hamileyim boşanmak istiyorum

cankanget21

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
45
6
13
35
sizi uzun zmandır takip ediyorum bnmde bir derdim var üye olup yazmak istedim..
5 yıllık evliyim 20 haftalık hamileyim cumartesi basit bi nedenden tartıştık eşimle geç geldi eve bi iş war para alıcam dedi gitti , eve gelmedi sabah aradım dükkandayım dedi bütün gece telide kapalıydı deli oldum sabh kapadım bnde teli bi arkdasıma gittm eve gelmiş aramış flan sürekli bnde aksam 7de eve geldim yoktu evde 12 yye geliyodu aradım eşyalarımı toplayıp gidicem kartlarımı getir dedim.getirdi attı salonda yattı bnde sabah bikaç parça eşya alıp ondan önce cıktım saat 10da aradı açmadım işyerimi aradı konşck bişey yok dedim kapadm snra msj attım bosanma davasını açablrsn diye cwp yazmamış bu aksam eve gitmek istemiyorum,bosanmak istiyorm artık yeter aksamdan beri ağlıyorum , annemlere gidemem babam yurtdışında annemde şehirdışında ziyarette 1 hafta sonra dönücek sizce napıyım eve gidiyim mi

kusura bakmayın kızlar ogunden sonra ciddi bir sağlık problemi geçirdim cwp veremedim kimseye,
o olaydan sonra durumlar biraz düzelir gibi oldu ve son olay pazar gecesi patlak verdi annem eşim ben oturyrz telini şarja takmış hep şifrelidir teli (desen çizimi var şifre olarak) rast gele birşey denedm ve açıldı kendide karşımda oturyr ve tv ye dalmış 10 dk sonrada bütün apartman bana otrmaya gelecek msjlara bi göz atiyim dedim bi baktım neslihan diye biri war girdim hemen belki 100 tane msj atılmış sadece en son ki msj zihnime yer etmiş ''kollarında uyanmayı cok isterdim'' diye ve msjlara sanki pek karşılık verilmemiş gibydi bizmki atmış hep yani başımdan aşağı kaynar su mu döküldü ne döküldü oan hatırlamıyorum o numrayı nsl ezbrledm onu bilmiyorm sadece..
kapadım teli koydum yerine 2 dk snra yüzüme bktı bişey oldugunu anlamıştı bi yandan da anneme çaktırmamaya çlşyrm diğer odaya geçtim geldi neslihan kim flan dedim sok oldu ztn sacmlaadı cwp veremedi oan kapı çaldı misafrler gldi ve cıktı oda ardında banyoya girip o numrayı aradım kız açtı hyrdır flan dedim ben msj atmıyorm o sürkli bni rahatsız ediyo dedi.neyse o gece misafirler gitti eve geldi direk yatak odasına geçti hiçbişey soylemedm bnde yerde yattım sabahta ckarken kücük bi çanta hazırladım iş çıkısı anneme gittim aksamdan beri annemde kalıyorm aksam kv kp geldi o acsın bosanma davasını dedim yalvardılar yakardılar dinlemedim.kusura bakmayın biraz uzun oldu .ağlayarak yazıyorm suan bunları tek desteğim oğlumun tekmeleri..

Son düzenleme:
teli kapalı diye boşanmak fikri çok radikal bir karar ya?
daha önce bir şeyini mi yakaladınız? telefonu kapalı olunca ne gibi şeyler düşündünüz?
ayrıca bir düşünceden ötürü boşanılır mı?

