Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Kürtaja beraber gitmeniz lazım imza verecek yoksa aldıramazsınız bu tip herifler aldır der ama aldırmaya gelmez genelde

Niye mümkün olmasın hanımefendi dünyada tek babasiz büyüyecek çocuk o olmayacak.

Ben aldırın,aldırmayın demiyorum. Suan öfkeyle eşiniz yüzünden diyip aldirma kararı alip sonradan aslında bunun sizin seçiminiz oldugunu farkina varacaksiniz elbet!
Kendinizi kandırmayın istiyorum sadece. Bu sadece sizin seçiminiz!
En dogrusunu secmeniz dileğiyle.

Neden baba evinde büyüteceksin ki annenlere yakın bir ev tut bitti devlette memursun daha garanti bir iş mi var.
Çok fazla bırakmışsın kendini zaten 1 sene anca olmuş evleneli. Sanki adam düne kadar beyaz atlı prensti bugün uyandı hanzo oldu, adam hep böyleymiş niye bu kadar şaşırıyorsun yaptıklarına.

Bak her kadının yapısı, yaşı, olgunluğu farklıdır. Sen üst üste bir kaç kez benimle doktora bile gelmeyecek dedin. Sen bunları yalnız yapmak istemiyorsun, yani beklentin bu değil, bu kez annenler destek olsa bile sen yine neden boşandık ya da böyleyiz diyeceksin. E devam etsen eşinle sürekli stres halindesin bebeğine zarar. Her iki durumda da anne olman için maalesef sağlıklı bir ortam yok. Hiç kafaya takmayacak ya da tek başına üstesinden gelebilecek biri olsan (güçlü demiyorum farklı karakter) boşan git doğur. Ama öyle olduğunu düşünmüyorum. Yani kendini de biraz gerçekçi değerlendir.
Yani en kötü ihtimal adamla devam et, bu arada terapi al, ayrılık fikrine hazırla fakat bu şekilde hazır değilken bu ortama çocuk getirme.

Çocuğuna bile bmyle cani olacağını düşünmemiştim benı hamileyken bu duruma sokacağını düşünmemiştim

Haklısın

Konu sahibi de şiddete eğilimli, karşılıklı vurup üs baş yırtacak kadar şiddetli kavga ediyorlar. Kendisi de şiddet görerek değersiz hissederek büyümüş. Kadın kendini mi iyileştirecek, sağlıklı hamilelik geçirip bebek mi büyütecek? Keşke sizin çizdiğiniz pembe tablo herkese olsa ama risk almaya değmez.

