- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi karanfilla
-
eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip
Yapmayın Allah aşkına ..ben sizi de anlamadım...hemben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet e
Düğüne takisiz gidin bebek görmeye de eli boş gidin madem diyorsun.seninki istemem yan cebime koy. ..sen her ne kadar birşey beklemiyorum havası yaratsan da aslında bekliyorsun..bende diyorum ki insanlardan birşey bekleme yoksa yapılmazsa uzulursun. ..1 çeyrek yada başka herhangibir hediye için huzurun kaçtı.degdi mi peki...gerek var mi?Derdim bişey yapıp yapmamaları değil ki kocamın büyük tepkileri benim için öylesine söylenmiş bi kelime ısrarla o altın alınacak değil ki ..Benim Kardeşim de benden hediye istedi ne alıcan yeğenine diye tamamen samimiyetten :)o da bana sordu yeğenime ne alayım ben de bi doğsun da alırsın dayısı diyerek cevap verdim hediyeleşmek güzel düşündüğünü göstermek hangi babaanne torununa hediye almaz ki beni arkadaşlarımın bebeğine hediye aldım o sorumluluğu hissettim ..Düğüne de takısız gidin bebek görmeye de eli boş gidin madem
Bakin sizde de yanlışlar var , sakinlesin önce, eş ailesinden bişey beklemeyin sakın me maddi ne manevi , inanın böylesi daha rahat sizin için, minnet etmektense hiçbirşey yapmamaları daha iyi, eşiniz olgun değil maalesef , bence bir süre annenize gidin o evden ayrılın...Annem kendi evinde zaten şuan ben
Son 2 gün
Hemen anneni al ve o evden ayrıl derim, eşime de ciddi şekilde boşanma davası aç, bebeği de aldırma, kapında köpek olmazsa bende mihrimah değilim, sen dik dur ve ciddi şekilde davanı aç otur annenin evinde, iyice süründür, baktin düzelmiyor boşa gitsin hiç uzatma..
Ayy tamam keşke demeseydi altın taksınlar diye de birtek bunu dedi diye hamile kadını ittirip kaktırmak aldıracaksın o çocuğu diyen adama nasıl haklı dersiniz ya aklım almıyor. Fikire saygı duyarımda altın taksın dedi diye hırpalamak nedir?Kadını tekrar ediyorum hamile kadını ayyy adamın yaptığını yanlış buluyorum amaaaa ... böyle birşey olabilir mi arkadaşlar. Ailesidir evet altın takacak Amerika veya Avrupa ülkesi değil burası hatırlatırım çoğu aile takıyor yardımcı oluyor kültür bu linçlemek ne alaka ? En zengininden en fakirine yapıyor aileler. Çok kafa ütülediğini düşünüyorsan kapıyı vurur kafa dinlersin adamlık böyle bişeydir. Kadını istemiyorsan da boşanırsın. İyi çocuk istersem korunmayalım yapalım canım sıkılırsa aldır .
Gerçi kadınlar böyle dersee adamlar bunu zaten yapar
Ayy tamam keşke demeseydi altın taksınlar diye de birtek bunu dedi diye hamile kadını ittirip kaktırmak aldıracaksın o çocuğu diyen adama nasıl haklı dersiniz ya aklım almıyor. Fikire saygı duyarımda altın taksın dedi diye hırpalamak nedir?Kadını tekrar ediyorum hamile kadını ayyy adamın yaptığını yanlış buluyorum amaaaa ... böyle birşey olabilir mi arkadaşlar. Ailesidir evet altın takacak Amerika veya Avrupa ülkesi değil burası hatırlatırım çoğu aile takıyor yardımcı oluyor kültür bu linçlemek ne alaka ? En zengininden en fakirine yapıyor aileler. Çok kafa ütülediğini düşünüyorsan kapıyı vurur kafa dinlersin adamlık böyle bişeydir. Kadını istemiyorsan da boşanırsın. İyi çocuk istersem korunmayalım yapalım canım sıkılırsa aldır .
