Hamileyim Boşanmak istiyorum / Lütfen Yardım

Papatya012

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
104
69
13
Merhaba
Öncelikle sitede yeniyim.Şuan piskolojik olarak desteğe ihtiyacım var ve kimseyle paylaşmadığım birşeyi sizinle paylaşacağım.8haftalık hamileyim ve dün boşanmaya karar verdim.Şuan yurtdışında yaşıyorum ve ailem türkiyede.Severek evlilik yaptım düne kadar herşey yolundaydı ancak dün bitti.Tartışma sonucu evde saldırıya uğradım.Kollarıma bacaklarıma yumruklar yedim ve tehditler aldım.Evden çıkamadım çünkü önüme geçti.Ve bugün de işe gitmedi.Gitmek istediğimi söyledim dünden beri sürekli peşimde dolanıyor ama ben böyle birinden çocuk dünyaya getirmekten korktum.Son kez gitmek istediğimi söyleyeceğim ve gerekirse kaçarak gitmeyi düşünüyorum.Hamileliğimi sonlandırmak konusunda kararsız kaldım vicdanım bütün gece beni bitirdi.İsteyerek bir hamilelikti ve çocuğu benden çok o istiyordu.Ancak dün hamile olduğumu bile bile saldırıda bulundu.Çocuğu doğurursam peşine düşeceğini de biliyorum.Yardım edin bana sizce ne yapmalıyım?

Bunun kararını siz vereceksiniz çünkü ömür boyu vicdan azabı çekmek var sonunda.
İzin istemeyin. Fırsatını bulunca gidip darp raporu alın.

Öncelikle tekrar gitmek istediğinizi belirtmeyin .telefon kullanma imkanı bulduğunuz ilk an güvenlik güçlerinden yarım alın gerekirse , ertesi gün ise giderse ertesi gün evden çıkın ailenizle ayni ulkedeyseniz onların yanına değilse hemen bilet alıp ülkenize dönün yaptığının farkına varıp hatasını anlamadan durusunuzdan vazgeçmeyin.
Açıkçası ben hamilelikte alınan boşanma kararları için her zaman bekleyin lohusaliginjzj da atlatin eğer kararliysanjz hala önce konuşun olmadı evlilik terapisi o da olmadı bir süre ayrılık kararı o da olmadı zaten boşanma . Ancak hamilelikte şiddet kesinlikle orda olmamalisinjz ayrıca meleginizin yaşamına son vermeyide 3-5-10 kere düşünün

Haklı bir sebep olduğu sürece kürtaj haktır. Ki burada bir ömür babasız kalacak bir bebek var mutsuz olacak bir anne var .. ama belki de bu çocuk size iyi de gelebilir eşinizi olgunlastirabilir bekar anne olmak cok zor eğer psikolojisi bozuk bir anne olarak bir ömür diriyken ölü bir evlat yetisecekse aldirin.. mutsuz bir anne evladı olarak söylüyorum

Benimle aynı düşüncelere sahip olduğunuz için teşekkür ederim.Telefona sahibim ancak tek basıma biryere çıkmıyorum çünkü sürekli pişmanlığını dile getiriyor peşimde.Onun ailesi burada ve sorunu onlarla paylaştım.Herkes bebek için anlık bir öfkeye şans vermem gerektiği konusunda.Çok pişman olduğuna inanmış durumdalar.Boşanmak konusunda herkes bir şansı hakedermi sizce yoksa tekrarı olacağına eminmisiniz tecrübesi olanlar birkere son olabilir mi yoksa devamı gelirmi sizce? Bebeğimi istiyorum en büyük düşüncem de o şuanda

Affetmeyi düşünmüyorum zannetmiyorum gideceğim ancak boşanmak konusunda 1 şans mı yoksa direk herşyi sonlandırmalımıyım ona karar vermeye çalışıyorum

Öfke patlaması yaşamış bide sebep neydi de adam bu boyuta geldi siz,sessiz sakin evde laylaylom gezerken dur sana saldırayım enerjimi atayım dememiştir mevzuyu biraz ayrıntılı yazsanız sebep ne oldu hamile olduğunuzu bile bile gözü dönmüş dellenmiş bilsek daha iyi yorum yapardık kiii konu ne olursa olsun yaptığı zaten yanlış o anda size ve bebeğe çok zarar verebilir di

İnanamıyorum nerde KK’nın aklı başında kadınları???
Allah aşkına boşanma demeyin kadına: yumruk yedim diyor, adam işe bile gitmiyor. Bu şiddetin alası!! Hala çocuk düzeltir belki deniyor! Bu kadar zavallı yorumlar yapmayın.

