- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 29
- Konu Sahibi Asminayaz1518
-
Herkes ayni şeyi dedi . Kalbimde bir kötüluk yok işte doktor kontrollerine gitmek icin soylemistimKeske hemen soylemeseydin
Evet var ve cikardi rabbime haval ediyorum kat kat fazlasi ciksinDaha cok yeniymis, deneme suresi var mi Turkiyede bilmiyorum. Deneme suresi varsa istedigi gibi cikarabilir bu sure icerisinde. Keske soylemeseydin...
Aradim deneme suresi icerisinde ciktiğim icin hakkiniz yok dedi ama deneme suresi ne kadar di bilmiyorumBence çalışma bakanlığına şiķayet edin. Hamile kadını işten çıkarmanın İşe geri iade gibi yaptırımları var diye biliyorum. Alo 170 i ararsanız detaylı bilgi verebilirler.
Hemen işe iade davasi acabilirsiniz. Yahut da bakanliga sikayet ediniz. Size deneme suresi diyebilmeleri icin ya sozlesmede su kadar sure deneme suresidir demesi ya da ayri bir deneme sureli is sozlesmesi yapmasi gerekir. Oyle lafla deneme suresinfeydiniz olmaz.Kizlar 3 temmuzda işe girmiştim ve bir hafta once hamile olduğumu oğrendim . Usta başina dün hamile olduğumu söyledim ve bugun (sözde) performans yetersizligi sebebiyle cikarildim ama işimi gayette iyi yapiyordum. Bi yasal hakkm var midir.
İşe giewrken belirsiz süreli iş sözleşmesi imzaladınız mı ve sözleşmede deneme süresi vardır gibi bi ibare açık açık yazıyormuyduAradim deneme suresi icerisinde ciktiğim icin hakkiniz yok dedi ama deneme suresi ne kadar di bilmiyorum
Saol canmKeşke biraz saklasaydın canım,ama artık boşver hayırlısı buymuş de geç
Inan bilmiyorum canmİşe giewrken belirsiz süreli iş sözleşmesi imzaladınız mı ve sözleşmede deneme süresi vardır gibi bi ibare açık açık yazıyormuydu
Yapilmis sigorta girisim ama ispatlayamam iste allaha haval etmekten baska bsey gelmez elimdenKeske hemen soylemeseydin. Sikayet et bakalım ama yeni olduğun için muhtemelen ispatlayamazsin. Allah bilir daha sigorta girisin bile yapilmamistir...
Yaşadığınız yerdeki sosyal güvenlik merkezine gidip bi görüşün bence. En azından hakkınız varsa hakkınızı aramış olursunuz.Inan bilmiyorum canm
Büyuk bir sirket boşuna ugrasirim herhaldeYaşadığınız yerdeki sosyal güvenlik merkezine gidip bi görüşün bence. En azından hakkınız varsa hakkınızı aramış olursunuz.
İse giriste imzatilan sozlesmenizde degismekle birlikte max 2 ay olmak uzere deneme suresi ibaresi koymuslardir genelde koyuluyor
İsveren daha bu surenin basinda cikarttigi icin hukuki olarak maalesef birsey ispat etme sansiniz olmaz yapamadi memnun kalmadim is icin uygun degildi sigortasini yaptim haklarini verdim deneme suresinde cikarttim der
(Onlarin yukumlulugu sgk nizi an itibariyle baslatmak,sosyal haklarinizi isyeri guvenliginizi saglamak ve maddi haklarinizi zamaninda vermek firma bunu sagladiysa bir sorumlulugu kalmiyor)
Ha bilerek yapilmis olan varsada ekmege mudahaledir ki vebali bana gore buyuk er gec cikar
İsyerinize hamile oldugunuza dair bir belge teslim ettiyseniz ise iade davasi açabilirsiniz. Birde is sozlesmenizde deneme suresi kaydi belirtilmis miydi?
Kac ay deneme suresi bilmiyorum ama dediginiz gibi allaha haval etmekten baska sansm yok hayirlisi olsn ne dyeymİse giriste imzatilan sozlesmenizde degismekle birlikte max 2 ay olmak uzere deneme suresi ibaresi koymuslardir genelde koyuluyor
İsveren daha bu surenin basinda cikarttigi icin hukuki olarak maalesef birsey ispat etme sansiniz olmaz yapamadi memnun kalmadim is icin uygun degildi sigortasini yaptim haklarini verdim deneme suresinde cikarttim der
(Onlarin yukumlulugu sgk nizi an itibariyle baslatmak,sosyal haklarinizi isyeri guvenliginizi saglamak ve maddi haklarinizi zamaninda vermek firma bunu sagladiysa bir sorumlulugu kalmiyor)
Ha bilerek yapilmis olan varsada ekmege mudahaledir ki vebali bana gore buyuk er gec cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?