Hamileyim düştüm

1bebek1anne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
207
192
18
Kızlar bugün sabah eşimi işe gönderdikten sonra eltim aradı. Kahvaltıya gel dedi. Tamam dedim. Evlerimiz çok yakın zaten arası 5 dk falandır.Hazırlandım evden çıktım.Apartmanın giriş kapısında 3 basamaklı bi merdiven var.Oraya ayağım takıldı ve yere kapaklandım.Karnımın üstüne düşmemeye çalıştım.Ama yinede engel olamadım.Ellerimde sıyrıklar oluştu.Aglayarak eltimi aradım.Hastaneye gittik. Doktorum bebek gayet iyi dedi. Ama yinede çok korktum. Birsey olmuş mudur diye. İyi olduğunu biliyorum. Hareket ediyor hissediyorum ama yinede insan endişeleniyor. Birsey olmamıştır dimi korkusu bile çok zor. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Geçmiş olsun öncelikle benim ablamda minübüsten inerken yuvarlanmıştı ama çok şükür bişey olmamıştı canım içini ferah tut

E hastaneye de gitmişsin reis için ferah olsun. Bende 30lu haftalarımda düştüm merdivenden Allaha şükür bi durum olmadı.
Darlama, üzme kendini çok şükür yok bir durum.
Hem bebisi de strese sokma ❤
Senin şu profil resimlerin. Beni benden alıyor Burunla derdin ne

Geçmiş olsun ,Dr iyi dediyse iyidir korkmayın

E hastaneye de gitmişsin reis için ferah olsun. Bende 30lu haftalarımda düştüm merdivenden Allaha şükür bi durum olmadı.
Darlama, üzme kendini çok şükür yok bir durum.
Hem bebisi de strese sokma ❤
Ilk hamileligim o yüzden biraz acemi ve heyecanlıyım allah korusun evlatlarımızı

Senin şu profil resimlerin. Beni benden alıyor Burunla derdin ne
Yahu normalde bi derdim yoktu ama midesi very very hasas olan bacılarımız yüzünden kaldırılmış fotoğrafım ... (E üzüldüm haliyle)
Bende bu karadenizli bey amcamızı koydum (ne hikmetse burnu denk gelmiş )
inşallah bundan da rahatsız olan olmaz
Yarında yemek yarışmasına özel bi burunlu foto koyacağım.
Dünya âlem burun olacak

Korkma canim o öyle bi yerde ki zaten su içinde gayet konforlu yaşıyor.

Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.

Ya alemsin

Ben düşük riskin var, 10 gün yatıp dinlen dediklerinde en riskli 7.haftada düşmüştüm. Öyle böyle bir düşüş değil ama. Dedim "bebeğim düştü de, belim de kırıldı"... 5 yıl oldu hala belim ağrıyor. Ama bebeğime birşey olmadı çok şükür

Ben de senin gibi korkuyla kadın doğum Dr.uma (belindeki acıdan yürüyemez halde, refakatçi eşliğinde) gittim. Bana dediği cümle, (tam de senin soruna cevap):
"korkma, bebeğe birşey olmamıştır da. Olduysa sana birşey olmuştur"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…