hamileyim boşanmak istiyorum

bi arkds tanıştırmıştı yni o bi ortak arkdsmı bulup tanıştırmasıını istemiş,böyle değildi ilk zamanlar htta yakın zmana kadr biz evlendikten sonra 4 yıl eşimin ailesiyle yaşadık 7-8 ay oldu kendi evimize geçeli bn daha iyi olucak diye beklerken..
Kendi ailesinin yanında rahat davranamamis yani. Sizin ayrı eve çıkmanız esin için özgürlük olmuş sanki bi anda. Benim eşimin annesi bir ay kadar yanımızda kaldi yakın zamanda. İnan bana çok değişiyor davranışları. Ben bile annesi gittiğinde daha özgür hissettim kendimi. Acaba esin buna mı adapte olamadı? Yani sizin ayrı eve çıkmanız ona ailesinden ayrı eve çıkan öğrenci rahatlığını mı sağladı aklında?

Oturup , konuşup bize anlattığınız gibi dile getirdiniz mi sorunlarınızı hiç ?
Şayet konusmadan böyle bir karar aldıysanız yanlış yaparsınız. Dışarı çıkmaktan bahsediyorsunuz, eşiniz teklif etmiyorsa siz teklif edin bugün şurada yiyelimmi yemeğimizi vs diye. Yada siz program yapın sinema bileti alın mesela.
Erkekler olunca konu çok beklenti icine girmemek gerekiyor. İstisnalar var tabiki ama genel anlamda teşvik gerekiyor.
Başka sorunlar varsa bilemiyorum ilk iki sayfaya yazdıklarıniza istinaden yazdım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Oturup , konuşup bize anlattığınız gibi dile getirdiniz mi sorunlarınızı hiç ?
Şayet konusmadan böyle bir karar aldıysanız yanlış yaparsınız. Dışarı çıkmaktan bahsediyorsunuz, eşiniz teklif etmiyorsa siz teklif edin bugün şurada yiyelimmi yemeğimizi vs diye. Yada siz program yapın sinema bileti alın mesela.
Erkekler olunca konu çok beklenti icine girmemek gerekiyor. İstisnalar var tabiki ama genel anlamda teşvik gerekiyor.
Başka sorunlar varsa bilemiyorum ilk iki sayfaya yazdıklarıniza istinaden yazdım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
geçen pazar 10 dk lık mesafedeki avm ye gitmek için neler soyledim bi bilseniz..
hasta numarası yaptı bütün gece uyudu sonra surat yapınca ben suclu oluyorm..

geçen pazar 10 dk lık mesafedeki avm ye gitmek için neler soyledim bi bilseniz..
hasta numarası yaptı bütün gece uyudu sonra surat yapınca ben suclu oluyorm..
Haklısınız bunalmakta ama oturup açık açık konuşun. Bu yaptığını da anlatın. Neden böyle yaklaşıyorum size biliyormusunuz? Hamilelik bambaşka bir psikoloji, bende yaşadım eşime az surat yapmadım olmayacak şeylerden ama oturup konuşmak gerekiyor. Anlamıyorlar çünkü. Ben surat yapardım eşim sorardı birşey yok derdim ama anlamasını beklerdim, kendi kendime üzüldüğümle kalirdım.
Bilemedim şimdi ne denir. İnşallah en doğru olan neyse sizin için o olur.
Kolaylıklar dilerim.

Çok ilginç. Esin cimri mi. Aklima başka bir sebep gelmedi.
hyr parası olunca kendi harcar son zmanlarda bunu bahane etmeye başladı işler kotü flan..dışarda çay içmekte 100 lira değilki dedim.bu seferde gezmekle kafayı yemişsin diyor. cimri olsa bile onun 1 gece dısarı cıkması en az 20 tl harcması dmek bigece benle cıkıp bunu harcayablir..

daha tecrübeliler vardır ama bende sunu anladm evlilkten; erkeklere birsey dikte etmek yada hesap sormak asla yaramıyor.benm esim cok sukur dunya iyisi ama nezamnki emir kipi kullanayım asla yapmıyor ben uslubumu duzeltınceye kadar istediğim şeyi. herzaman problemler konusulabılır olmalı. konusu her ne olursa olsun.bence diklenmekten ziyade akşam eve git ve oturup derdini anlat. cocugunuzdan dem vur mesela..ona ne kadar cok ihtiyacın oldugu bi dönemde oldugundan bahset. belki onunda skılıp bunaldıgı seyler olmustur.konusmak dertlesmek istiyordur.ama seni hep mesgul buluyordur.bir de kendi eksiklerine bak mesela. ve emin ol senin gururdan dolayı yapmaya cekindiğin sey allah korusun belki cocugunuzun yasamını olumsuz etkıleyecek.. sevgıde ve evlilikte gurur olmaz. ben esime ne kadar kavga edersek edelim yada esim ne kadar haklı olursa olsun herzamn cekıp bı kenara konuscaz diyorum.ve cok sukur genelde guzel sonuclanıyr. allh muhabbetınızı arttrsın...

hyr parası olunca kendi harcar son zmanlarda bunu bahane etmeye başladı işler kotü flan..dışarda çay içmekte 100 lira değilki dedim.bu seferde gezmekle kafayı yemişsin diyor. cimri olsa bile onun 1 gece dısarı cıkması en az 20 tl harcması dmek bigece benle cıkıp bunu harcayablir..
yani haksız olduğunuzu düşünmüyorum . ama neden eşinizle konuşamıyorsunuz . sorun burda. her seferinde haklı çıkıp üste çıkması da cabası. belki bu yüzden bi sonuca varamıyorsunuz. 10 dk lık avm ye gelmemesi çok ilginç. her akşam arkadaşlarıyla mı buluşuyor. kahveye mi gidiyor .

