.

Evet sinirden ağlayacağım ama tutuyorum kendimi. Ben benimle aynı sevgiyi hevesi taşısın isterken böyle değil hiç bişeyin acaba bu kızın içinde kalır mı kırılır mı demek Yok.sorumluluk sahibi ama duygusuz zamanla ortaya bunu çıkardı evlenmeden böyle değildi ki.Gitmez mantığı var herhalde ama yeter.Sürekli yıpratmak istemiyorum kendimi çocuğumada kendime de bakarım ben.sadece üzülmek bile istemiyorum artık onun için

Erkekler hamilelik haberinde filmlerde çok seviniyor, normal hayatta herkes öyle değil. Onlar baba olunca anlıyorlarmış falan. Bide neden sürekli eski eşini hatırlatıyorsun ki burda hatalısın. Bence hamilesin biraz daha düşün. Madem mutlu değilsiniz kötü evliliğiniz var neden sevişip korunmadınız öyle değil mi? Böyle olacağını bilip tedbir alman lazımdı..

Erkekler hamilelik haberinde filmlerde çok seviniyor, normal hayatta herkes öyle değil. Onlar baba olunca anlıyorlarmış falan. Bide neden sürekli eski eşini hatırlatıyorsun ki burda hatalısın. Bence hamilesin biraz daha düşün. Madem mutlu değilsiniz kötü evliliğiniz var neden sevişip korunmadınız öyle değil mi? Böyle olacağını bilip tedbir alman lazımdı..

Sürekli eski eş hatırlatmıyorum sadece bu olay ondada birikmiş şeyler patlak verdi

Sen zaten boşanmayı aklına koymuşsun. İnşallah pişman olacağın bişey yapmazsın. Ama çocuğunun hatrına dur derim. :( insanlar dayak yiyorlar kocalarından başlarında sandalye kırılıyo kapı dışarı atılıyo ama yine de bir çocuğum var diyip herşeyi sineye çekiyolar. Bunları düşün bakalım bide. Herşey güllük gülistanlık olamaz herkes bir imtihanda bir şekilde belki bu da senin imtihanın ve boşandığında kaybedeceksin.. Allh hakkında hayırlısını versin.

Back
X