Gerçi kadınlar böyle dersee adamlar bunu
Burda beni anlayıp yaşadıklarıma karşılık Yapılan en iyi yorum çok teşekkürlerAyy tamam keşke demeseydi altın taksınlar diye de birtek bunu dedi diye hamile kadını ittirip kaktırmak aldıracaksın o çocuğu diyen adama nasıl haklı dersiniz ya aklım almıyor. Fikire saygı duyarımda altın taksın dedi diye hırpalamak nedir?Kadını tekrar ediyorum hamile kadını ayyy adamın yaptığını yanlış buluyorum amaaaa ... böyle birşey olabilir mi arkadaşlar. Ailesidir evet altın takacak Amerika veya Avrupa ülkesi değil burası hatırlatırım çoğu aile takıyor yardımcı oluyor kültür bu linçlemek ne alaka ? En zengininden en fakirine yapıyor aileler. Çok kafa ütülediğini düşünüyorsan kapıyı vurur kafa dinlersin adamlık böyle bişeydir. Kadını istemiyorsan da boşanırsın. İyi çocuk istersem korunmayalım yapalım canım sıkılırsa aldır .
Demez olaydım bu derece bi tepki hamilelik döneminde beklemiyordumYapmayın Allah aşkına ..ben sizi de anlamadım...hem
Düğüne takisiz gidin bebek görmeye de eli boş gidin madem diyorsun.seninki istemem yan cebime koy. ..sen her ne um kadar birşey beklemiyorum havası yaratsan da aslında bekliyorsun..bende diyorum ki insanlardan birşey bekleme yoksa yapılmazsa uzulursun. ..1 çeyrek yada başka herhangibir hediye için huzurun kaçtı.degdi mi peki...gerek var mi?
Birincisi sizi itmesi kötü.Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
Nasıl değilsiniz?Derdim bişey yapıp yapmamaları değil ki kocamın büyük tepkileri benim için öylesine söylenmiş bi kelime ısrarla o altın alınacak değil ki ..Benim Kardeşim de benden hediye istedi ne alıcan yeğenine diye tamamen samimiyetten :)o da bana sordu yeğenime ne alayım ben de bi doğsun da alırsın dayısı diyerek cevap verdim hediyeleşmek güzel düşündüğünü göstermek hangi babaanne torununa hediye almaz ki beni arkadaşlarımın bebeğine hediye aldım o sorumluluğu hissettim ..Düğüne de takısız gidin bebek görmeye de eli boş gidin madem
ciddi misiniz? üyeler sizin hayatınızı nerden bilsin. ne yazdıysanız ona yorum yapılmış yada size sorulmuş.Öncelikle benim ailesiyle ilgili şu süreçte neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ilgisiz sürekli laf sokan kıskanç bi kayınvalide oğlunun onlara laf söyletmemesi ama bizim aramızdaki sevgi gerçi şu yaşanan durumdan dolayı ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
Yorumun alnı olsa da öpsem..Herkes takılmış altın altın.Burada ne görgüsüz kocalar görüyorum. Kadinlara neler deyip neler yapıyorlar, hicbir kadın bu adam gibi itip kakabiliyor mu? Hayır. Peki bu adam patronu küfür etse bile ona bunu yapabilir mi? Hayır. Şiddetin mazereti olmaz. Ama canım sen de diye başlayan yorumlar beni cok rahatsız etti. Bu ülke böyle zaten, koca patronuna kızıp karısını döver,kadın kocasına kızıp çocuğunu döver. Sanki afrika savanalarında yaşıyoruz. Konu sahibi şimdi bu yaptıklarını alttan alırsanız adam çocuk doğunca sizi cok kötü dövmeye başlar. Ben hiç uyguladığı şiddet alttan alınıp düzelen erkek görmedim.
Kadınımız birbirine böyle destek veriyor evet torunudur bi çeyrekte olsa takarlar dedim diye bunlar yaşandı başka tahrik yok ama hamile kadına o cam parçaları düşebilirdi ben kapı arkasındaydım düşünün ve bi travma yaşanan suçlanan ben ..Yorumun alnı olsa da öpsem..
Adam hamile karısını itekleyip sarsacak kadar ileri gitmiş burda owowowo nasıl çeyrek getirsinler dersin paragöz kadınnn diyor kadınlarımız vah ki ne vah
Kadınımız birbirine böyle destek veriyor evet torunudur bi çeyrekte olsa takarlar dedim diye bunlar yaşandı başka tahrik yok ama hamile kadına o cam parçaları düşebilirdi ben kapı arkasındaydım düşünün ve bi travma yaşanan suçlanan ben ..
