Hamileyim doktor bebeği aldırmak zorundasın diyor

Hepsi kürtaj diyor ama ben kıyamam herşeyi hazır herşeyin en iyisini aldım odasını bile ben ve eşim çizdik aldıramam yapamam
Allah yeniden nasib eder tatlim boyle yaparak sadece kendini yipratirsin ustelik kendine de zarar verirsin sakin ol.

Kalbi atmıyor ama yaşıyor yorumunu ben demiyorum doktorum diyor bende bilmiyorum ne yapacağımı
Öyle birşey tıpta yok yani tatlım.Seni anlıyorum ama bir an önce aldır kendini toparla tekrar hamile kalırsın inşallah.Kalbi atmıyorsa büyümeyecek o bebek ,çok kan kaybedersin sana yazık olur

Öyle birşey tıpta yok yani tatlım.Seni anlıyorum ama bir an önce aldır kendini toparla tekrar hamile kalırsın inşallah.Kalbi atmıyorsa büyümeyecek o bebek ,çok kan kaybedersin sana yazık olur
Yeniden hamile kalsamda ilk bebeğim kadar heyecanlı olamayacağım hep ilk çocuğumun eksikliğini yaşıcam ve zorunlu olduğumu bilmeme rağmen vicdan azabı çekicem

Kendi canın da Allah ın sana bi emaneti cnm,kendini de düşünmek zorundasın.Tüm doktorlar öyle diyorsa yapacak bişi yok maalesef;hayırlısı böyleymiş de.

Kendi canın da Allah ın sana bi emaneti cnm,kendini de düşünmek zorundasın.Tüm doktorlar öyle diyorsa yapacak bişi yok maalesef;hayırlısı böyleymiş de.
Bilmiyorum eşimde çevremdekilerde aldırmamam için çok baskı yapıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Bilmiyorum eşimde çevremdekilerde aldırmamam için çok baskı yapıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Cok zor oldugunu biliyorum bende ayni seyi yasadim hatta senin gibi randevuya gitmedim ve ertesi gun kanama sanci acile gitmek zorunda kaldik. Butun doktorlar ayni seyi soyluyorsa kimsenin baski yapip seni daha fazla yipratmaya hakki yok amaclari sana zarar vermek mi? Bugun bi arkadasim 5 aylik bebegini kaybetti zorunlu doguma aldilar kolay degil elbet bunlar ama olmayani zorlayamayiz eger nasibi yok ise ne yaparsaniz yapin elden birsey gelmiyor.

Yeniden hamile kalsamda ilk bebeğim kadar heyecanlı olamayacağım hep ilk çocuğumun eksikliğini yaşıcam ve zorunlu olduğumu bilmeme rağmen vicdan azabı çekicem

Yaptığınız yorumları hormonlariniza bağlıyorum ben de. Biraz sakin olun aynı şeyi ben de yaşadım bebeğin kalbine kan dolumu olmadı ve kese ile birlikte karnimda kaldı çok doktora gittim hepsi de sonuç kürtaj dedi ve oldum. İkinci kez tekrar hamile kaldım ve yaşadığım mutluluk ilkinden farksızdı ama düştü şimdi tam 3 yıldır bebek özlemi ile yaşıyorum. 7 yıllık evliyim ama çocuğum olmuyor diye de birbirimizi yipratmiyoruz. Biraz sakin olun arkadaşların dediği gibi siz olmazsanız bebek olmaz bir an önce kürtaj olun ve kendinizi zaman tanıyın. Çok geçmiş olsun

Kalbi atmayan çocuğu (imkansız ama) diyelim ki 9 ay karnında taşıdın bu sefer de doğunca yaşamayacak. Biliyorum ondan vazgeçmek çok zor ama eninde sonunda vazgeçeceksin istesen de istemesen de...

