Eşyalar ne alaka ben size eşyalara yazıkmı dedim ne demeye çalışıyosunuzdüşünme artık kalbi durmuşsa neyi bekliyorsun , aldıgın eşyalaramı kıyamıyorsun . kusura bakma da yazdıklarını okudum heyecanınamı vereyim bilemedim... sağlıgını düşün!
ve derhal git bir hastaneye ne oluyorsa olsun. kalbi durmadıgı halde bebeğinden vazgeçmek zorunda olanlar var ,sakin ol şükret.
Canım hamile kalamama riskin şu an artıyor farkında mısın ?acillik olup vücuduna zarar verince seni zehirleyince çok daha üzüleceksinEvet yazdığın her satır doğru ama doktorum bir daha hamile kalmama riski var diyor doktorumun ne yapmaya çalıştığını anlamadım doktorumu değiştiricem
Çok haklısınız aptallık yaptığımı biliyorum ama işte kıyamıyorumCanım hamile kalamama riskin şu an artıyor farkında mısın ?acillik olup vücuduna zarar verince seni zehirleyince çok daha üzüleceksin
Bak bende kıyamadım ama bebeğe baktığımda içi boşalmış bir poşet gibi yığılmış kalmış kuzumÇok haklısınız aptallık yaptığımı biliyorum ama işte kıyamıyorum
Arkadasimin 19 haftalik suyu geldi acile gittiler hastaneye gittiginde bebek yasiyo ve kalp atisi vardi sabaha kadar durdurmaya calistilar normalde gelen bisey yokken her lavobaya gidisinde suyu gitmis sanirim ve sabah acil alinmasi lazim suyu kalmamis dediler eger alinmazsa rahimini bile kaybetme riski vardi ilac verip kanama ve sanci baslattilar. Herkesin basina hersey gelebiliyor lutfen kendinizi daha fazla riske atmayin bir cok doktora gitmissiniz ve hepsi ayni seyi soylemis gecen zaman aleyhinize isliyor. Lutfen doktorlari dinleyinEvet yazdığın her satır doğru ama doktorum bir daha hamile kalmama riski var diyor doktorumun ne yapmaya çalıştığını anlamadım doktorumu değiştiricem
Evet yazdığın her satır doğru ama doktorum bir daha hamile kalmama riski var diyor doktorumun ne yapmaya çalıştığını anlamadım doktorumu değiştiricem
HaklısınızBak bende kıyamadım ama bebeğe baktığımda içi boşalmış bir poşet gibi yığılmış kalmış kuzumartık beni terketmişti yapacak bir şey yok ki ..tatlım sana vereceği zararı düşün...
nasıl heveslendiğinizi anlatymak için yazmışsınız neler yaptıgınızı şimdi bunları düşünmenin sırasımı peki. madem burdakilere güvenip soruyorsunuz duygusallıgı bir kenara bırakın.aklınız karışmış sizin ,kalbi atan bebek yaşıyor cümlesi bile var,biraz sakin olun ve mudehale ettirin.madem gittiğiniz tüm drlar ortak noktada buluşuyorsa böylesi soru işareti olmamalı aklınızda artık.kusura bakma kırıcı olmak istemedim ancak başından sonuna okuyunca gerildimEşyalar ne alaka ben size eşyalara yazıkmı dedim ne demeye çalışıyosunuz
Bilmiyorum kararsızımOlurmu öyle tüp bebek var ne bilim ne büsürü sey var yani kisir tehsisi koyulan bile cocuk sahibi oliyorlar öyle takma kafana hersey olicagina varir
Çok haklısınız aptallık yaptığımı biliyorum ama işte kıyamıyorum
Bilmiyorum kararsızım
Oncelikle Allah sifa versin sabir versin canm bu konuyu okurken bu yorumunu gordum nacizane bsey solemek istyorum.Yeniden hamile kalsamda ilk bebeğim kadar heyecanlı olamayacağım hep ilk çocuğumun eksikliğini yaşıcam ve zorunlu olduğumu bilmeme rağmen vicdan azabı çekicem
Yahu bu ne saçma aciklama ya sizin de kafanızı karistirmis bebeginiz anlaşılan sizi zehirliyor bebeginiz vücudunuza toksik madde saliyor bir anomali mevcut detaylı bilgilrndirilirseniz doğru olan kararı hızla alacaksınız.Kan değerlerim falan normal bebeğin kalbi durmuş 2 kez halada atmıyormuş ama yaşıyormuş ve aldırmak zorundaymışım doktorun dediğinden bir şey anlamadım ama işte durum böyle
Ya siz iki haftalık mı hamilesiniz ay Nasıl anladınız o kadar çabuk çok merak ettim inş hayırlısıyla kucağına da al üç olma çaban gerçekleşti duanda bizi de eksik etmeBence farklı bir Dr a daha görün canım.. Bir Dr un söylediğiyle hareket etmeyin.. Geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?