Nursucum, hem de hamileyken zor şeyler yaşamışsın. Özellikle de en çok ilgiye muhtaç olduğun dönemde... öncelikle sabır diliyorum. hakikaten güçlü bir insanmışsın.
Bebeğin için dayan derdim ama işin içinde şiddet varsa yapacak birşey yok... Sana önerim, boşanacaksan da doktor raporu al, darp edildiğine karşı. Hem kadına hem de hamile bir kadına el kaldırmak neymiş görsün eşin...
Doktor raporu icin gec kaldim sanirim. Haftaya psikologtan randevu aldim. Bide onla görüscem. Karar vermekte cok zorlaniyorum. Sabah bi ayri aksam bi ayri düsünüyrom. Pisman olmaktan korkuyorum. Icimdeki acima duygusunu atamiyorum ( O bana acimadigi halde ) Ama ögrendigim tek sey var, bir insani asla degistiremiycegini ögrendim
Herbiriniz o kadar güzel yazmis yorumlamiski... Bildigim, ama kendime bile itiraf edemedigim seyleri yazmissiniz. Inanin okadar yardimci oldunuzki anlatamam.
Dün itibariyle bosanma davamiz görüldü ve bosandik. Buarada dogum yaptim ve kizim 5. ayini bitirdi. Dogumdan sonra 2 haftacik gercek bir aile olduk ama uzun sürmedi. Anladimki bir insan 7 sinde neyse 70 ninde ayni. Cocuk olduktan sonra degisir laflarina kanmayin. Davamiz dün görüldü ama kizim 6 haftalikken evden ayrilmistim. önümüze bakalim...
Dün itibariyle bosanma davamiz görüldü ve bosandik. Buarada dogum yaptim ve kizim 5. ayini bitirdi. Dogumdan sonra 2 haftacik gercek bir aile olduk ama uzun sürmedi. Anladimki bir insan 7 sinde neyse 70 ninde ayni. Cocuk olduktan sonra degisir laflarina kanmayin. Davamiz dün görüldü ama kizim 6 haftalikken evden ayrilmistim. önümüze bakalim...
Canım çok kolay mesela gidip tuttugunu koparan seni tek celsede o adamdan boşayacak bir avukat bulmakla işe başlayabilirsin..Yazık değil mi sana da bebeğine de iflah olmaz o adam benden söylemesi canım.Selam herkese, birde sizlerden fikir alayim dedim. Kararim kesin,ama uygulamada Problem var
Kisa bir özet geceim 4 yillik evli, 7 aylik hamileyim. Bundan 2 sene önce tartistik ve esim bana tokat atti, bende babamin evine gittim. 1 hafta ayriliktan sonra geldi aldi beni. Esimle hic bir fikrimiz uyusmaz. Evden cikmaz. 1 Ay evde otursa disari cikmak gelmez aklina. Playstation ve Internet tek zevkidir. öyle böyle derken 2 sene daha gecti. 3 aylik hamileyken cok büyük tartistik. Yine tokat atti. Bu arada ailem tavirliydi esime bazi sebeplerden dolayi. Kavgadan 3-4 gün sonra babam gecerken ugramisti. Birden esimle tartisti ve babam beni aldi. Ailem kavgayi tokati sonradan ögrenmis oldu. 1 Ay ayriydik. Basta hic üzülmedim hatta sevindim ayildigima, ama Zaman gectikce bebegimi düsündükce, fikrim degismeye basladi. 1 Ay sonra aradi beni. Oda benim aramami beklemis. Herneyse bidaha deneyelim dedik ve geri döndüm. Bu Temmuz ayindan beri evimdeyim. Ama her günüm aglamakla gecti. DEvamli eski konular acildi felan. 1 aydan beri esimle nerdeyse hic konusmamaya onla ilgilenmemeye basladim. Icimden gelmiyordu. Ben konusmadikca yaklasmadikca oda aynisi yapmaya basladi. Hic ilgilenmiyor, merak etmiyor, biseye ihtiyacin varmi demiyo. En son 1hafta önce dayanamdim yeter artik dedim. Derdin ne? Senmi dogurcan benmi? Baya bi laf atismasindan sonra kalkti okkali bi tokat atti bana. Bu son noktaydi. Daha hakaretleri yazmiyorum bile. Sonradan bir özür diledi ama bosuna. Yap yap, sonra bi özür dile.
Özürü Kabul etmedim. Halen konusmuyoruz. O kendi halinde ben kendi halimdeyim. Bosanmayi kafama koydum. Ama nerden nasil baslayacagimi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?