Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Biten hic bi evlilikte hata tek taraflı değildir siz burada konu acıp tek hatalıyı esi gösterenlere aldırmayın, hic biri dürüst değil
Hic bi zaman tek taraflı hata yoktur.
Ama olan olmus kendinizi suclamayın
Kürtaj bi ameliyat değildir korktugunuzu yazmıssınız
1 cm bile değil suan bikac mm bi kan pıhtısı
Vakumla cekiliyor
10 dk uyuyırsunuz uyandığınızda regliden daha hafif bi ağrı oluyor
1 saat sonra araba bile kullanabilirsiniz
InşaAllah dua edin bu hafta veya önümüzdeki hafta içi olcam bu işlemi

Bir de nedense herkesin de tanıdığı bir kadın bu durumlara düşmüş ve sonradan hayatı süper olmuş. Bu kadına da o garantiyi veriyorlar mı merak ediyorum. Konu sahibinin de şiddet problemi var, kocasıyla karşılıklı üst baş yırtıp surat tırnaklayıp geri barışıyorlarmış. Olsun o çocuk doğsun, dayak mı yer anne baba kavga ederken o da mı nasibini alır, ilgisiz bakımsız sevgisiz mi büyür önemli değil. Önemli olan uzaktan ahkam kesip günah, cana kıyma, öldürme ne olursa olsun doğur, rızkıyla gelir, ileride sana destek olur... demek. Nasıl olsa kimse gelip de, ya sen doğur dedin ama bakamıyorum al bak demeyecek.

Kadın bir nefes alsın, belki uzun terapi tedavi görecek iyileşecek, hatalarını fark edip düzeltmeye çalışacak, maddi manevi tekrar güçlenecek, sağlıklı bir ilişki yaşayıp öyle anne olacak. Ama yok, bu çocuğu doğursun da gerisinden bize ne.
Çocuğuna bakamadigi için intihar eden anneler var ama ne olursa olsun doğur. Yoksa günah, seni doğurmaya ikna ettiğimiz için biz de sevap kazanırız.

Yok ben üniversitede çocuk sağlığı gördüm yok sadece ilk hafta gerginlik olur sen 1 aylıksın ne gerginliği bilmem ne . Bir de gerginsin dediği gün covit varyanttım 3-4 gündür evdeydim ağrıdan duramıyordum bile . Ben onun onca problemli davranışına rağmen bir kere kötü muamele yapmadım(terapi aldıktan sonra ) ama o bu kadar iyiliğime sen bana sadece 2 ay iyidin sen aynısın yalan davranışlar sergileyip sahtekarlık yaptın benden çocuk yapmak için dedi
Ya yürüsün gitsin poposundan sallıyor. Hormonlar ilk hafta düzenlenecek kadar kolay yapılar değil. Uğraşmak istemiyor, don giyecek g.tüne değmeyecek bu ağaların.

Valla cano 24 yaşındasın, çok gençsin, memursun da senin yerinde olsam çocuğu dünyaya getirmem boşanırım da kendime yepyeni bir sayfa açarım, başkasıyla evlenip onunla aile kurarım. Bu adamdan asla çocuk dünyaya getirme, adam çocuğu istemediğini net söylemiş, babalık yapmaz babasız büyüyeceğini bile bile çocuğu doğurursan bence çocuğa çok yazık edersin. Operasyon işleri de zaten anestezi altında yapılıyor, bir şey hissetmezsin, birkaç gün de dinlenirsin geçer gider.
Ben olsam bende doğurmam. Her çocuk bi ailede büyümeyi hak eder. Çok gençsin daha konu sahibi yeniden aile kurabilirsin. Çocuk olunca maalesef o işler o kadar kolay olmuyor.

