Bence doğru bir uygulama olmuş. Gereksiz rapor isteyen, rüşvet teklif eden, yalvaran yakaran şahıslar gördüm.Kamuda bildiğim genelde gizli bir muhpir gibi eleman vardır,genelde sessiz tipleri seçerler,eskiden okullarda da vardı.belki de kız onlardan.bir ara kamuda çalışorlen rapor alımıştım,eve gelip beni kontrol etmişlerdi gerçekten hasta mıyım diye,burası Türkiye herşey beklenir
Bence de doğru,özellikle Türkiye gibi bir yerde,ama ben de o izin kısmını anlayamadım.Bence doğru bir uygulama olmuş. Gereksiz rapor isteyen, rüşvet teklif eden, yalvaran yakaran şahıslar gördüm.
Ayrıca konı sahibinin düşük riski varmış ama izinde memlekete gitmiş. Ne alaka anlamadım.
Ya bu kamu kurumlarındaki hırs rekabet nedir hepiniz 657ye tabi memursunuz yani niye arkadaşının kuyusunu kazıyon napacan bakan mı olacanbence o arkadaşınızla yüz yüze konuşun ve amirinizle de görüşün
Düşük riskini memlekette oldu Zaten o daha önce olsaydı tabiki gitmezdimBence doğru bir uygulama olmuş. Gereksiz rapor isteyen, rüşvet teklif eden, yalvaran yakaran şahıslar gördüm.
Ayrıca konı sahibinin düşük riski varmış ama izinde memlekete gitmiş. Ne alaka anlamadım.
Düşük riskim geçesiye kdr rapor almaktı bizim niyetimiz doktorum da onayladı raporu almanda fayda var diye dokuz ay alma gibi niyetim olmadı asla olmaz daYıllık izin üstüne 18 günde rapor mu aldınız? Yıllık izniniz 20 gün olsa 38 günlük işin yıkıldığı arkadaşlarınız ortak konuşmuş olabilirler. Özelde olsaydınız 8 gün bile zor alırdınız. Maalesef durum böyle. Sizi tenzih ederim, eşimin dairesinde, çalışan hanım dünyayı kurtarAcak kişiyi doğuracağını düşünerek, 9 ayını raporlu geçirmeye kalktı(sürekli konuşuldu kendisiyle yanlış yolda olduğu ile ilgili) ve onun dairesi değişti.
yıllık izin sekiz gün kullanmıştım o an zaten bi rahatsızlığım yoktuYıllık izin üstüne 18 günde rapor mu aldınız? Yıllık izniniz 20 gün olsa 38 günlük işin yıkıldığı arkadaşlarınız ortak konuşmuş olabilirler. Özelde olsaydınız 8 gün bile zor alırdınız. Maalesef durum böyle. Sizi tenzih ederim, eşimin dairesinde, çalışan hanım dünyayı kurtarAcak kişiyi doğuracağını düşünerek, 9 ayını raporlu geçirmeye kalktı(sürekli konuşuldu kendisiyle yanlış yolda olduğu ile ilgili) ve onun dairesi değişti.
Arkadasım müdürle arası çok iyi ben Yen’i başladım iki aylık daha arkadasım deDi asıl rapor al bu süreç riskli meğerse ayağımı kaydırmak mış amacı iki yıllık memurum ilk rapor alışım bu o da düşük riskim olduğu için yoksA niye alayımO arkadaşının yaptığı kesin mi ? Onun adını kullanmış olabilirler mi ?
Ayy aynı ben benmde iş arkadaslarm rapor aldım dye bana bi tavır b ofke sorma ! Yılan hepsi bacım sen takma kmseyi gebeligine bak gerekrse daha fazla rspor al benm idarem baya anlayıslıydı allahtan sorun etmediler raporu ki acilde yogun calısıyorum ama bebegmden benden koymetlimi sakın bak sakın kmseyi dusunme sil o kızıda asla kmseye acık verme bdahada kendi evinde bebegi rahatca buyut bak kmse senden bebenden kıymetli deilher şey o kadar üst üste geliyor ki kamu kurumunda memurum hamilelik sürecim sıkıntılı düşük riski yaşadım memlekete izne gittiğimizde o süreÇte doktor istirahat önerdi rapor aldım on gün sonra tekrar sekiz gün aldım risk devam ettiği için iş yerinden aradılar bölümün değişti dediler şok oldum sırf hamileyim diye beni kaytarıyor gördüler çok zoruma gitti şu an yerime aldıkları da hamile bi bayan bi nevi mobbing bana yaptıkları iş yerinde en samimi olduğum kız arkadasım gitmiş müdüre keyfinden rapor alıyorum gibi lanse etmiş insanlara Kandığım için pişmanın çok zor zamanımda tanıdım arkadasım dediğim insanı sinsice yaklaşmış bana hatta evime geldi geçmiş olsuna hepsi numara imiş hepsi benim durumumu müdüre yetiştirmek için ders oldu kimseye güvenim kalmadı bambaşka şehirde kendimi yapayalnız hissediyorum eşimle ilgili de sıkıntılı sorunlu günler yaşadık hamile olduğumu duyduğum gün sevinçten ağmayacaktın ama sonra büyü bozuldu düşük riski yaşadım doktor rahminde perde var erken Doğum yaparsın deDi... vs
Rahatlik acaba daha nasil ne kadar rahat ve guvende olabilirim durtusuyle batiyor.bos insani seytan dolduruyor ozet le.isini layikiyla yapan kamu personellerine degil tabii ki sozum.yanlis anlasilmak istememYa bu kamu kurumlarındaki hırs rekabet nedir hepiniz 657ye tabi memursunuz yani niye arkadaşının kuyusunu kazıyon napacan bakan mı olacanbence o arkadaşınızla yüz yüze konuşun ve amirinizle de görüşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?