Hamileyim doktor bebeği aldırmak zorundasın diyor

Bise anlamadim valla kalbi durmus 2 defa halada atmiyor ama yasiyor

Hanfendi malesef bebeginiz yasamiyo ve beklemeniz sadece sizin rahminize ve vücüdünüza zararli annemin 5 aYlik bebeginin kalbi durmus annem bilmiyormus 2 hafta sonra annem hastanelik olmus kusmus bayilmis kisacasi zehirlenmis aldirmislar 6 ay sonra kardesime hamile kalmis sizde artik sacmalamayin down sendromlu dese tamam dicemde yani sizi kirmak istemiyorum fakat artik kendinize gelin esinizde saclamasin ölmenizimi istiyo

Bebeğimi 3 hafta kalbi durmuş bir şekilde bilmeden taşımıştım, farkedildiğinde beni zehirlemek üzereymiş, acilen alındı.
Evet çok üzücü bir olay ama şu an ciddi hayati tehlikeniz var, bir an önce hastaneye gitmelisiniz, inşallah en kısa sürede kucağınıza sağlıklı bir şekilde yeni bir bebeği alırsınız.

Hastaneye gidin acilen kürtaj mecbur olacaksa gelecek bebeğin yolunu kapamasina izin verme. Kürtajında problem olmazsa cabucak iyileşirsin.

Merhaba bugün tam 3 aylık oldu nedenini bilmiyoruz doktor bebek sana zarar vermeye başladı diyor gittiğim her doktor aynı şeyi diyor kafayı yicem lütfen aldırmalımıyım sizce
Neden bile bilmiyorsaniz. Demediyse dr. Baska doktora hatta doktorlara sorun.
Ya bazi domtorlar aile planlamalarina burnunu sokuyorlar. Coook olay duydum. Bebegin ozurlu aldir dediklerini ve çocukların sapa saglam dogduklarini.

Doktor oyle birsey diyorsa nedeninide ayrintili aciklamasi gerek sanirimm. Acillamiyorsa ben iyi niyetli dusunmem dr hakkinda.

O kadar kolay olmasın 3 aylık kıyamam şahsen ben 10 tane değil 100 tane daha doktora giderdim ilk bebeğim sonuçta. Ayrıca dr nasıl açıklama yapmıyo neye dayanarak zarar veriyo diyo. Neyinize zarar veriyomus nesi zarar veriyomus sormadiniz mi bunları ?

Kan değerlerim falan normal bebeğin kalbi durmuş 2 kez halada atmıyormuş ama yaşıyormuş ve aldırmak zorundaymışım doktorun dediğinden bir şey anlamadım ama işte durum böyle
O nasıl şeymiş ilmin bilimn açiklayabilicegi bi durum degil o nasil bi aciklama öyle

Ya canim benim okuyorm yazdiklarini nerdeyse süphe edicen ciddimisin diye yazilanlarda..ama karninda ölü bi bebege kıyamamak ne demek okumuş bilgili akilli bi mimar bayan olarak bana cvp yazabilirmisin duygusalligini anlarim ama olu bi bebegi aldiramayacak kadarini degil kendine zarar veriyosun evet ama mantikli degil anlatilanlar inan bana...

Ya siz iki haftalık mı hamilesiniz ay Nasıl anladınız o kadar çabuk çok merak ettim inş hayırlısıyla kucağına da al üç olma çaban gerçekleşti duanda bizi de eksik etme
Güzel dileklerin için sağol tatlım.. Ama bildiğim bir hamileliğim yok ne yazıkki.. Totem olarak yaptım.. İnşaallah Rabbim bu ay verir de hiç kaldırmam takvimi 9 ay.. Hamileliği 2 haftalık anlamak imkansız.. Rabbim sanada bana da tüm bekleyen kardeşlerimize de hayırlı sağlık sıhhatli afiyetli evlatlar nasip etsin.. Yüzümüzü güldürsün inşaallah.. Üç olma çabasına devam yani ... Sende duanı eksik etme nolur.. Allah razı olsun..

Kızımı kan testiyle öğrendiğimde 2-3 hafta arasıydi değerim. Adetim bir gün geçince yaptırmıştım. İnşallah senin de içine doğmuştur ve bebis yoldadır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Banada acikcasi süpheli geldi bi benmi öyle dusunuyorum dedim. Gercekten öyle birşey varsa özür ama cok tuhaf geldi bana söyledikleri. Sanmıyorum ki bu kadar ciddi bişey varken etraftaki insanlar baskı yapsın aldırma diye. Sağlık bu ciddi bi konu. :s çok çelişkili bi durum.

Mantıkli gelmiyo bi cok kisi böyle düsünyodr..bizde hata varsa kusura bakmasın...

kalbi atmıyor ama yasıyor yorumunu hıc bı doktor yapmaz burda yanlıs anladıgınız bırsey var sanırım

bence sakin bı sekılde baska bı doktora daha gorunun oda aynı seyı soyluyorsa daha gecıktırmeden kurtaj olun

anne karnında ölen bebek anneyı zehirler cunku

saglıklı olsa yasardı tutunurdu boyle dusunun nasılsa bebısınız olur onemlı olan saglıklı olması sonucta allahın taktırı bukadar tutunabılmıs ... gecmıs olsun.

ustelık esımde bende mımarız demıssınız bırde karı koca mımar olmanızla bebegınızın alakası ne cozemedım ben ordada eksık kaldı heralde cumlenız ? bı sonuca ulasamamıs onuda sorım dedım

Sizi metin olmaya davet ediyorum. Eğitimli yetişkin bir insansınız. Zor bir durum elbetteki evladınız için üzülmeniz normal ama insanlar gencecik evlatlarını toprağa veriyorlar. Doğru olanı yapın ve yaşamayan nir bebeği karnınızda taşımayın. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu acınızı unuttursun.

Siz ne dediğinizi farkındamısınız doğru okusanıza yanıtları çevremdekiler aldır diye baskı yapıyor aldırma diye değil saçma yorum yapan saçma zihniyetlerle uğraşacak kadar zamanım yok

Siz ne dediğinizi farkındamısınız doğru okusanıza yanıtları çevremdekiler aldır diye baskı yapıyor aldırma diye değil saçma yorum yapan saçma zihniyetlerle uğraşacak kadar zamanım yok

Önce yazdığınızı bi okuyun derim cevremdekiler aldirmamam için baskı yapıyor yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…