Hamileyim doktor bebeği aldırmak zorundasın diyor

Eşyalar ne alaka ben size eşyalara yazıkmı dedim ne demeye çalışıyosunuz

Evet yazdığın her satır doğru ama doktorum bir daha hamile kalmama riski var diyor doktorumun ne yapmaya çalıştığını anlamadım doktorumu değiştiricem
Canım hamile kalamama riskin şu an artıyor farkında mısın ?acillik olup vücuduna zarar verince seni zehirleyince çok daha üzüleceksin

Evet yazdığın her satır doğru ama doktorum bir daha hamile kalmama riski var diyor doktorumun ne yapmaya çalıştığını anlamadım doktorumu değiştiricem
Arkadasimin 19 haftalik suyu geldi acile gittiler hastaneye gittiginde bebek yasiyo ve kalp atisi vardi sabaha kadar durdurmaya calistilar normalde gelen bisey yokken her lavobaya gidisinde suyu gitmis sanirim ve sabah acil alinmasi lazim suyu kalmamis dediler eger alinmazsa rahimini bile kaybetme riski vardi ilac verip kanama ve sanci baslattilar. Herkesin basina hersey gelebiliyor lutfen kendinizi daha fazla riske atmayin bir cok doktora gitmissiniz ve hepsi ayni seyi soylemis gecen zaman aleyhinize isliyor. Lutfen doktorlari dinleyin

Olurmu öyle tüp bebek var ne bilim ne büsürü sey var yani kisir tehsisi koyulan bile cocuk sahibi oliyorlar öyle takma kafana hersey olicagina varir

Eşyalar ne alaka ben size eşyalara yazıkmı dedim ne demeye çalışıyosunuz
nasıl heveslendiğinizi anlatymak için yazmışsınız neler yaptıgınızı şimdi bunları düşünmenin sırasımı peki. madem burdakilere güvenip soruyorsunuz duygusallıgı bir kenara bırakın.aklınız karışmış sizin ,kalbi atan bebek yaşıyor cümlesi bile var,biraz sakin olun ve mudehale ettirin.madem gittiğiniz tüm drlar ortak noktada buluşuyorsa böylesi soru işareti olmamalı aklınızda artık.kusura bakma kırıcı olmak istemedim ancak başından sonuna okuyunca gerildim

Çok haklısınız aptallık yaptığımı biliyorum ama işte kıyamıyorum

duygusal düşünüyosunuz ama bide olaya şurdan bakın doğduktan sonra tekmelerını hıssettıkten sonra ölese size daha çok acı verir. suan sadece kalp atışını duydunuz eminim 2. yede hamile kalırsınız ama kendınıze zarar vermezseniz tabi. bence derhal aldırın Allah sabrını verir kötü düşünmeyin hakkınızda hayırlısı olsun ama unutmayın daha kötüsü olabılırdı.

Bilmiyorum kararsızım

Kararsizsin da baska secenegin varmi ya allah askina suan mantikli düsünemiyorsun kendi sagligin icin yapmak zorundasin hatta hic zamn kaybetmeden belki böyle durman dahada kötü benim kuzenime sen kisirsin evlenince cocuk sahibi olamasin falan filan demislerdi iki tane sapa saglam cocugu var yani böyle seyler cok hatta tedavi falan olmadan hemen hamile kaldi toparlan kendine gel git kürtaj ol belki böyle durman cocuk sahibi olmani engeller ilerde nasil bi zarar verdigini bilmiyoruz yani sonucta canli bi bebek bile degil kiyamiyorum diyorsun.

o senin yavrun... elbette zor bir durum yaşıyorsun ama öncelikle senin iyi olman lazım Allah kısmet ederse olacak diğer minik bebeklerini kucağına almak için.
lütfen önce senin sağlığın canım.

Yeniden hamile kalsamda ilk bebeğim kadar heyecanlı olamayacağım hep ilk çocuğumun eksikliğini yaşıcam ve zorunlu olduğumu bilmeme rağmen vicdan azabı çekicem
Oncelikle Allah sifa versin sabir versin canm bu konuyu okurken bu yorumunu gordum nacizane bsey solemek istyorum.
Inan bana ilki de olsa ikincide olsa ayni heyecni korkuyu sevinci huzunu mutlulugu telasi hersyi ayni anda hssediyosun.
Ilk bebeggimi kaybettim. Yeni evliydim. Sonrasnda tam 19ay sonra hamile kaldim ve ayni sevnc var icimde. Biliyorum tabiki ilk bebegimde hep aklmda ama suan canimda olanla avunuyorum insan dogasida budur yani tabiki olumsuz bi hammilelik icin uzuluyosun yipraniyosun ama sonrasinda tekrar olup guzel gderken bu sevincide yasiyosun.
Konuna gelince cok uzulerek soyluyorm eger bebek yasamiyosa ole yada bole sen cok cok rahatszlaninca aniden hastaneye gdceksin sonuc buysa.kacinilmaz son. Canm nolur kendni psikoljik olarak hazirla yani Allah sana yardim etsin insallahh

Bebek kaybı çok zor bir şey olsa da açıkçası mimarım diyen bir kadının bu yazdıkları bana dalga geçildiğini düşündürüyor. Kalbi atmayan bir bebeği aldırmayıp da ne yapmayı düşünüyorsunuz ya da yine mimar olan eşiniz aldırma diye baskı yaparak sonunda ne olacağını düşünüyor anlayamadım. fazlaca çelişkili durum var.

kalbi durmuşsa mecbur aldıracaksın. daha 3 aylıkmış ne hazırlığı yaptınız ki. çocuk yaşamıyor zaten şu an. kıyamamak gibi bir durum söz konusu değil. sakat doğacak nedir o zaman aldırmak istemiyorum kıyamam dersiniz ama çocuğunuz hayatta değil. tek doktor da değil bir çok doktor söylemiş.

Kan değerlerim falan normal bebeğin kalbi durmuş 2 kez halada atmıyormuş ama yaşıyormuş ve aldırmak zorundaymışım doktorun dediğinden bir şey anlamadım ama işte durum böyle
Yahu bu ne saçma aciklama ya sizin de kafanızı karistirmis bebeginiz anlaşılan sizi zehirliyor bebeginiz vücudunuza toksik madde saliyor bir anomali mevcut detaylı bilgilrndirilirseniz doğru olan kararı hızla alacaksınız.

Bence siz durumu reddediyorsunuz sakin olun bir psikoloğa görünün durumu anlatın ruhhalinize en uygun yonlendirmeyi yapacaklardir fazla gecikmemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…