Neden bile bilmiyorsaniz. Demediyse dr. Baska doktora hatta doktorlara sorun.Merhaba bugün tam 3 aylık oldu nedenini bilmiyoruz doktor bebek sana zarar vermeye başladı diyor gittiğim her doktor aynı şeyi diyor kafayı yicem lütfen aldırmalımıyım sizce
O kadar kolay olmasın 3 aylık kıyamam şahsen ben 10 tane değil 100 tane daha doktora giderdim ilk bebeğim sonuçta. Ayrıca dr nasıl açıklama yapmıyo neye dayanarak zarar veriyo diyo. Neyinize zarar veriyomus nesi zarar veriyomus sormadiniz mi bunları ?İlk bebeğime hamileyim eşimde bende çok heyecanlıydık takii doktorumun o söylediklerine kadar doktor bebek sana zarar vermeye başlamış eğer hemen aldırmazsan ölebilirsin hem sana hem bebeğe zararlı diyor ne yapmalıyım üstelik bende eşimde mimarız ve çok önemli bir işi reddedip bu konuyu araştırıyoruz bu siteye güveniyorum sizce ne yapmalıyım
Aff...
O nasıl şeymiş ilmin bilimn açiklayabilicegi bi durum degil o nasil bi aciklama öyleKan değerlerim falan normal bebeğin kalbi durmuş 2 kez halada atmıyormuş ama yaşıyormuş ve aldırmak zorundaymışım doktorun dediğinden bir şey anlamadım ama işte durum böyle
Güzel dileklerin için sağol tatlım.. Ama bildiğim bir hamileliğim yok ne yazıkki.. Totem olarak yaptım.. İnşaallah Rabbim bu ay verir de hiç kaldırmam takvimi 9 ay.. Hamileliği 2 haftalık anlamak imkansız.. Rabbim sanada bana da tüm bekleyen kardeşlerimize de hayırlı sağlık sıhhatli afiyetli evlatlar nasip etsin.. Yüzümüzü güldürsün inşaallah.. Üç olma çabasına devam yani ... Sende duanı eksik etme nolur.. Allah razı olsun..Ya siz iki haftalık mı hamilesiniz ay Nasıl anladınız o kadar çabuk çok merak ettim inş hayırlısıyla kucağına da al üç olma çaban gerçekleşti duanda bizi de eksik etme
Kızımı kan testiyle öğrendiğimde 2-3 hafta arasıydi değerim. Adetim bir gün geçince yaptırmıştım. İnşallah senin de içine doğmuştur ve bebis yoldadır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Güzel dileklerin için sağol tatlım.. Ama bildiğim bir hamileliğim yok ne yazıkki.. Totem olarak yaptım.. İnşaallah Rabbim bu ay verir de hiç kaldırmam takvimi 9 ay.. Hamileliği 2 haftalık anlamak imkansız.. Rabbim sanada bana da tüm bekleyen kardeşlerimize de hayırlı sağlık sıhhatli afiyetli evlatlar nasip etsin.. Yüzümüzü güldürsün inşaallah.. Üç olma çabasına devam yani ... Sende duanı eksik etme nolur.. Allah razı olsun..
Banada acikcasi süpheli geldi bi benmi öyle dusunuyorum dedim. Gercekten öyle birşey varsa özür ama cok tuhaf geldi bana söyledikleri. Sanmıyorum ki bu kadar ciddi bişey varken etraftaki insanlar baskı yapsın aldırma diye. Sağlık bu ciddi bi konu. :s çok çelişkili bi durum.Ya canim benim okuyorm yazdiklarini nerdeyse süphe edicen ciddimisin diye yazilanlarda..ama karninda ölü bi bebege kıyamamak ne demek okumuş bilgili akilli bi mimar bayan olarak bana cvp yazabilirmisin duygusalligini anlarim ama olu bi bebegi aldiramayacak kadarini degil kendine zarar veriyosun evet ama mantikli degil anlatilanlar inan bana...
Mantıkli gelmiyo bi cok kisi böyle düsünyodr..bizde hata varsa kusura bakmasın...Banada acikcasi süpheli geldi bi benmi öyle dusunuyorum dedim. Gercekten öyle birşey varsa özür ama cok tuhaf geldi bana söyledikleri. Sanmıyorum ki bu kadar ciddi bişey varken etraftaki insanlar baskı yapsın aldırma diye. Sağlık bu ciddi bi konu. :s çok çelişkili bi durum.
Bu hikayenin gerçeklik payı %0. Arkadaşlar biri bizi kafaya almaya çalışıyor resmenAllah akıl fikir versin.
Kesinlikle aynı fikirdeyimBu hikayenin gerçeklik payı %0. Arkadaşlar biri bizi kafaya almaya çalışıyor resmenAllah akıl fikir versin.
Siz ne dediğinizi farkındamısınız doğru okusanıza yanıtları çevremdekiler aldır diye baskı yapıyor aldırma diye değil saçma yorum yapan saçma zihniyetlerle uğraşacak kadar zamanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?