hamileyim boşanmak istiyorum

Hormonlardan kaynaklı aşırı tepkiler veriyorsunuz, eşinizde altan alacağına tepkisiz kalıyor.Evliliğiniz daha çok yeni , lütfen yıpratmayınız kendinizi ,eşinizi ve bebeğinizi...

Eşiniz ne diyor boşanma işine. Yani sebebin ne olduğunun o farkında mı Siz beş yıllık birikim demişsiniz ama?
akşam eşyalarımı toplayıp gidicem dediğmde ciddiye almadı herlde sabah esya aldıgımı flan farkettiyse.. aradı ama knscak bişey yok deyip kapadm msjada cwp atmadı..

Şimdi ortada boşanacak ne var.. Bir konuşun neymiş ne değilmiş..
Bugün kesinlikle eve gitmelisiniz.. Ani kararlar vermeyin.

bi anlık snirle yapılmış şeyler oturun konusun boşanılacak bi durum yok tabi o gece gelmediğinde aldatmanyoksa

ben tam olarak boşanmaya sebep bir yer göremedim
siz bence hamilelikjten ötürü biraz duygusalsınız oturun konuşlun eşinizle sadece sebepler bunlarsa atlatılabilir bence
karnınızdaki doğmamış çocuğa yazık
beni yanlış anlamayın ama siz boşanmak için sebep arıyosunuz gibi geldi bana,sevmiyomusunuz kocanızı?
bu kadar basit mi butun gece eve gelmiyor teli kapalı aramaktan deli oldum sbah arıyorm işyerndeyim diyor gayet rahat bi kez daha beni ne kadr önemsemediğini göstermiş oldu

Anlatmadiginiz birseyler mi var. Burda hic kimse neden boşanma kararı aldığınızı anlayamadı.

5 yılın biirkmişliği desem cok fzla uzun yazmak istmedim yoruldum artık bide hamilelik eklenince iyice bunaldım hep kendini düşünür bi kerede karım yorulmuş karım üzülmüş yanında oliyim demedi en az 2 aydır doğru dürüst biyere birlikte gezmeye gittiğimiz yok evden işe işten eve böyle hayat mı olur
Olur, ben de çok uzun zamandır eşimle dışarı çıkamıyorum.Saatlerimiz uymuyor, o ayrı çıkıyor rkadaşlarıyla ben ayrı ama ortak bişeyler yapamıyoruz çok uzun zamandır.Bunlar boşanmak için çok basit sebepler, 5 yıl evlilikten bahsediyoruz as da değil yani.

Madem resti çektin, gelmicem dedin, telefonu yüzüne kapattın falan şimdi totona baka baka geri dönme tabiki.varsa bi arkadaşında kal 1-2 gün bari, sonrada hamileliğin verdiği aşırılıktan falan deyip toparlar üstünü kapatırsın olayın.
Ama eşinle mutlaka konuş gece nerde olduğunu, kim olsa çıldırır böyle bir durumda.. gecenin bir yarısı eve gelmiyor telefonu kapalı falan .. of of :KK35:

5 yılın biirkmişliği desem cok fzla uzun yazmak istmedim yoruldum artık bide hamilelik eklenince iyice bunaldım hep kendini düşünür bi kerede karım yorulmuş karım üzülmüş yanında oliyim demedi en az 2 aydır doğru dürüst biyere birlikte gezmeye gittiğimiz yok evden işe işten eve böyle hayat mı olur
nabız yoklamasından öteye gitmeyen konu,ya da büyük bir şaka bu yazdıklarınız:KK53:

Anlatmadiginiz birseyler mi var. Burda hic kimse neden boşanma kararı aldığınızı anlayamadı.
suanlık anlatmadıgım hiçbişey yok haftasonu yaşanan olay bu ama 2-3 yıl öncesinde yaşadığımz sorunlar war tabi yok değil.ama eşim 5 yıldır aynı milletin eşleri kraliçe muamelesi goruyor afedersinizde ben köpk muamelesi gorüyorm sanki yanlış anlaşılmasın 5 yıldır bir tokat bile atmadı ama insan bu kadr değersiz hissedemez yani kendini..