İşte evet ben düzeldikçe bu kez yine onun sorunlu davranışları benı tetiklese de sabretmeye çalıştım onun bana yaptığını ona yapmak istemedim ama keşke yapsaymışım nerden bileyim yine bana böyle yapacak bi sorunumda ağzıma edecek

Bunun sonu yok. Siz degisseniz bile o bu tutumunu devam ettirdikten sonra anca sizin hayatinizi kaydirmaya devam ettirirdi. Hatta büyük ihtimalle siddetin dozu artarak devam ederdi. Hayirlisi buymus. Siz simdi ilk onca kendinize odaklanin. Bazi insanlar 🐖 gibidir. Camurda debelenmeyi severler. Öyle alismislar ki, degismeye gerek duymuyorlar bile. Almanlarin bir lafi vardir: 🐖 larla debelesme..onlarin hosuna gider, sen sadece kirlendiginle kalirsin

Ya yürüsün gitsin poposundan sallıyor. Hormonlar ilk hafta düzenlenecek kadar kolay yapılar değil. Uğraşmak istemiyor, don giyecek g.tüne değmeyecek bu ağaların.

Vallaha ilk hamilelikte ikinci ayda resmen sinir krizi gecirdim. Doktorum o haftalarda yogun hormon degisiklinden olabildigini söyledi. Erkekler cok biliyor böyle seyleri

Aldır ya da aldırma demek haddime değil kalbin dogrusu icin carpsın diyebilirim ancak.Fakat bu adamdan cocuk sahibi olmak bu ruh hastasınin sürekli hayatında olması demek oldugunu bilmelisin simdi elinin tersiyle ittigi bebegini almak icin belki de sadece seni üzmek icin cocuğu kullanacak..

Bir de nedense herkesin de tanıdığı bir kadın bu durumlara düşmüş ve sonradan hayatı süper olmuş. Bu kadına da o garantiyi veriyorlar mı merak ediyorum. Konu sahibinin de şiddet problemi var, kocasıyla karşılıklı üst baş yırtıp surat tırnaklayıp geri barışıyorlarmış. Olsun o çocuk doğsun, dayak mı yer anne baba kavga ederken o da mı nasibini alır, ilgisiz bakımsız sevgisiz mi büyür önemli değil. Önemli olan uzaktan ahkam kesip günah, cana kıyma, öldürme ne olursa olsun doğur, rızkıyla gelir, ileride sana destek olur... demek. Nasıl olsa kimse gelip de, ya sen doğur dedin ama bakamıyorum al bak demeyecek.

Kadın bir nefes alsın, belki uzun terapi tedavi görecek iyileşecek, hatalarını fark edip düzeltmeye çalışacak, maddi manevi tekrar güçlenecek, sağlıklı bir ilişki yaşayıp öyle anne olacak. Ama yok, bu çocuğu doğursun da gerisinden bize ne.
20 yıl önce yalnız çocuk büyütmüş bir kadın şimdi iyi durumda, boyu kadar çocuğu ile gezen tozan bir kadın olabilir, bakınca bütün yollar bi yere çıkar, ama sen yolu yürüyebilir misin mesele o. O kadın o çocuğu yetiştirene kadar nelerden geçti, nelerden feragat etti, kaç gece uykusuz geçti, yanında kaç kişi vardı, ne zorluklar gördü bunları nerden bileceksin? Yaşanıyor bitiyor gidiyor, kayboluyor sanıyorlar. Ama evrende hiçbir şey kaybolmaz.

Ayrıca 3 yilda salgilanan hormon hamilelerde bir günde salgilaniyormus duygusal ve sinirli olmak çok doğal.Ben 17 haftalik hamileyken bir ağlamıştım saatlerce sebep ise ufacik bir seydi aglarken kendimden gecmisim o derece simdi diyorumki buna mı aglamışım..Hormonlar duygulari ele geciriyor teori ve pratik farkli cok bilmis esin her seyi bildigini zannediyor

Vallaha ilk hamilelikte ikinci ayda resmen sinir krizi gecirdim. Doktorum o haftalarda yogun hormon degisiklinden olabildigini söyledi. Erkekler cok biliyor böyle seyleri
Evet iyi bilirler, bir gün kendilerinin de doğurmayacaklarını bildikleri gibi.

Evet iyi bilirler, bir gün kendilerinin de doğurmayacaklarını bildikleri gibi.

