- 3 Şubat 2018
- 25.880
- 111.364
- 598
- Konu Sahibi Papatya012
-
Bunu ben de çok düşündüm..
5-6 sene önce değişen kanunla burada baba imzası olmadan yasal bir sağlık kuruluşunda yaptıramazsınız. 24 hafta mıO halde burda yaptırıp dönmem mi gerekecek?.. burda sadece kadının isteği yeterli.Yasal olarak da 24hafta olarak öğrendim
Biletimi kendi elleriyle aldı biraz önce oturup konuşuldu ve sanırım yapabilceği birşey kalmadığını anladı.Ama haklısınız iyi düşünmem gereken bir konu daha önce yaşanmadı ancak birdaha yaşanmayacak da diyemem artkBunu iyi düşünün. "gözüm döndü ne yaptığımıbilmiyordum" diye üste çıkmaya çalışıyor bana göre. Gözü dönen adam yumrukları her yere savurur. Ama hamileliğinizden dolay yumruklar bu sefer başka yere gelmemiş. Kavga sebebiniz nedir bılmıyorum, ama bence orda güvenliğiniz yok. Önemli olan siz ve bebeksiniz su anda. Doktora gidip rapor alin.
Burada okuduğumu ilettim o vakti bekleyeceğim demedim.O aşamadan sonra karar veremem zaten ben de biliyorum.Biletim yakın tarihte kısa zaman içinde toparlanıp dönüyorum5-6 sene önce değişen kanunla burada baba imzası olmadan yasal bir sağlık kuruluşunda yaptıramazsınız. 24 hafta mıçok şaşırdım 24 haftalık bebek bayağı şekillenmiş olur resmen cinayet olur Siz bilirsiniz ben bu konuda bilgilendirdim sadece.
Ben size bişey demedim sadece kanuna şaşırdım çok fazlaymış 24 hafta yasal süre hangi ülke sakıncası yoksa merak ettim gerçekten? Siz eğer aldırmaya karar verirseniz galiba bunu türkiyeye gelmeden çözümlemeniz gerekecek yoksa burda aldıramayacaksınız çünkü.. Çok zor bir karar Allah yardımcınız olsunBurada okuduğumu ilettim o vakti bekleyeceğim demedim.O aşamadan sonra karar veremem zaten ben de biliyorum.Biletim yakın tarihte kısa zaman içinde toparlanıp dönüyorum
Biliyorum ancak bende emin değilim internette okudum çünkü.Almanyadayım.Yazdığım zaman bebeğin dışarda yaşayamama süreci 24 haftaymış o yüzden o zamana kdr oluyormuş ama bence de mantıksız çünkü hissetmeye başladıktan sonra o işlem yaptırılamaz diye düşünüyorum piskolpjikmenBen size bişey demedim sadece kanuna şaşırdım çok fazlaymış 24 hafta yasal süre hangi ülke sakıncası yoksa merak ettim gerçekten? Siz eğer aldırmaya karar verirseniz galiba bunu türkiyeye gelmeden çözümlemeniz gerekecek yoksa burda aldıramayacaksınız çünkü.. Çok zor bir karar Allah yardımcınız olsun
Eşinizden şiddet görmekten şikayet ediyorsunuz bebeğinizi öldürmekten bahsediyorsunuz
Hanginiz daha şiddet meyillisisiniz
En mantıklı cevapEşinizden şiddet görmekten şikayet ediyorsunuz bebeğinizi öldürmekten bahsediyorsunuz
Hanginiz daha şiddet meyillisisiniz
Kendi ülkemde mesleğim de var bildiğim yere yerleşmek ve ayaklarımın üzerinde durmak en hayırlısı benim için diye karar aldımçocugunu dogurursan turkıyedemı yasıyacaksın
yoksa eşinin şehrindemi
Pişman olmuşmus vurduğu yumruklari geri alabiliyor mu ,ayni zamanda cocugunada şiddet göstermiş oldu bu nasıl affedilir ...ya o çocuğa Bır sey olsaydı ?ilk 12 hafta çok riskli...cani adam
:’( yeterince şokta ve üzgünüm zaten.Herşeyin farkındayım kabullenmek zaman alıyor mazur görünDayak yemişsin daha ne şansı? Hamile olman bile adamı durdurmamış.
Ben bebeğimin geleceğinden ve birgün benden alınmasından korktuğumu dile getirdim malum türkiyede neler dinliyoruz ve insan ne düşünceğini bilemiyor bazen.Cani olsaydm kararım net ve uygulanmış olurdu yeterince kırıldım lütfen bayansınız ve eğer çocuğunuz varsa beni anlayın hiç yaşamadığım birşeyi bi anda yaşadım tanıdığımı sandığım insan tarafından ve bebeğimi sevdiğimi defalarca dile getirdim.Cani değilim lütfenEn mantıklı cevap
Ben size uzun uzun yazmayacağım. Muhtemelen seni havan değişsin az sakinleş filan diye ailenin yanın gönderiyor. Kötü bir tecrübe yaşamışsın. Şiddete uğramak başlı başına travma hamile iken şiddet çifte travma olsa gerek. Hakkında hayırlısı olsunÇünkü bugün birsürü konuşma gerçekleştirdim.Neredeyse herkes bana yalvarıyor kendisi de dahil.Akşam yaşanan olay toplamda 10dakika sürdü sonrasında kendisi uzaklaştı zaten ama ben bütün gece uyumadım.O an çıkabilseydim çoktan gitmiştim çıkamama sebebim o anlık sinirle birşey yapmamdan korkmuş.Onu artık istemediğimi söyledim.Bugün ailesi de geldi ben size yazdıktan sonra defalarca pişmanlık dile getirdi.Ben boşanmaya karar verdim ve söyledim evet o yüzden herkes suan benimle konuşmaya çalışyor.Babasız bir bebek büyütmek ne kadar doğru olur onu düşünüyordum bu sabah.Şuanda da o kadar çok insan 2.şansı hakeder lafını duydum ki çok iyi düşünerek bir karar vermem gerekiyormuş hissine kapıldım.Kararım değişmedi gidiyorum.Napacağım bebeğimle ilgili kararı da almam için kısa bir zamana ihtiyacım var sanırım
Kararımı net açıkladım.Belki de öyledir çünkü gitmek konusunda istediğimi yapacağımı biliyor.Kaç gün evde benimle oturabilir? Düşünmeye ve öngörmeye başlamıştır umarım.Ailemin arkamda olduğunu herkes biliyor kimsenin kalbine indirmeden insanca bitirmek benim karakterime yakıştı.Ben de öyle yaptım yeterince anlaşıldı da sanırım..Ben size uzun uzun yazmayacağım. Muhtemelen seni havan değişsin az sakinleş filan diye ailenin yanın gönderiyor. Kötü bir tecrübe yaşamışsın. Şiddete uğramak başlı başına travma hamile iken şiddet çifte travma olsa gerek. Hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?