Gece eve gelmemesi ve nerde oldugunu aciklamamasi sorun evet ama siz tipis tipis eve döneceksiniz gidecek yeriniz yok neden bu kadar macera...:ssz:

nabız yoklamasından öteye gitmeyen konu,ya da büyük bir şaka bu yazdıklarınız:KK53:
evlimisinz bilmiyorm ama bnce evlilik benim yaşadıgım şey değil en azından cevremden gorduklerimden..
sabah kalkıyorm işe geliyorum
aksam esim alıyor eve gidiyoruz
yorgun argın yemek yapıyorm yemek yiyorz
mutfagı topluyorm
tabi o buarada dısarı cıkıyor (hemen hemen her gece)
bnmde 7-8 gibi işim bitiyor
saf saf tv izliyorm
11-12 gibi eşim glyor
e haliyle ben uyku moduna geçmiş oluyorm
pazar günleride temzlik çamasır flan 3 aydır dısarı cıkmıyorm
toplasan 10 dk muhabbet ediyoruz

boyle bi monotonluk warmı ya?

suanlık anlatmadıgım hiçbişey yok haftasonu yaşanan olay bu ama 2-3 yıl öncesinde yaşadığımz sorunlar war tabi yok değil.ama eşim 5 yıldır aynı milletin eşleri kraliçe muamelesi goruyor afedersinizde ben köpk muamelesi gorüyorm sanki yanlış anlaşılmasın 5 yıldır bir tokat bile atmadı ama insan bu kadr değersiz hissedemez yani kendini..
neden değersiz hissediyorsun kendini, ne yapıyor sana?

Anladım ama esin şu an neden terkedildigini bile bilmiyor olabilir. Bence bunun yolu bu olmamalı. Otur konuş ama asla sesini bile yükseltmeden. Hayat senin karar senin ama en azından neden terkedildigini bilmeli bence. Ama tartışma olmadan. Sesini bile yükseltmeden. Sabaha kadar eve gelmedi yazmışsın şimdi okudum kendimi senin yerine koydum bu şekilde sinirlenmekte haklısın tabiki. Evet eşine çok çok iyi davranan adamlar var el üstünde tutanlar var ama çok kötü adam bile diyemeyecegim mahluklar da var. Otur düşün ortada kurtarılamaya değer birseyler bulursun belki.

evlimisinz bilmiyorm ama bnce evlilik benim yaşadıgım şey değil en azından cevremden gorduklerimden..
sabah kalkıyorm işe geliyorum
aksam esim alıyor eve gidiyoruz
yorgun argın yemek yapıyorm yemek yiyorz
mutfagı topluyorm
tabi o buarada dısarı cıkıyor (hemen hemen her gece)
bnmde 7-8 gibi işim bitiyor
saf saf tv izliyorm
11-12 gibi eşim glyor
e haliyle ben uyku moduna geçmiş oluyorm
pazar günleride temzlik çamasır flan 3 aydır dısarı cıkmıyorm
toplasan 10 dk muhabbet ediyoruz

boyle bi monotonluk warmı ya?
evet var canım.. :( ben daha 2 sene olmadı evleneli hemen hemen aynı durumdayız, ama ben sırf bundan dolayı kendimi değersiz hissetmiyorum, çok istiyorsam söylüyorum arada erken gel beraber bişeler yapalım diye ama bu arada lafı hep havada kalıyor erkek işte anlamıyor ben de bugün şunu yapalım diye arıorum başka plan yoksa yapıyoruz. sen de konuşarak çözmeyi denedin mi bu durumu?

evet var canım.. :KK43: ben daha 2 sene olmadı evleneli hemen hemen aynı durumdayız, ama ben sırf bundan dolayı kendimi değersiz hissetmiyorum, çok istiyorsam söylüyorum arada erken gel beraber bişeler yapalım diye ama bu arada lafı hep havada kalıyor erkek işte anlamıyor ben de bugün şunu yapalım diye arıorum başka plan yoksa yapıyoruz. sen de konuşarak çözmeyi denedin mi bu durumu?
aksam annm yemege çğrdı gidelmmi diye soruyorm tmm diyor ama yemegi yiyor hemen dısarı cıkıyor,3 aydır avm ye gidicez hala beklioyrm gidicez pazar gnleride ya işi cıkıyor yada evde otrmak için bahane yaratıyor..

Back
X