Çocuğu dünyaya getirme diyenleri asla anlamıyorum. Çocuk istiyoruz, yapmalı mıyım diye sormuş olsaydın evet haklılardı. Ama şu an doğmamış da olsa o bir canlı. İnsan hiç kendi evladına kıyar mı ? Ha hamileyken aldırmışsın ha 20 yaşındaki çocuğunu parçalayarak öldürmüşsün hiçbir fark yok benim gözümde. Kimisi senelerce isterken olmaz. Sana Rabbim nasip etmiş. Ne büyük lütuf aslında. Bebeği öyle gör, öyle düşün lütfen. Ömürlük can yoldaşın, ömür arkadaşın o senin. Sakın aldırmayı aklından bile geçirme… çok şükür ailen arkandaymış. Memurmuşsun, mesleğin de elinde varmış. Belkide kavgalı gürültülü ortamda büyümesinden böylesi daha hayırlıdır. Kolay olacak demiyorum, zorluğu elbet olacak. Ama ailen yanındaymış. Bir adamın desteği kadarını, koca bir aile sağlayamaz mı sence ? Mis gibi de sağlar. Çok şükür ekonomik özgürlüğün de var. Kimi kadın doğumdan sonra lohusalık sürecini daha rahat geçirmek için özellikle annesinin yanına gidiyor. Ben de hamileyim hatta artık yarın diyebilirim. Cuma günü sabahtan doğumum var. Ailem başka şehirde, nasıl yapacağım diye düşünüp duruyorum. Bırak adam da olmayıversin. Sanki olsa da işe güce gitmeyecek mi ? Aile evinde olunca enazından yemektir temizliktir gibi dertlerin de olmayacak. Doğumun ertesi günü kalkıp yemek yapmak, ev süpürmek zorunda kalan arkadaşlarım var. Sen yatıp sadece bebeğinle ilgilenip kendini toplamaya odaklanacaksın. Hiç olumsuz yönlerini düşünme. Olumlu yönlerini düşün. Keşke böyle olmasaydı, güzel bir ailede doğsaydı. Ama şu an yapacak bir şey var mı buna ? Yok. O zaman hiç üzülüp bebeğini de kötü etkileme. Kendine ve bebeğinin sağlığına odaklan. Boşver kaynanayı kocayı. Onlar bir şekilde hayatlarına devam ederler. Sen bir şekilde hayatına devam edebilirsin. E o günahsız napsın sana muhtaç ? Şimdi bile senden besleniyor, bir tek senin tenini, kokunu biliyor yavrum. Adama kızıp ona kıyılır mı hiç ? Aman kuzum Allah yanıltmasın. Çok şükür gene başını sokacak yerin var. Arkanda duran ailen var. Elinde mesleğin, paran var. Tamam duygusal olarak zorlanırsın ama toparlarsın. Belki de seni en kötü anlarında, en zorlandığın noktalarda bile, bir gülümsemesiyle acını unutturacak olan kişi o. Belkide sandığının aksine bu süreci onun sayesinde çok daha kolay atlatacaksın. Ki ben inanıyorum ki öyle de olacak. En yakın arkadaşın, yol arkadaşın olacak o senin. Hiç kafanı da karıştırma. Kötü şeyler de aklına getirme. Zor bir süreçten geçiyorsun ama sonrasında geçmişe dönüp baktığında Allah korusun en büyük pişmanlığın o bebeğe kıymak olmasın. Allah korusun kuzum. Ve senin de etrafında böyle olan insanlar, ufacık çocuğuyla bebesiyle boşanan insanlar vardır. Git konuş bakayım hiçbiri evlat için keşke doğurmasaydım diyor mu ? Ben eşinden ayrıldı diye çocuğum keşke olmasaydı diyen kimseyi tanımadım. Kimi gördüysem iyi ki diyor. Senin de belkide bu kötü evlilikte pişman olmayacağın tek şeyin evladın olacak. Evlat güzeldir kuzum. Sakın ola yanlış kararlar verme

Sana iylik yapıyor farkında değilsin.
Çocuğu aldır ve boşan.

Konu sahibinin diğer konularını okumanızı tavsiye ederim sizinde fikirleriniz değişecektir.

Kürtaj, hele de böyle 5 haftalık diyorsanız çok basit bir şey hiç korkmaya gerek yok. Ben de 5.5 haftalikken Kürtaj olmustum. Eşin imzasını alıyorlar, narkoz için uzman geliyor 10dan geriye sayarken birden bitmiş olarak uyanıyorsunuz. Bi 10dk uzandım ben sonra kalktık eve gittik normal. Ertesi gün işe gittim hatta.

Ama siz zaten adam size dönsün diye aldirmayacaksiniz orasindan hemen hemen eminim. Keşke sizin gibi hem çift hem birey olarak sorunlu kişiler böyle işlere girişmese. Ben 10 senedir eşimle beraberim, çok da güzel bir ilişkimiz var ama cesaret edip de çocuk yapamam valla zor. Sizin gibi olsam assssla yani.

Konu sahibinin diğer konularını okumanızı tavsiye ederim sizinde fikirleriniz değişecektir.
Okumama gerek yok çünkü bebek aldırmanın sebebi olacağını düşünmüyorum. Hele ki bir evlilik birliği içerisinde olan bebeği. Anası belli, babası belli. Kötü şeyler yaşandı diye niye bunun faturası doğmamış çocuğa kesilsin ?