Insan hic beklenmedik durumlar yasiyor. Demir degerim cok düsmüs. Ortada agresif agresif geziyorum böyle. Esime sariyorum tabi. Bu sefer doktor serum ile demir verdirdi. Iki saat icinde pamuk gibi oldum. Esimde "Böyle olacagini bilseydim bastan hastaneye yatirirdim" dedi 😆😆 hamilelik, dogum ve lohusalik kolay sürecler degil. Erkekler gercekten de bu konularda bilgisiz oldugu icin ahkam kesmeyi seviyor

Arkadaşlar eskiden de burda konu açmıştım eşimle kavgalarımızı vs eşimle evliliğimizi oturttuğumuzu düşünüp böyle bir durum yaşadık ve hamile kaldım

Eşim ilk ay duygusallığım ve en ufak bi gerginliğimi çekemedi ve benden ayrılmak istediğini çocuğu aldırmamı istedi

Diyeceksiniz bu kadar kötüydünüz neden çocuk yaptınız evet kavgalarımız oluyordu ama birbirimize hep sıkı sarılıp affediyorduk ve 2-3 ay çok iyi olduğumuz için böyle bi karar almıştık .
Şimdi moralim çok bozuk soyuma sopuma şahsıma hakaret iftira yalan dolan konuşuyor ben bağırdım diye de annesi ve kendi bana edepsiz dedi

Şimdi ben küretajdan maddi manevi çok korkuyorum ayrılık zaten nası olcak bilmiyorum onu seviyorum ama illa beni istemiyor

Çocuk varken neden böyle yaptı bilmiyorum

Lütfen bana ağır eleştiri de bulunmadan çünkü hamileyim ve çok hassasım ağlıyorum günlerdir yardımcı olabilir misiniz ?

Şuan ailemin yanındayım ailem arkamda ve memurum
Kaç tane konu açtınız eşinizle ilgili o seni boğazliyor sen onu tokatliyorsun ara da terapiste gidiyorsunuz adam hep aynı ama kusura bakmayın ama düzelir diye çocuk yapıyorsunuz sonra eşim istemiyor ayrılmak istiyor diyorsunuz fragmanı belli olan bi film di sizinki bile bile lades diyorsunuz

Yerinizde olsaydım, anında boşanır, çocuğumu doğurur onu da ailesini de çocuğun yüzüne hasret bırakırdım. Pislik adam, tabi aileniz destek ve memur olduğunuz için bu şekilde söylüyorum. Yoksa doğurmayin derdim. Böyle adamları kapınız da köpek edeceksiniz ama maalesef kadınlarımız çok ezik davranıyor o yüzden bu haldesiniz.
Bu söylediğin mümkün mü sence.simdi istemeyen yarın bi gün sırf annesine hincindan görmek isteyecek.netice de babası.mahkeme her şekilde görüşmesini sağlayacak.konu sahibi istese de istemesede muatap olmak zorunda kalacak.Boyle bi insanla hayat boyu bag devam edecek.

Konu sahibi aldır aldırma diyemem.Karar senin.Aldırmak günah ama ömrü boyunca mutsuz olacak bir bebeği dünyaya getirmek bence çok daha büyük bir günah.

Kaç tane konu açtınız eşinizle ilgili o seni boğazliyor sen onu tokatliyorsun ara da terapiste gidiyorsunuz adam hep aynı ama kusura bakmayın ama düzelir diye çocuk yapıyorsunuz sonra eşim istemiyor ayrılmak istiyor diyorsunuz fragmanı belli olan bi film di sizinki bile bile lades diyorsunuz
Aynen öyle oldu

Konu sahibi de şiddete eğilimli, karşılıklı vurup üs baş yırtacak kadar şiddetli kavga ediyorlar. Kendisi de şiddet görerek değersiz hissederek büyümüş. Kadın kendini mi iyileştirecek, sağlıklı hamilelik geçirip bebek mi büyütecek? Keşke sizin çizdiğiniz pembe tablo herkese olsa ama risk almaya değmez.
Ben pembe tablo çizmek için yazmadım,yaşanmış bi örnekten bahsettim,hayat onun hayatı,ama şuan anne karnında kalbi atan,tüm vücudu oluşmuş bir bebeğe kürtaj yap veya yapma deme haddini kendimde bulmuyorum.
Hayat bu ne göstereceği belli olmaz.
Yol onun,seçim onun karar onun.Şansı açık olsun

Bence konu sahibi bebeği aldirsa da aldirmasa da bu adama dönecek,moral vereyim diyorum ama burdan öyle görünüyor
Bana da öyle geliyor. Çok yazık. Aklını kaybetme noktasına gelince kapının önüne koyulur yine. Bebeğe yazık. O da annesinden şiddet görerek büyüyecek.

