Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip
ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet e
Yapmayın Allah aşkına ..ben sizi de anlamadım...hem Düğüne takisiz gidin bebek görmeye de eli boş gidin madem diyorsun.seninki istemem yan cebime koy. ..sen her ne kadar birşey beklemiyorum havası yaratsan da aslında bekliyorsun..bende diyorum ki insanlardan birşey bekleme yoksa yapılmazsa uzulursun. ..1 çeyrek yada başka herhangibir hediye için huzurun kaçtı.degdi mi peki...gerek var mi?

Annem kendi evinde zaten şuan ben

Son 2 gün
Bakin sizde de yanlışlar var , sakinlesin önce, eş ailesinden bişey beklemeyin sakın me maddi ne manevi , inanın böylesi daha rahat sizin için, minnet etmektense hiçbirşey yapmamaları daha iyi, eşiniz olgun değil maalesef , bence bir süre annenize gidin o evden ayrılın...

Burda beni anlayıp yaşadıklarıma karşılık Yapılan en iyi yorum çok teşekkürler

Konu sahibi vicdansız sevgisiz bir insanla evlisin çocuk olayına girmiyorum yalnz yetiştirirsin yetiştirmezsin senin bileceğin iş evliliğini devam ettirip ettirmemekte kimsenin ailesini bu kadar takma şu hayatta altın takarsa oğlu için takar sanane seni kurtarmayacak takmalı mı diye sorarsan evet yapmak zorunda bizde çocuğu olan insanın bütçesi sarsılır diye yardım edilir bizde dediysem çevremde çoğu şehirden insan var burdaki hanımlar başka evrende belli ama onların takacağı şeyi belirlemek sana düşmez orda hata yapmışsın. Gerçi vesile olmş nasıl biriyle evlendiğini gördün Allah yardımcın olsun

Demez olaydım bu derece bi tepki hamilelik döneminde beklemiyordum

Yani eşinizin yaptığı ayrı öküzlük, sizin çeyrek beklemeniz ve dahası ısrar etmeniz ve dahası sürekli laf sokmanız ayrı saçmalık... Ne desem bilemedim. Sadece doğacak olan çocuğunuza üzülüyorum.

Birincisi sizi itmesi kötü.
Ama siz de adamı boğmuşsunuz belli ki. Annesi babası düğün masrafı ödüyormuş anladığım hala. Niye sizin düğün masrafınızı onalr ödüyor? Ayrıca, bu beklentileri ben anlamıyorum, bir şeyrek takarlar diye beklemek?! Ne zaman vazgeçeğiz evililikten mal beklentimizden yahu? e adamlar düğün masrafını karşılamış işte?

Herkes takılmış altın altın.Burada ne görgüsüz kocalar görüyorum. Kadinlara neler deyip neler yapıyorlar, hicbir kadın bu adam gibi itip kakabiliyor mu? Hayır. Peki bu adam patronu küfür etse bile ona bunu yapabilir mi? Hayır. Şiddetin mazereti olmaz. Ama canım sen de diye başlayan yorumlar beni cok rahatsız etti. Bu ülke böyle zaten, koca patronuna kızıp karısını döver,kadın kocasına kızıp çocuğunu döver. Sanki afrika savanalarında yaşıyoruz.

Konu sahibi şimdi bu yaptıklarını alttan alırsanız adam çocuk doğunca sizi cok kötü dövmeye başlar. Ben hiç uyguladığı şiddet alttan alınıp düzelen erkek görmedim.

Nasıl değilsiniz?
Sürekli esinizin ailesiyle ilgili söylendiğinizi siz yazmıssınız zaten.
Basbayagı insanları oturduğunuz yerde eleştirip duruyorsunuz.
Babaannenin torununa ne alacağına bir çeyrek takar diye karar veremezsiniz. Çeyrek dediğiniz kaç para olmuş bugün.

İnsanlar sürekli esinizin arkasıni toparlamış zaten. Pes yani.

ciddi misiniz? üyeler sizin hayatınızı nerden bilsin. ne yazdıysanız ona yorum yapılmış yada size sorulmuş.
siz de en az eşiniz kadar hatalısınız

Yorumun alnı olsa da öpsem..
Adam hamile karısını itekleyip sarsacak kadar ileri gitmiş burda owowowo nasıl çeyrek getirsinler dersin paragöz kadınnn diyor kadınlarımız vah ki ne vah

Adam hakli, tavri affedilir degil dedim kendi adima.

