- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi karanfilla
-
Aslında bu kaçış çok büyütülecek bi konu değildi tepki verebilirdi ama bu derece değil çocuğu aldıralım diyebilecek kadar şuurunu kaybetmiş üzerine bana doktor araştır bu işi bitirelim diyor şala gibi benim takıldığım nokta bu altınları batsın
Aslında bu kaçış çok büyütülecek bi konu değildi tepki verebilirdi ama bu derece değil çocuğu aldıralım diyebilecek kadar şuurunu kaybetmiş üzerine bana doktor araştır bu işi bitirelim diyor şala gibi benim takıldığım nokta bu altınları batsın
Kusura bakmayın ama haksız olan sizsiniz eşinin ailesi iyide olsa kötü de olsa insanlar siz istemeden bir seyler yapmak istemiş zaten ne takanlarsa taksinlar evinizde mutluysaniz baskalariniza takmaniz gerekmiyor durup dururkenMerhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
Benim kızdığım da abartı olması ..gülerek sohpet ederken bi anda bambaşka bi ortamYa bi bebek dogsun sonra ne takalimlari konuşun. Ikinizde kavgaci insanlarmişsiniz ki daha en başindan kavga ediyorsunuz. Borcu varsa anlayişli olun. Ben kimseye minnetli olmak istemem mesela. Takarsa taksin takmazsa takmasin. Biz gençler bu adetleri bitirmeliyiz yoksa insanlar evini arabasini satip düğün yapar hale geldi. 7 ay sonrasi için boşuna kavga olmuş. Eşiniz de manyak mi ne. Itmek, cam kirmak ne. Kendinize gelin. Oturun konuşun. Iletişimsizliyin yikmadigi yuva yok. Diliniz var ağziniz var. Ayni dili konuşuyorsunuz. Bu kadar basit nedenlerde çikan kavga çok abartili olmuş
Böyle bir adam evladına nasıl bakacak o da ayrı bir sorun40 yaşına gelmişsin düğün borcunu ailen ödüyorsa dolduruşa da gelirsin kaçışı yok
Esime ailesiyle ilgili laf soruyorum demissiniz. .pek de gülerek sohbet ettiğinizi düşünmüyorum...ailesiyle ilgili beklentilerinizi sıfırlayan belki de mutlu olmanizin yolu budurZaten
Benim kızdığım da abartı olması ..gülerek sohpet ederken bi anda bambaşka bi ortam
Derdim bişey yapıp yapmamaları değil ki kocamın büyük tepkileri benim için öylesine söylenmiş bi kelime ısrarla o altın alınacak değil ki ..Benim Kardeşim de benden hediye istedi ne alıcan yeğenine diye tamamen samimiyetten :)o da bana sordu yeğenime ne alayım ben de bi doğsun da alırsın dayısı diyerek cevap verdim hediyeleşmek güzel düşündüğünü göstermek hangi babaanne torununa hediye almaz ki beni arkadaşlarımın bebeğine hediye aldım o sorumluluğu hissettim ..Düğüne de takısız gidin bebek görmeye de eli boş gidin mademBirşey yapmazlarsa yapmasınlar..ne kadar da dert etmişsiniz ...ben bana yapilmayanlari anlatsammmm ve dert etseydim timarhanelik olurdum...
Anası bakıcak kesinlikleBöyle bir adam evladına nasıl bakacak o da ayrı bir sorun
Bebek konusunda ikna edene kadar akla karayı seçti 1.5 yıllık evliyiz...benden nefret ediyormuş çocuk gözü görmüyormuşSatır aralarından anladığım Eşinizin ailesini takıntı yapmışsınız, “çocuk doğmamış daha, kadının sorusu garip” demeniz, “ilgisizler” düşünceniz (ayrı şehirdeler nasıl bir ilgi mesela?) ve sürekli ailesi hakkında laf sokmalarınız… siz huzursuzluğu kendiniz davet etmişsiniz. Eşiniz sizin ailenizi bu kadar diline dolasa hoşunuza gider mi? Öncesini bilemiyoruz adamdan dinlesek ne anlatır
Ha eşinizin tepkisi çok çok abartı. Hamile kadını itmek sağı solu kırmak bir de aileye şikayete gitmek hiç yakışmamış. Hele aldır bebeği demesi hiç affedilir değil. Bebeği yapmadan önce gelseymiş o aydınlanma. Terbiyesiz herif.
Bir ihtimal burnunuzu sürtmeye çalışıyor. yani bilemedim. bebekten başkası masum değil.
benim için öylesine söylenmiş bi kelime ısrarla o altın alınacak değil ki ..
Çeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz
Hemen anneni al ve o evden ayrıl derim, eşine de ciddi şekilde boşanma davası aç, bebeği de aldırma, kapında köpek olmazsa bende mihrimah değilim, sen dik dur ve ciddi şekilde davanı aç otur annenin evinde, iyice süründür, baktin düzelmiyor boşa gitsin hiç uzatma.. ( Hamile kadına şiddet uygulayan insan değildir)Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
10. Haftada görünüyorsunuz takvime göre, bildiğim kadarıyla 10. Haftadan itibaren keyfi çocuk aldırılmıyor yasal olarakAdam şu saat olmuş nasılsın iyi misin diye sormuyor doktor araştırmamı bekliyor..
Hemen anneni al ve o evden ayrıl derim, eşime de ciddi şekilde boşanma davası aç, bebeği de aldırma, kapında köpek olmazsa bende mihrimah değilim, sen dik dur ve ciddi şekilde davanı aç otur annenin evinde, iyice süründür, baktin düzelmiyor boşa gitsin hiç uzat
Son 2 gün10. Haftada görünüyorsunuz takvime göre, bildiğim kadarıyla 10. Haftadan itibaren keyfi çocuk aldırılmıyor yasal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?