5 yıllık evliyim 20 haftalık hamileyim cumartesi basit bi nedenden tartıştık eşimle geç geldi eve bi iş war para alıcam dedi gitti , eve gelmedi sabah aradım dükkandayım dedi bütün gece telide kapalıydı deli oldum sabh kapadım bnde teli bi arkdasıma gittm eve gelmiş aramış flan sürekli bnde aksam 7de eve geldim yoktu evde 12 yye geliyodu aradım eşyalarımı toplayıp gidicem kartlarımı getir dedim.getirdi attı salonda yattı bnde sabah bikaç parça eşya alıp ondan önce cıktım saat 10da aradı açmadım işyerimi aradı konşck bişey yok dedim kapadm snra msj attım bosanma davasını açablrsn diye cwp yazmamış bu aksam eve gitmek istemiyorum,bosanmak istiyorm artık yeter aksamdan beri ağlıyorum , annemlere gidemem babam yurtdışında annemde şehirdışında ziyarette 1 hafta sonra dönücek sizce napıyım eve gidiyim mi

başka sorunlarınız var mıydı yoksa sadece bir gece teli kapalı eve gelmediği için mi karar verdiniz. bu arada yaptığı hoş değil tabiki gece eve gelmiyor ve teli kapalı. yani hamilesiniz bence bir kez karşınıza alıp sağlam konuşma yapmalısınız

Sorunun özü nedir ?
Eşinizle hiç konuşmamışsınız ki
önce bir açıklamasına izin verseydiniz keşke ?
sık mı yaşanır bu eve gelmemeler, geç gelmeler .

Neden konuşmadınız doğru duzgun o gece nerdeymiş onu bile öğrenmemişsin... Tek bu ankattıklarınsa olay bence oturup bi konuşun. Bu kadar hızlı karar vermeyin

Sık sık mı oluyor bu tarz durumlar? Aldatıldığınıza dair başka şüpheler oldu mu? Belki gerçekten işi vardır,keşke kalkıp iş yerine gitseydiniz sadece bu olaysa

Konu sahibi arkadaşım evlilik bu kadar basit mi? Eve geç geldi, gelmedi bende gittim sabah telefonu kapatım 7'de geldim. Bu inatlaşmayla zaten bu evlilik yürümez. Şaka gibi.

boşanmak için sebep ne anlamadım

Eger sirf eve gec geldi diye bosanmak istiyorsan bence buyuk hatta yapiyosun , tabii baska sorunlariniz yoksa .

Yazdığınız mesaja göre ortada boşanmayı gerektirecek bir durum yok.
İşin özü nedir? Neden bu kadar doldunuz ki??

Iyıde oturup konuşmadan niye asıp kestiniz anlamadım..
Eve gelmedi,telini acmadı..kartlar fırlatıldı..salonda yatıldı ve boşanıldı..
Herşey 1gunde olup bıttı..konsantre evlilik finali..
Biraz acsan konuyu
5 yılın biirkmişliği desem cok fzla uzun yazmak istmedim yoruldum artık bide hamilelik eklenince iyice bunaldım hep kendini düşünür bi kerede karım yorulmuş karım üzülmüş yanında oliyim demedi en az 2 aydır doğru dürüst biyere birlikte gezmeye gittiğimiz yok evden işe işten eve böyle hayat mı olur

5 yılın biirkmişliği desem cok fzla uzun yazmak istmedim yoruldum artık bide hamilelik eklenince iyice bunaldım hep kendini düşünür bi kerede karım yorulmuş karım üzülmüş yanında oliyim demedi en az 2 aydır doğru dürüst biyere birlikte gezmeye gittiğimiz yok evden işe işten eve böyle hayat mı olur
ben tam olarak boşanmaya sebep bir yer göremedim
siz bence hamilelikjten ötürü biraz duygusalsınız oturun konuşlun eşinizle sadece sebepler bunlarsa atlatılabilir bence
karnınızdaki doğmamış çocuğa yazık
beni yanlış anlamayın ama siz boşanmak için sebep arıyosunuz gibi geldi bana,sevmiyomusunuz kocanızı?

Eşiniz ne diyor boşanma işine. Yani sebebin ne olduğunun o farkında mı Siz beş yıllık birikim demişsiniz ama?

Back
X