- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
doktora gitmişsiniz zaten. korkmayın o öyle sanılan kadar basit birşey değil. karnın bilmem kaç kat derinliğinde ve kendi kesesinde. size bişi olmuştur ama o iyidir =)Kızlar bugün sabah eşimi işe gönderdikten sonra eltim aradı. Kahvaltıya gel dedi. Tamam dedim. Evlerimiz çok yakın zaten arası 5 dk falandır.Hazırlandım evden çıktım.Apartmanın giriş kapısında 3 basamaklı bi merdiven var.Oraya ayağım takıldı ve yere kapaklandım.Karnımın üstüne düşmemeye çalıştım.Ama yinede engel olamadım.Ellerimde sıyrıklar oluştu.Aglayarak eltimi aradım.Hastaneye gittik. Doktorum bebek gayet iyi dedi. Ama yinede çok korktum. Birsey olmuş mudur diye. İyi olduğunu biliyorum. Hareket ediyor hissediyorum ama yinede insan endişeleniyor. Birsey olmamıştır dimi korkusu bile çok zor. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
Ay canım bunu anlattığında o an gözümün önüne geldi. Çok kötü korkuyor insan.Gecmis olsun sanada allah evladına uzun ömür versin.Ben düşük riskin var, 10 gün yatıp dinlen dediklerinde en riskli 7.haftada düşmüştüm. Öyle böyle bir düşüş değil ama. Dedim "bebeğim düştü de, belim de kırıldı"... 5 yıl oldu hala belim ağrıyor. Ama bebeğime birşey olmadı çok şükür
Ben de senin gibi korkuyla kadın doğum Dr.uma (belindeki acıdan yürüyemez halde, refakatçi eşliğinde) gittim. Bana dediği cümle, (tam de senin soruna cevap):
"korkma, bebeğe birşey olmamıştır da. Olduysa sana birşey olmuştur"
Bana birsey olsun ona olmasın razıyım. Ama şükür iyiyiz ikimizde.doktora gitmişsiniz zaten. korkmayın o öyle sanılan kadar basit birşey değil. karnın bilmem kaç kat derinliğinde ve kendi kesesinde. size bişi olmuştur ama o iyidir =)
saglıkla alın kucağınıza =)Bana birsey olsun ona olmasın razıyım. Ama şükür iyiyiz ikimizde.
Gerçekten çok kötü insan bebek için cok endişeleniyor.Karnımın üstüne düşünce daha çok telaşlandım.Bende 4 aylık hamileyim ilk gebeliğim biraz acemilikte var. Iyi olduğunu biliyorum ama böyle güzel mesajlar okumak içimi rahatlatıyor çok teşekkür ederimÖğretmen arkadaşımız gözümüzün önünde merdivenlerden yuvarlanarak yere yüzüstü kapaklandı. 30lu haftalardaydı. Çok kötü bir dusustu bizzat gördüğüm için çok kötü oldum. Çoğumuz aklımıza getirmek istemesek de bebek için bayağı endişelendik ama çok şükür hicbir şey olmadı. 7 yaşında şimdi kuzucuk:) o zaman anladım bebeklerin anne karnında ne kadar korunaklı bir yerde olduklarını. Dr a da görünmüşsün için rahat olsun
9 aylık gebeyken tek başıma çarşıya çıkmıştım nasıl olduğunu anlamadan yüz üstü çakıldım. Korkmayın bebeğin suyu onu koruyorKızlar bugün sabah eşimi işe gönderdikten sonra eltim aradı. Kahvaltıya gel dedi. Tamam dedim. Evlerimiz çok yakın zaten arası 5 dk falandır.Hazırlandım evden çıktım.Apartmanın giriş kapısında 3 basamaklı bi merdiven var.Oraya ayağım takıldı ve yere kapaklandım.Karnımın üstüne düşmemeye çalıştım.Ama yinede engel olamadım.Ellerimde sıyrıklar oluştu.Aglayarak eltimi aradım.Hastaneye gittik. Doktorum bebek gayet iyi dedi. Ama yinede çok korktum. Birsey olmuş mudur diye. İyi olduğunu biliyorum. Hareket ediyor hissediyorum ama yinede insan endişeleniyor. Birsey olmamıştır dimi korkusu bile çok zor. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
Ilk gebeliğim biraz acemilik var o an çok korktum ama şuan ikimizde iyiyiz teşekkür ederim9 aylık gebeyken tek başıma çarşıya çıkmıştım nasıl olduğunu anlamadan yüz üstü çakıldım. Korkmayın bebeğin suyu onu koruyor
Sabah sabah ufak bi kaza atlattık ilk başta korktum ama şuan ikimizde iyiyiz çok şükürendişe etmeyin bir yakınım 12 -13 basamak merdivenden düştü doktor bebeklerin çok korunaklı olduklarını soyledı doktorunda ii demiş merak etme canım sağlıklı doğumlar...
Doktorum iyi dedi ama yinede anne yüreği endişeleniyor allah bebeklerimizi korusunDunyanin en güvenli yerinde o annesi uzme kendini iyidir insallah
Ilk bebeğim. Sabah birsey oldu sandım. Ama çok şükür iyiyiz.Tesekkur ederim güzel dileklerin içinCok gecmis olsun bak ne guzel doktor da sorun yok demis düşünüp kendini daha fazla uzme strese sokma canm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Ilk bebekte evet endişe cok oluyo benimde ilk 10 haftalikIlk bebeğim. Sabah birsey oldu sandım. Ama çok şükür iyiyiz.Tesekkur ederim güzel dileklerin için
Sabah telaşliydim ama şimdi iyiyim ve bugün normalden daha çok hareket ediyor stres yaptığım için mi bi bilginiz tecrübeniz varsa söyler misinizSakin ol bişey olmamıştır. Sen sakin oldukça da daha iyi olur
Ne güzel allah onu sana bağışlasın sağlıcakla gelsin minikIlk bebekte evet endişe cok oluyo benimde ilk 10 haftaliknerdeyse 3 gunde bir hastanedeyim ama doktorun iyi demesinden sonra icim cok rahatliyo neyse kendini üzme daha fazla tekrar gecmis olsun
Düşerken büyük bir adrenalin patlaması yaşadın sonrasında heyecandır endişedir derken hormonlar da coştu gitti. Kan ona da gittiği için daha enerjiktir. Sakinleşmeye çalışın, içinizi ferah tutun stres yapmayın. Açın bi komedi filmi güle güle izleyin. Siz nasıl olursanız bebek de öyle olacaktır.Sabah telaşliydim ama şimdi iyiyim ve bugün normalden daha çok hareket ediyor stres yaptığım için mi bi bilginiz tecrübeniz varsa söyler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?