Öf. Sorunlu sorunlu insanlar çocuk yapsın, sonra aramızda gezsin hepsi.

Nasıl kapımda köpek edicem hatalarını kabul etmeyen biri hayatta hep kendini haklı mükemmel bulan biri
Adamın size sevgisi bitmiş ise hiç birşey fayda etmez bu saatten sonra. Misal boşanmak mi istedi tabi hay hay diyeceksiniz, onu beklemeden avukatı siz tutacaksınız, eyvallahinızın olmadığını anlamalı. Siz hiç muhattap olmayacaksınız avukatınızla ilerleyecek işler ne yüzünüzü gostereceksiniz ne de sesinizi duyuracaksiniz.
Şuan tek önemli olan bebeğiniz, siz bu çöp adamı unutun. Hala neyini seviyorsunuz anlamadım. Kendinize odaklanın o bebeği tek başınıza doğurup hakkıyla annelik yapabilecek misiniz? Adama olan kızgınlığınızın faturasını çocuğa kesme ihtimaliniz var mı? Karakterinizi biliyorsunuz kendinize güveniyorsanız dünyaya getirin. Çünkü her çocuk sıcak bir eve kendisini çok seven bir anneye ihtiyaç duyar. Hamilelik süreci ve sonrası çok zor ve insan yanında sadece eşinin desteğini istiyor.

Kimse aksini düşünmüyor zaten ön yargılısınız maalesef.... Hanım efendinin psikolojik sorunları var, şiddet eğilimi var bu kadıncağız tedavi olmadan bir bebeğe nasıl ebeveynlik yapabilir?

Hala seviyorum diyor

Madem kocanız o kadar kötü biriydi arkanızdan işler çevirip sırlarınızı yayıyor hangi akla hizmet hamile kaldınız? Size hiç mi hiç üzülmedim! Çünkü aklınız hala bi karış havada. Adam bugün aşkım canım dese yine gider yeniden hamile kalır o bebeğide aldırırsınız.

Evet arkamdan her fırsatta konuşan yalan söyleyen biri sırlarımı insanlara veren kullanan biri diyorum acaba ayrılsak arkamdan bu kez hangi bıçağı saplayacak
Ve sizde bu adamı hâlâ seviyorum diyorsunuz,sevgi bu değil gerçekten,az kendinizi sevseydiniz iş buralara gelmezdi,şimdi bari ders alıp kiymetinizi bilin

Öf. İğrenç iğrenç insanlar çocuk yapsın, sonra aramızda gezsin hepsi.
Ben herkes çocuk yapsın demiyorum. Soru sahibi gebelik planlamalı mıyım diye sorsaydı kesinlikle hayır derdim. İnan her ailenin çocuk sahibi olması gerektiğini düşünmüyorum. Hatta aksine, keşke öncesinde anne babalık sınavı falan olsa… ama şu an zaten var olan bir gebelikten bahsediyoruz. Ben hamile kaldıktan sonra aldırılmasını doğru bulmuyorum. Annenin ya da babanın varolan bir problemini neden bir bebek canıyla ödesin ? Öncesi kötü olabilir ama belki kadın da kendini toparlayacak. Çok iyi bir birey, çok iyi bir ebeveyn olacak. Bilemezsin ki. Zannediyor musun her birimiz çok iyi ailelerde, çok iyi psikolojilerde olan insanlarız evlatlarıydık ? Hepimiz anadolu insanınız evlatlarıyız yani dinleyince kadınları neler neler yaşayıp geçirmişler diyoruz. Ama şimdi baksan senden benden iyiler, çocukları senden benden daha sağlıklıdır belki… bu sürecin sonrası tamamen kadının elinde. Ya kendisiyle birlikte çocuğu da yakacak. Ya da aksine kendini toparlayıp, hatta çocuğundan güç alıp güzel bir yol çizecek kendine… yapılabilir mi ? Evet bu da yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…