- 3 Haziran 2020
- 207
- 192
- 18
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
Senin şu profil resimlerin.E hastaneye de gitmişsin reis için ferah olsun. Bende 30lu haftalarımda düştüm merdivenden Allaha şükür bi durum olmadı.
Darlama, üzme kendini çok şükür yok bir durum.
Hem bebisi de strese sokma ❤
Ilk hamileligim o yüzden biraz acemi ve heyecanlıyım allah korusun evlatlarımızıE hastaneye de gitmişsin reis için ferah olsun. Bende 30lu haftalarımda düştüm merdivenden Allaha şükür bi durum olmadı.
Darlama, üzme kendini çok şükür yok bir durum.
Hem bebisi de strese sokma ❤
Yahu normalde bi derdim yoktu ama midesi very very hasas olan bacılarımız yüzünden kaldırılmış fotoğrafım ... (E üzüldüm haliyle)Senin şu profil resimlerin.Beni benden alıyor Burunla derdin ne
Amin arkadaşım dedim ya içini ferah tut bebiste annesinin rahat olduğunu bilsin stres olmasın hadi hayırlı saglikli doğumlar şimdidenIlk hamileligim o yüzden biraz acemi ve heyecanlıyım allah korusun evlatlarımızı
Doğru diyosun çok şükür birseyi yok ama telaşlanıyor insan ister istemezOlmamıştır, hiçbir zaman olamayağı kadar korunaklı bir yerde şimdi.
Ya alemsinYahu normalde bi derdim yoktu ama midesi very very hasas olan bacılarımız yüzünden kaldırılmış fotoğrafım ... (E üzüldüm haliyle)
Bende bu karadenizli bey amcamızı koydum (ne hikmetse burnu denk gelmiş)
inşallah bundan da rahatsız olan olmaz
Yarında yemek yarışmasına özel bi burunlu foto koyacağım.
Dünya âlem burun olacak
Teşekkür ederim sağolunGeçmiş olsun ,Dr iyi dediyse iyidir korkmayın
Yerli yersiz bi telaş sarıyor insanı. Teşekkür ederim çok sağolunKorkma hem dr iyi demiş hem de kıpırdıyor demişsin iyi demek bebek. Çok gecmiş olsun. Stres yapma boşuna
Allah bağışlasın. Çok öp o kuzuyuGecmis olsun, bende dusmustum son gebelikte gobek ustu degildi ellerim uzerineydi.. cok fena kasilmam vs oldu ama bebek iyiydi sukur.. yakinda 3 yasina girecek diyzesi
Ben düşük riskin var, 10 gün yatıp dinlen dediklerinde en riskli 7.haftada düşmüştüm. Öyle böyle bir düşüş değil ama. Dedim "bebeğim düştü de, belim de kırıldı"... 5 yıl oldu hala belim ağrıyor. Ama bebeğime birşey olmadı çok şükürKızlar bugün sabah eşimi işe gönderdikten sonra eltim aradı. Kahvaltıya gel dedi. Tamam dedim. Evlerimiz çok yakın zaten arası 5 dk falandır.Hazırlandım evden çıktım.Apartmanın giriş kapısında 3 basamaklı bi merdiven var.Oraya ayağım takıldı ve yere kapaklandım.Karnımın üstüne düşmemeye çalıştım.Ama yinede engel olamadım.Ellerimde sıyrıklar oluştu.Aglayarak eltimi aradım.Hastaneye gittik. Doktorum bebek gayet iyi dedi. Ama yinede çok korktum. Birsey olmuş mudur diye. İyi olduğunu biliyorum. Hareket ediyor hissediyorum ama yinede insan endişeleniyor. Birsey olmamıştır dimi korkusu bile çok zor. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
Çok korktum ama iyi olduğunu duyunca sakinleştim. Allah korusun hepsini.Korkma canim o öyle bi yerde ki zaten su içinde gayet konforlu yaşıyor.
Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?