Kesinlikle haklısın yerden göğe bu bir sebep olmamalı olamaz. Acaba üzerine gitmiş olabilir misin biraz? Yani birisine birşeyi çok söylediğinde yapacak olsa bile yapmak istemez ya öyle bir psikolojisi oluşmuş olabilir. Eşimle evlendigimizde bundan üç dört ay önce film izleyelim film izleyelim diye tutturdum film izlemeye bayılan adam her defasında bahane buldu. Baktım olmuyor bosverdim. Sonra o istemeye başladı. Eşin haklı demiyorum benimki de haksızdi ama belki sebebi böyle birşey olabilir. Ne zaman ki bi erkekle ilgilenmesen ilgi istemekten vazgeçsen üzerine titriyorlar. Maalesef kafaları biraz ters çalışıyor.

Hamile olduğunuz için böyle hassaslaştığınızı düşünüyordum başta ama başka sorunlar var. Her akşam dışarı çıkmak,eşiyle plan yapmamak,gece gelmemek ve telefonun kapalı olması...Ben olsam ben de boşanmayı düşünürdüm

yani haksız olduğunuzu düşünmüyorum . ama neden eşinizle konuşamıyorsunuz . sorun burda. her seferinde haklı çıkıp üste çıkması da cabası. belki bu yüzden bi sonuca varamıyorsunuz. 10 dk lık avm ye gelmemesi çok ilginç. her akşam arkadaşlarıyla mı buluşuyor. kahveye mi gidiyor .
ne yaptıgını cok soylemez nerdesn veya nerdeydn dedğimde üstükapalı cwplar verir çarsıda dükkanda işim wardı araba vardı ona bakıyodum.

Kesinlikle haklısın yerden göğe bu bir sebep olmamalı olamaz. Acaba üzerine gitmiş olabilir misin biraz? Yani birisine birşeyi çok söylediğinde yapacak olsa bile yapmak istemez ya öyle bir psikolojisi oluşmuş olabilir. Eşimle evlendigimizde bundan üç dört ay önce film izleyelim film izleyelim diye tutturdum film izlemeye bayılan adam her defasında bahane buldu. Baktım olmuyor bosverdim. Sonra o istemeye başladı. Eşin haklı demiyorum benimki de haksızdi ama belki sebebi böyle birşey olabilir. Ne zaman ki bi erkekle ilgilenmesen ilgi istemekten vazgeçsen üzerine titriyorlar. Maalesef kafaları biraz ters çalışıyor.
artık saldım ipini ztn cıkalm dedğinde blyrm ckmcgnı bosu bosuna kendimi sinir etmym diyorm ama insan gün geliyo patlıyo sonrada ufacık seyler için tartışıyosn diyo birikm aslnda bu.oda ckalım dememedn memnun oluyo haliyle

Saf trip sirf trip baska bisey degil,degerli hissettirmiyoda ne demek yaa,gumusmusun parlatsin bacim..Sen aslindan degerlisin kompleks yaparak adamlari pesinizden suruklemek istiyorsunuz ama anlayacak adama bak sen..
Asil ol, kendin ol, zaten istemsende degrini bilir kocan.

sizi uzun zmandır takip ediyorum bnmde bir derdim var üye olup yazmak istedim..
5 yıllık evliyim 20 haftalık hamileyim cumartesi basit bi nedenden tartıştık eşimle geç geldi eve bi iş war para alıcam dedi gitti , eve gelmedi sabah aradım dükkandayım dedi bütün gece telide kapalıydı deli oldum sabh kapadım bnde teli bi arkdasıma gittm eve gelmiş aramış flan sürekli bnde aksam 7de eve geldim yoktu evde 12 yye geliyodu aradım eşyalarımı toplayıp gidicem kartlarımı getir dedim.getirdi attı salonda yattı bnde sabah bikaç parça eşya alıp ondan önce cıktım saat 10da aradı açmadım işyerimi aradı konşck bişey yok dedim kapadm snra msj attım bosanma davasını açablrsn diye cwp yazmamış bu aksam eve gitmek istemiyorum,bosanmak istiyorm artık yeter aksamdan beri ağlıyorum , annemlere gidemem babam yurtdışında annemde şehirdışında ziyarette 1 hafta sonra dönücek sizce napıyım eve gidiyim mi
hamile bir bayan ve gece eve gelmeyen eş. allahım neler duyacağız daha. rabbim sabır versin cnm. ama çok iyi düşün.

ne yaptıgını cok soylemez nerdesn veya nerdeydn dedğimde üstükapalı cwplar verir çarsıda dükkanda işim wardı araba vardı ona bakıyodum.
yani sen eşine güveniyorsun değil mi. eğer güven konusunda sıkıntı yoksa . 5 yıldır da bu eş böyle ise . zaten sen buna alışkın olmalısın.
şu an hamile olduğun için bunu kafana fazlaca takıyorsun belki.
aslında hamile olduğun için sana daha çok özen göstermeli bu konuda haklısın . fakat adamlar da bi garip . yani hiç istemediğimiz gibi davranıyorlar .
benim eşim de gezmeyi kesti bi dönem. yoruldu falan . bahaneler .
çıktım çıktım gezdim . kendimi sokaklara attım . avm lere attım. ohhh iyi geldi. ona mecbur değilim. zaten o zamandan sonra beni yalnız bırakmamaya çalıştı. baktı bu hatun kendi başına buyruk. :KK53::KK53:

Back
X