Kimse de iyi ki hirpalamis diye yazmamis benim okuduguma gore
Hatta herkes siddeti kabul etmiyorum ama siz de boyle yapmamaliydiniz demis
İsrarla yok ondan degil yok tabii takacaklar yok borc odediler diye manipule ediyorlar diyor ve hatasini hala gormuyorsa elbette hatan sudur denilecek.

Konuyu acana hatasini soylememiz adamin tavrini hakli bulmak degildir.
Adam konu acmis olsaydi ona da kadinin tavrindan ziyade kendi hatalarini soylemeyi tercih ederdim cunku muhatabim burada konu acan kisidir mantiken.

Burada kirk kere adamin eli kirilsin yazilsa da bir sey degismez ama evliligi devam etsin etmesin hatali oldugu yerleri soylersek dusundurebiliriz belki gibi bir amac bu.
Nasil adama hakli dersiniz yaaaa gibi bir durum yok burada bence.

Yorumun alnı olsa da öpsem..
Adam hamile karısını itekleyip sarsacak kadar ileri gitmiş burda owowowo nasıl çeyrek getirsinler dersin paragöz kadınnn diyor kadınlarımız vah ki ne vah
Kadınımız birbirine böyle destek veriyor evet torunudur bi çeyrekte olsa takarlar dedim diye bunlar yaşandı başka tahrik yok ama hamile kadına o cam parçaları düşebilirdi ben kapı arkasındaydım düşünün ve bi travma yaşanan suçlanan ben ..

Yorumumu geri alıyorum :) siz hiç eleştirilmeye, kendi hatalarınızı görmeye açık bir insan değilsiniz. Hala bir çeyrek de takarlar dedim deyip duruyorsunuz. Eşinize siz resmen psikolojik şiddet uygulamışsınız. Şiddet şiddeti doğurur. Adama söylene söylene haftalarca şiddet uygulayıp sonra vay sadece konuştum denmez. Adam haksız, fiziksel şiddete yeltenmiş. Siz haksızsınız psikolojik şiddet uygulamışsınız. Hala da göremiyorsunuz. Kör olana bir şey gösteremeyiz.

Acgozlulukle dirdirla adami biktirmissiniz.. ama bu siddeti gerektirmiyor. Demek ki birbirinize uygun degilsiniz.

Kusura bakmayın resmen kadın paragöz şöyle böyle sıralanmış benim çevremde kültürümde gördüğüm kadarıyla heer bölgede gayet ana baba alır altın bu normaldir bahşedilmiş bir şey değil yani uzayda paralel evrende yaşamıyoruz. Çeyrek de takar tam altın da takar torun olunca yok ekonomi yok bilmem ne eğer ortalama bi aileyse zaten yapılıyor torunu ya bu yedi kat yabancı değil normali bu bize göre ki dediğim gibi gelin buna karışmaz isterse birşey yapmasın. Ailesi sormuş ihtiyacınız var mı diye kadın da bunu deseydin demiş bunda hamile kadını hırpalayacak ne var? Ben mi körüm acaba

Kimse bu tavrı haklı bulmuyorsa o zaman adama daha çok yüklenilirdi siz ne yorum yaptınız bilmiyorum açıkcası ama burda kızılması gereken kişi adam. Herkes birbirini patır patır hırpalasın madem istemediğimiz şeylerde. Biri de ne kadar çileden çıkardıysan yazıyor ne kadar çileden çıkarsa çıksın defolup gider bi hava alır parmağının ucuyla dokunmaya hakkı yok kimsenin Nokta.

Evet herkes altına takıldı şu zamanda ne. Kadar da değerliymiş ..Aslında değerli olan hamilelik döneminde kadına gösterilen hassasiyet !

Size düğün yapmışlar işte ne kadar ilgisiz olabilirler. Hem ne yapalım diye de sormuşlar. Büyük ihtimalle yatak, bebek arabası, oto koltuğu vs alacaksınız ya onlardan birini alalım mı diye sormak istemiş annesi. Küçük altın takalım mi diye sorulmaz çünkü içinden gelirse takarsın. Ama diğer ihtiyaçları şimdiden şunu biz alacağız deyince sizin almanıza gerek kalmazdı falan. Bosanacaginizi sanmam hamilesiniz çünkü. Ama hamile olmasaydınız üzgünüm eşiniz bosardi sizi belki haklı bile olurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…