• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim çok yalnız hissediyorum

Evet biraz gözünü korkutun adam ya sizi suçluyor ,ya bahaneler sunuyor,ya da iki hı hı yapıp bildiğini okuyor.Rest çekmenin zamanı gelmiş.Ama bunun sonu ayrılığa kadar gidebilir çünkü kocanız ben merkezci bunu göze alarak bastırın 💪
Birazdan işten çıkıp eve gideceğim ve inanın kalbim pır pır atıyor. Yani hiç eve gitmek istemiyorum. Psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum. Yere kapanıp ağlamak istiyorum.

Ya karşınıza alıp da saatlerce konuşmaya gerek yok, kısa ve öz ben hamileyim senin bacağın da bu durumda, bir yardımcı tutmamızın vakti geldi de geçiyor ,bütçe ayarla deyin, laftan sözden anlamaz halden anlasa yapar zaten.

Birazdan işten çıkıp eve gideceğim ve inanın kalbim pır pır atıyor. Yani hiç eve gitmek istemiyorum. Psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum. Yere kapanıp ağlamak istiyorum.
🥲🥲çok uzuldum böyle tembel ve sorumsuz kocalara çok kızıyorum hele ayağı gotu başı agriyip bunu bahane edenlere daha çok kızıyorum.ne yaptınız konu sahibi konuşabildinjzmi

Back
X