Ben pembe tablo çizmek için yazmadım,yaşanmış bi örnekten bahsettim,hayat onun hayatı,ama şuan anne karnında kalbi atan,tüm vücudu oluşmuş bir bebeğe kürtaj yap veya yapma deme haddini kendimde bulmuyorum.
Hayat bu ne göstereceği belli olmaz.
Yol onun,seçim onun karar onun.Şansı açık olsun

şu anda bebeğin kalbi dahi oluşmadı. kaldı ki kalbinin atması bir canlılık belirtisi değildir. yanlış bilgilerle zor durumdaki bir kadının kafasını karıştırmamanızı rica ediyorum

Şiddete ve değer görmemeye alışığım çünkü küçüklükten gidiyorum terapiye
Bak nevaay çocuk çookkk büyük sabır isteyen bir varlık. Sen en ufak tahammülsüzlüğünde bu çocuğu döveceksin. Çünkü gücün ona yetecek. Çünkü o bebek sana muhtaç, seni bırakıp gidemez
Öldüresiye döveceksin. Sağlıklı değilsin. Doğacak bu çocuğa bunu yapmaya hakkın yok. Önce iyileş.

şu anda bebeğin kalbi dahi oluşmadı. kaldı ki kalbinin atması bir canlılık belirtisi değildir. yanlış bilgilerle zor durumdaki bir kadının kafasını karıştırmamanızı rica ediyorum
Yasal süreci aşmadımi peki?
2 çocuk doğurdum, yanlış bilgi derken? 6.haftada kalp atışi oluyor,12 haftalıkken elleri ayakları oluşuyor,siz nasıl bu kadar rahat aldırsın diyebiliyorsunuz,nasıl böyle ağır bir karar ile kafasını karıştırabiliyirsunuz .Kaldı ki ben aldır veya aldırma demedim.
Ama gerçeklerde var.
kürtaj ol diye tabir edilen ikna edilmeye çalışılan bir canlının yaşama hakkını elden almaya ikna etmek değilmidir.
Belkide o bebek yaşam umudu verecek bunca yaşadığı olaydan sonra yaşama amacı olacak hayata tutunacak ,evet çok zor,2 çocuk büyüttüm,dile kolay,hala daha çok zorlanıyorum,ki konu sahibinin ağır travmaları var,keşke olmasaydı ama bildiğim yasal süreci aşmış bebek.
Bu durumda anneyi kürtaja ikna etmek bence doğru değil.

Sakın yapma kucağına aldığında herşeyi unutacaksin çünkü kokusu bile mutlu olmana yetecek .2 çocuğum var eşimden bildigin işkence gördüm hamilelikte özellikle.ama bu düşünce aklımın ucundan geçmedi .oğlum 7 yaşında şuan yanımda yatıyor .horluyor biraz geniz eti var diye .o bile tatlı geliyor bana .yani daha ne diyim .pisman olacaksin .çünkü kendi canına kiyacaksin.kurtulamazsin ne vebalinden ne ağırlığından .ha çocuk bakamam hayatıma bakarım diyorsan da yetimhaneye ver .sonuçta fark etmez senin için.
Senin gibi çomarlar yuzunden ortalık mutsuz insan kaynıyor.bir insan bakamayacagi çocuğu aldırır kardeşim cana kıymak değil o bir hücre daha insan haline bile gelmemiş yasal süreyi aşmadigi sürece aldirabilir.aldiramam yok şu bu diye üç dört çocukla psikoloji yerle birolmis birde akıl veriyor durumu romantizme ediyor yok herşeyi unutcaksin falan geç o zirvalari evlat harika birşey o ayrı ama bunun doğumu lohusaligi tek büyütmesi var ve dünyanın en zor seyi hele o lohusalık insanı intihara bile surukler öyle zor birşey birde yetimhaneye ver demiş kafa yok ki yoruma bak cahil seni sen git kendi comar çevrende fetva ver burada fikir beyan etme mümkünse

Back
X