Acgozlulukle dirdirla adami biktirmissiniz.. ama bu siddeti gerektirmiyor. Demek ki birbirinize uygun degilsiniz.Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
Kusura bakmayın resmen kadın paragöz şöyle böyle sıralanmış benim çevremde kültürümde gördüğüm kadarıyla heer bölgede gayet ana baba alır altın bu normaldir bahşedilmiş bir şey değil yani uzayda paralel evrende yaşamıyoruz. Çeyrek de takar tam altın da takar torun olunca yok ekonomi yok bilmem ne eğer ortalama bi aileyse zaten yapılıyor torunu ya bu yedi kat yabancı değil normali bu bize göre ki dediğim gibi gelin buna karışmaz isterse birşey yapmasın. Ailesi sormuş ihtiyacınız var mı diye kadın da bunu deseydin demiş bunda hamile kadını hırpalayacak ne var? Ben mi körüm acabaAdam hakli, tavri affedilir degil dedim kendi adima.
Kimse de iyi ki hirpalamis diye yazmamis benim okuduguma gore
Hatta herkes siddeti kabul etmiyorum ama siz de boyle yapmamaliydiniz demis
İsrarla yok ondan degil yok tabii takacaklar yok borc odediler diye manipule ediyorlar diyor ve hatasini hala gormuyorsa elbette hatan sudur denilecek.
Konuyu acana hatasini soylememiz adamin tavrini hakli bulmak degildir.
Adam konu acmis olsaydi ona da kadinin tavrindan ziyade kendi hatalarini soylemeyi tercih ederdim cunku muhatabim burada konu acan kisidir mantiken.
Burada kirk kere adamin eli kirilsin yazilsa da bir sey degismez ama evliligi devam etsin etmesin hatali oldugu yerleri soylersek dusundurebiliriz belki gibi bir amac bu.
Nasil adama hakli dersiniz yaaaa gibi bir durum yok burada bence.
Evet herkes altına takıldı şu zamanda ne. Kadar da değerliymiş ..Aslında değerli olan hamilelik döneminde kadına gösterilen hassasiyet !Herkes takılmış altın altın.Burada ne görgüsüz kocalar görüyorum. Kadinlara neler deyip neler yapıyorlar, hicbir kadın bu adam gibi itip kakabiliyor mu? Hayır. Peki bu adam patronu küfür etse bile ona bunu yapabilir mi? Hayır. Şiddetin mazereti olmaz. Ama canım sen de diye başlayan yorumlar beni cok rahatsız etti. Bu ülke böyle zaten, koca patronuna kızıp karısını döver,kadın kocasına kızıp çocuğunu döver. Sanki afrika savanalarında yaşıyoruz.
Konu sahibi şimdi bu yaptıklarını alttan alırsanız adam çocuk doğunca sizi cok kötü dövmeye başlar. Ben hiç uyguladığı şiddet alttan alınıp düzelen erkek görmedim.
Kusura bakmayın resmen kadın paragöz şöyle böyle sıralanmış benim çevremde kültürümde gördüğüm kadarıyla heer bölgede gayet ana baba alır altın bu normaldir bahşedilmiş bir şey değil yani uzayda paralel evrende yaşamıyoruz. Çeyrek de takar tam altın da takar torun olunca yok ekonomi yok bilmem ne eğer ortalama bi aileyse zaten yapılıyor torunu ya bu yedi kat yabancı değil normali bu bize göre ki dediğim gibi gelin buna karışmaz isterse birşey yapmasın. Ailesi sormuş ihtiyacınız var mı diye kadın da bunu deseydin demiş bunda hamile kadını hırpalayacak ne var? Ben mi körüm acaba
Kimse bu tavrı haklı bulmuyorsa o zaman adama daha çok yüklenilirdi siz ne yorum yaptınız bilmiyorum açıkcası ama burda kızılması gereken kişi adam. Herkes birbirini patır patır hırpalasın madem istemediğimiz şeylerde. Biri de ne kadar çileden çıkardıysan yazıyor ne kadar çileden çıkarsa çıksın defolup gider bi hava alır parmağının ucuyla dokunmaya hakkı yok kimsenin Nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?