Merhaba bugün tam 3 aylık oldu nedenini bilmiyoruz doktor bebek sana zarar vermeye başladı diyor gittiğim her doktor aynı şeyi diyor kafayı yicem lütfen aldırmalımıyım sizceMerhaba cnm;kaç haftalık hamilesin ve sebep neymiş açık yazabilir misin
Merhaba birçok doktora göründüm hepsi aynı şeyi diyor ama ben aldıramam kıyamamBence farklı bir Dr a daha görün canım.. Bir Dr un söylediğiyle hareket etmeyin.. Geçmiş olsun..
Maalesef istanbuldayım süreklide kanamam varAnkara da isen riskli gebelikle ilgilenen bnm doktoruma yönlendirebilirm.
Neden zarar veriyormuş sormadınız mı?İlk bebeğime hamileyim eşimde bende çok heyecanlıydık takii doktorumun o söylediklerine kadar doktor bebek sana zarar vermeye başlamış eğer hemen aldırmazsan ölebilirsin hem sana hem bebeğe zararlı diyor ne yapmalıyım üstelik bende eşimde mimarız ve çok önemli bir işi reddedip bu konuyu araştırıyoruz bu siteye güveniyorum sizce ne yapmalıyım
Kan değerlerim falan normal bebeğin kalbi durmuş 2 kez halada atmıyormuş ama yaşıyormuş ve aldırmak zorundaymışım doktorun dediğinden bir şey anlamadım ama işte durum böyleNasil doktor açıklama yapmaz ? Kan degerleriniz mi kotu ? Herhangi bir rahatsizliginizmi var ?
Durup dururken bir doktor 3 aylik bebegi almaliyz demez
Evet ama orasıda aldırmam gerektiğini söylediZeynep kamile gorundunuz mu orda bu isin uzmani baya doktor mevcut
Saol canımÖncelikle sakin ol cnm;Veren de Allah alan da Allah.Eğer hayati olarak seni etkileyecekse çok zor olsa da tekrar düşünmeni öneririm.Kararın ne olursa olsun Allah şifa ve sağlık versin;kendine dikkat et cnm
Kan değerlerim falan normal bebeğin kalbi durmuş 2 kez halada atmıyormuş ama yaşıyormuş ve aldırmak zorundaymışım doktorun dediğinden bir şey anlamadım ama işte durum böyle
Anladim canim eger izlenmesi gereken yol bu ise ne yazik ki eldn bir sey gelmiyor Allahim herseyin hayirlisini bilir. Benim bebegimin 8 haftalikken kalbi durdu ve alindi malesef. Sana zarar veriyorsa dogru karari vermek zorundasin.Evet ama orasıda aldırmam gerektiğini söyledi
Mimarsın ama kalbi atmıyormuş canlıymış yorumunu nasıl yapabiliyorsun?İlk bebeğime hamileyim eşimde bende çok heyecanlıydık takii doktorumun o söylediklerine kadar doktor bebek sana zarar vermeye başlamış eğer hemen aldırmazsan ölebilirsin hem sana hem bebeğe zararlı diyor ne yapmalıyım üstelik bende eşimde mimarız ve çok önemli bir işi reddedip bu konuyu araştırıyoruz bu siteye güveniyorum sizce ne yapmalıyım
Hepsi kürtaj diyor ama ben kıyamam herşeyi hazır herşeyin en iyisini aldım odasını bile ben ve eşim çizdik aldıramam yapamamBebegin kalbi atmiyorsa nasil yaşiyor oluyormuş anlamadim bende...
Cnm gebelikte bebek canliligini yitirdiyse anneye zarar verir zehirler evet. Bikac doktora daha gidip hepsi kurtaj diyorsa yaptirmaktan baska cagren yok. Çok uzucu bir durum ama sen olmassan cocuk olmaz bunuda unutma... allah korusun insallah kalbi durmamiştir.
Soyle birsey de olabilr acaba gelişimi cokk cookmu geriden geliyor
Kalbi atmıyor ama yaşıyor yorumunu ben demiyorum doktorum diyor bende bilmiyorum ne yapacağımıMimarsın ama kalbi atmıyormuş canlıymış yorumunu nasıl yapabiliyorsun?
Hormonlara bağlıyorum..
Bebeğinin kalbi atmıyorsa maalesef yaşamıyor demektir,her gittiğin doktor da aynısını söylüyorsa kesindir.Aldırmazsan seni zehirler doğal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?