Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğullarınızı ellerinden alan biri olarak ne çok beklentiye girmişsiniz. Size direk bir saygısızlıkları, hakaretleri yoksa niye eşinizin ailesini dilinize doluyorsunuz. Sevemedim diyorsunuz da bunu sürekli belli etmek zorunda değilsiniz. Eşiniz burda yazsa ona da tepkim olurdu ama ilk kabahat sizin malesef. Düğünde, bebekte etrafından beklentiye giren insanları anlamıyorum, hadsizlik görüyorum. Belli ki bu olayın öncesi var dolmuş eşiniz. Darp ve eşya kırma olayına ise sizin tepkiniz önemli. Siz de annenizi getirip oturmaya devam etmişsiniz. Ne yapılabilir ki bundan sonra? Dua edin boşanma davası açmasın. Evliliğini devamke derse sadece iki kişi olduğunuzu bilerek devam edin.

Tüm mesajlarını okumadım ama konu sahibi evlenirken herşeyi erkek yapar, erkek ailesi her zaman gelinin ve torunların maddi manevi her türlü talebini yerine getirmeli kafasında son derece geleneksel biri. Ayrıca şu takı meselesi kadar varoş bir muhabbet yoktur herhalde. Böyle kadınları görünce erkeklerin neden evlenmek istemediklerini daha iyi anlıyorum.

Biraz yargılayıcı olmuş ama herkes doğruyu söylemiş aslında. Dost acı söyler. Belki bu olayı bir yakınımız anlatsaydı biraz yumuşatarak yorum yapardık. Ama aynı şeyleri söylerdik. Siz de biraz düşünün benim hatalarım ne diye.

Ailesinin tek suçu erkek evladı olması gibi. Düğün borcunu üstlerine yıkan evlat, doğuracak diye altın bekleyen gelin..
Arada birde iş batırmış oğulları, onun borcunu da ödemiş aile. Daha ne yapsınlar bir evlat için? Sorsak kötü anne baba bile der konu sahibi onlar için. Çünkü sürekli borç ödeyip hiç seslerini çıkarmamaları lazım.

Son düzenleme:
Pardon da 40 yaşında adamın düğün borcunu niye ailesi ödüyor. Kocaman adam o yaşa kadar çalışmamış mi?

Söylediğiniz laf çok densizce çocuk bi doğsun bakalım bismillah.
Eşiniz de fazla fevri geldi bana gereksiz yükselmiş.
E anneniz neden iki gün sizde kaldı veliniz gibi başınızı mı bekledi.

Ya bi bebek dogsun sonra ne takalimlari konuşun. Ikinizde kavgaci insanlarmişsiniz ki daha en başindan kavga ediyorsunuz. Borcu varsa anlayişli olun. Ben kimseye minnetli olmak istemem mesela. Takarsa taksin takmazsa takmasin. Biz gençler bu adetleri bitirmeliyiz yoksa insanlar evini arabasini satip düğün yapar hale geldi. 7 ay sonrasi için boşuna kavga olmuş. Eşiniz de manyak mi ne. Itmek, cam kirmak ne. Kendinize gelin. Oturun konuşun. Iletişimsizliyin yikmadigi yuva yok. Diliniz var ağziniz var. Ayni dili konuşuyorsunuz. Bu kadar basit nedenlerde çikan kavga çok abartili olmuş

Ya aileyi bırak, görümceden beklentiye gireni gördüm ben burda. Ne alaka yani? İsteyen istiyor ya, kimi bulursa.

yahu burada bunu ne kadar çok görüyoruz.. neden habire eşinizin ailesine laf sokma ihtiyacı duyuyorsunuz? iş batırmış yardımcı olmuşlar, düğün olmuş düğünü yapmışlar.. bir de çocuk için destek bekliyorsunuz. bu kötü gördüğünüz, habire laf soktuğunuz insanlar ömür boyu sizin için borç mu ödeyecekler? eşinizin yaptığını savunmuyorum ama benim eşim de benim ailem için habire laf soksa, dedikleri bir süre sonra batmaya başlardı muhtemelen. daha bebek doğmamış bile beklentilerinizi dile getiriyorsunuz. sevmediğiniz insanlardan da bir şey beklemeyi bırakın bu arada.. kimseye güvenip çocuk yapmamışsınızdır herhalde

Normal bir evlilikte normal bir iliski icindeki bir kadinin ya da adamin altin taksinlar bari lafina takarlar tabi hayatim diyecek bir kadin ya da erkek yoktur yoktur yoktur.

Baya gorgusuzce, laf sokarak, memnun edilemeyen biri olarak altin bekliyorsunuz ve yaptiginizin ne anlama geldigini bile gormuyorsunuz.

Neden ailesi adina soz versin ki esiniz
Neden takarlar demek zorunda
Demek ki kendisi bile annem babam illa takar, takmali kafasinda degil.
Evladi beklemiyorsa siz yedi kat elsiniz, siz nasil bu kadar beklentili olabiliyorsunuz kayin aileden
Ve bunun ceyregi kadarini neden kendi ailenizden bekleyip surat asip laf sokmuyorsunuz

Kaos seviyorsunuz kaos

33 ve 40 yaşında bir çift ama düğün borçlarını aileler ödüyor.
Üstüne bebek için beklenti içine giriliyor.
Bir çeyrek gelse ne olur gelmese ne olur, bitmeyecek mi?
Bebeğinizin hayat garantisi mi olacak o kadarcık para?

Eşinizde tuhaf 20 yaş altı ergen gibi davranmış, aileyi çağırmak vs.
Yaşınızın gerektirdiği gibi davranmıyorsunuz ikinizde

Aslında bu kaçış çok büyütülecek bi konu değildi tepki verebilirdi ama bu derece değil çocuğu aldıralım diyebilecek kadar şuurunu kaybetmiş üzerine bana doktor araştır bu işi bitirelim diyor şala gibi benim takıldığım nokta bu altınları batsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…