İlk fırsatta polisi arayın, Batı ülkelerinden birinde misiniz? Arkadaşınız var mı gidebileceğiniz? Bebekle ilgili karar sizindir, şu an önce bir kendi canınızı kurtarmanız lazım.

8 hafta ve sonrası kürtaj yasal değil burada orayı bilmiyorum
durum zor çünkü doğsa ailesi ortada berbat , doğmasa yaşam hakkı
Allah hayırlara çıkarsın

Durduk yere olmadı tabiki.Tartışıyorduk ve yaptığı şeyi de kaldıramıyorum.Tartışma anında dili çok keskin ve bana ağır sözler itham etti.Normal günlük bir konudan başlamıştı.Kendisi bazı sorumlulıkları kaldıramadığı düşüncesiyle bende bazı şeyleri yüzüne söyledim.Doğruyu söylediğimi farketmiş olacakki zoruna gitti.Önce çıktı gitti eve geri geldiğinde daha da deşarj olmuş durumda ve içmişti tartışma alevlendi.Herşeyde aldığım cevap bekle ve ben napabilirim.Tek söylediğim söz bu şekilde ailene sahip çıkacaksan sende baba olmak için bekleseydin oldu.Daha sonra da herşey çığrından çıktı zaten.Yaptığını haklı kılacak bir sebep yok ortada.Eğer böyle bir baba olacaksan evet olmayacaksın en son sözüm de bu oldu o zamandan beri de ağlanıyor desem yeri ve benim sinirim kırgınlığım hiç azalmadı

Kürtajı aslaaa desteklemıyorum ne olursa olsun rahminize dusen bir canı öldüremezsiniz kesinlikle gorusum bu yonde ustelik o bebek sizden bir parça taşıyor sadece o herife ait degil oyle dusunun

Öncelikle bir sakinleşin. Sonra normal davranmaya çalışıp hiçbirşey olmamış gibi yapın. Boşanma konusunu yada gitme konusunu açmayın , eşiniz belli ki cinnet geçiriyor şu anda, sakinleşmesini bekleyin. Ortada bir sorun yokmuş gibi rol yapın, evden çıkmasını bekleyip hemen kaçın oradan. Polise gidin ve ailenizi arayın. Fevri davranırsanız tekrar şiddete uğrayabilirsiniz. Sonrasında da duruma göre doğurup doğurmayacağınıza karar verirsiniz. Hamileyken size şiddet uygulayan adamdan boşanıp gebeliği sonlandırmak en mantıklısı gibi geliyor bana ama bu kararı siz vereceksiniz.

Polisi arayın, pencereyi açıp yardım isteyin ,beklemeyin
Şu anda acil bir durum yok gitmemem için yalvarma aşamasında.Bense sessizliğime çekildim ve karar aşamasındayım.Bebeğimin canına kast etmek konusu en çok beni arada bırakan.Kimseye verilen sözlere güvenmiyorum.Bebeğimi istiyorum evet ama dün yaşananlardan sonra hiçbirşeyden emin değilim artık

Kafan karışmış senin. Hem boşanacağım kesin kararım diyorsun hem bir şans daha versem mi diyorsun. Er ya da geç boşanacağım diyorsan bu süreci uzatma. Hemen şimdi harekete geç.
Affetmeyi düşünmüyorum zannetmiyorum gideceğim ancak boşanmak konusunda 1 şans mı yoksa direk herşyi sonlandırmalımıyım ona karar vermeye çalışıyorum

Önce canınızı kurtarın.. ve mutlaka darp raporu alın.. Polise şikayette bulunun. belli bir şey olmuş adam öfke patlaması yaşamış.. bence şuan susun ve ilk fırsatta polisi arayın gidin.. yurtdısında bu işler baya sıkı çünkü iyice gözü korkar. sizin polise gideceğinizi dusundugu için bildiğinden dolanıyordur peşinizde.. bizim turkıye de o kadar katı değil kurallar..

Acil olan darp raporu

Kürtaj kısmı size kalmış. Sanki ben aldirirdim gibi geliyor eğer maddi manevi bu sorumlulugu ustlenemeyeceksem. Onun dışında bosanin. Yardım isteyin. Telefonunuz varmış, neden polisi aramiyorsunuz?
Şuanda polisi arayacağım bir konum yok ailesi geldi ve konuştuk.Dün akşam yaşandı olay ve arama imkanım olsaydı akşam arayacaktım.Şuan herkes burda ve konuşma aşamaları gerçekleşti.Kendisi dün olay anından hemen sonrasındna beri pişman ve sürekli peşimde işe gitmemesi de ben gideceğim için.Git diyor ama boşanma benden.Bebeğimizi alma.. Tek söylediği bu bileti kendisi almayı teklif etti bugün.Ben kendi içimde bir karar vermeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…