Kalbi atmayan çocuğu (imkansız ama) diyelim ki 9 ay karnında taşıdın bu sefer de doğunca yaşamayacak. Biliyorum ondan vazgeçmek çok zor ama eninde sonunda vazgeçeceksin istesen de istemesen de...
Haklısınız ama işte kıyamıyorum

Kalbi durduysa bebek yaşamaz. hiçbir doktor yaşıyor demez. Sana zarar vermeye başlamış derken açıklama yaparlar mutlaka. kanını mı bozuyor, preaklamsi mi yapıyor, zehirliyor mu??? 3 aylık bebek kürtaj olamaz. suni sancı ile rahim içi tasfiye edilir. 5 kere hamile kaldım. 2 kere canlı doğum yapabildim. geçmiş olsun.

Canim doktor öyle diyorsa kürtaj ol sen olmadan bebekde olmaz zaten bebegin kalbi durmus seni anliyorum benimde ilk gebeligim bos gebelikdi aldirmak zorunda kaldim hatta 2. Gebeligimde bebegimin kalbi durdu napalim yani nasip degilmis ondada kürtaj oldun sonra 1 yil korundum vucud toparlansin allaha cok sükür simdi yine hamileyim yani demek istedigim su kalbi duran bebek gelismez yani ölü, ölü olmasada annesiz büyümesi ölmesinden dahada kötü bi bebek icin bebek odasini falan herseyini aldik demisin diger bebeginiz icin hazir olur ne güzel iste tabi ben sahsen 5aylik olana kadar bisey almam benim fikrim böyle durumlarda üzücü oliyoe cünkü baya. Allah insallah en yakin zamanda size saglikli bi bebis verir. Uzun oldu biraz kb

Evet yazdığın her satır doğru ama doktorum bir daha hamile kalmama riski var diyor doktorumun ne yapmaya çalıştığını anlamadım doktorumu değiştiricem

of çok üzüldüm ya Allah yardımcınız olsun heryseyin hayırlısı hamileliğin bile.
inşallah aldırmak zorunda kalmazsanız herşey iyi olur sizin için

atıl hocayla görüştünüzmü?
ve size nasıl zarar veriyor? tam olarak anlatabilirmisin
Atıl hoca diye birini tanımıyorum bebeğin kalbi durmuş falan dedi doktor aldırmazsan sana zarar verir öldürür dedi bilmiyorum çok çaresizim

Dr lar öyle diyorsa evet şu an sana zarar vermeye başladı ve bekledğin bu zaman dilimi belki bir daha bebeğinin olmamasına sebep olacak vücuduna vereceği zararı unutmamalısın .Başkalarının ne dediğinden ziyade drların durumunu görüp ona göre dediklerine kulak vermelisin ...Bende kalbi durduğu için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım içim sızladı kolay olmadı elbet ama yapacak başka çarem tabiki yoktu.Söyledikleriniz kesinlikle hormonlarınızla alakalı aksi halde bu yorumu yapmazdıız.Geçmiş olsun lütfen dr ları dinleyin...

Atıl hoca diye birini tanımıyorum bebeğin kalbi durmuş falan dedi doktor aldırmazsan sana zarar verir öldürür dedi bilmiyorum çok çaresizim
düşünme artık kalbi durmuşsa neyi bekliyorsun , aldıgın eşyalaramı kıyamıyorsun . kusura bakma da yazdıklarını okudum heyecanınamı vereyim bilemedim... sağlıgını düşün!
ve derhal git bir hastaneye ne oluyorsa olsun. kalbi durmadıgı halde bebeğinden vazgeçmek zorunda olanlar var ,sakin ol şükret.

Öncelikle geçmiş olsun da ben pek anlayamadım kalbi atan bebek nasıl aldirlacak diğer arkadaşlar ında dediği gibi başka Dr lara git ve onların dediği şeyleri arastir benim bildiğim kadarıyla kalbi atiyosa alınmaz başka bisey vardır onu öğrenme ye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…