Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

+1 tamamen katiliyorum

" Ve senin de etrafında böyle olan insanlar, ufacık çocuğuyla bebesiyle boşanan insanlar vardır. Git konuş bakayım hiçbiri evlat için keşke doğurmasaydım diyor mu ? Ben eşinden ayrıldı diye çocuğum keşke olmasaydı diyen kimseyi tanımadım. Kimi gördüysem iyi ki diyor. Senin de belkide bu kötü evlilikte pişman olmayacağın tek şeyin evladın olacak. Evlat güzeldir kuzum"

Ben size katılmıyorum. Ülke gerçeklerinden çok uzaksınız. Bir çocuğun olmasına sorunca "iyi ki" demekle annelik sorumluluğunu alabilecek olgunlukta ve yeterlilikte olmak farklı şeyler. Konu sahibinin yaşadıklarında utanılacak bir yön yok, aileden bir şeyleri yanlış kodlamış fakat hepsi bir uzmandan destek almakla, farkındalıkla ve yaşla düzeltebileceği şeyler. İşi var, aile desteği var. Kendini toplayıp, ileri de çocuk için gerekli aile ortamı oluştuğunda anne olsun, iyi ki desin.
Benim çok yakınımda bir kaç örnek var, onları geçin akşam haberlerini izleyin, müge anlı izleyin. Bol bol kaldıramayacağı annelik sorumluluğunun altına düşünmeden cahilce girmiş kadın görürsünüz. Böyle ezbere konuşmalar kimseye bir şey katmıyor.

Parmaklarınızı bu kadar yorup hâlâ anlayamadığınız bir konu üzerine satır dolusu yazi yazmaktansa konu sahibinin diğer konularını okumuş olsaydınız ne demek istediğimizi anlamış olacaktınız neyse sizi ikna için uğraşmayacağım, yazdıklarınıza katılıyorum fakat konu sahibi sizin anlatmış olduğunuz kategoriye girmiyor maalesef.

Kimse aksini düşünmüyor zaten ön yargılısınız maalesef.... Hanım efendinin psikolojik sorunları var, şiddet eğilimi var bu kadıncağız tedavi olmadan bir bebeğe nasıl ebeveynlik yapabilir?
Ben önyargıdan değil, inan sadece günahsız bir bebeğe kıyamadığımdan bunları söylüyorum. 6 aylık bebeğiyle boşanıp, sıfırdan düzen kurup şimdi çok mutlu mesut bir hayat süren kuzenimi gördüğüm için söylüyorum. Boşanma sürecinde olup , psikolojik açıdan yıpranmamış kaç kişi vardır ki ? Bu sürece giren kişiler zaten mutsuz. Ama toplayabilirler. Tedavi olabilirler. Düzelebilirler. Bilmiyorum kendim de hamile olduğum için mi bu düşünce beni bu kadar üzdü, bilmiyorum. Sadece ben yapamazdım yani

"Hepimiz anadolu insanınız evlatlarıyız yani dinleyince kadınları neler neler yaşayıp geçirmişler diyoruz. Ama şimdi baksan senden benden iyiler, çocukları senden benden daha sağlıklıdır belki… bu sürecin sonrası tamamen kadının elinde."
Değil, kadın da bir insan günün sonunda.
Evet onlar maalesef geçirmişler, fakat biz artık geçirmeyelim.

Adam seni çıldırtmış istediği kıvama getirmiş. Sende oyununa gelmişsin. Haklıyken haksız durumda kalmışsın belki de. Onlar çok eski dersin bişey olmaz. Sen onun hiç bir msjını silme.
Bence konu sahibi bebeği aldirsa da aldirmasa da bu adama dönecek,moral vereyim diyorum ama burdan öyle görünüyor

Sanki senin yaptığın çok normal güzel evliliğin varken çocuğun canına kıymışsın . Gelmiş bir de artistlik yaptığı hakkımda hüküm verip olamayan düşüncelerimi var gibi konuşuyorsun bi sen akıllısın

Bence konu sahibi bebeği aldirsa da aldirmasa da bu adama dönecek,moral vereyim diyorum ama burdan öyle görünüyor
Ne dönmesi anlamadım ailemin yanına taşındım avukat araştırıyorum sadece hamilelik hormonları ve yaşadıklarım geldiğim bu halin şokundayım

Sanırım algılama sorunu yaşıyorsunuz.

Çünkü o olmadan küretaj yapmıyorlar ve ben neden ödicem masrafları va kendi Herşeyi ayarlasın benim dediğim yerden gelsin imza atsın aldıralım oldu olcak Herşeyi ben ayarlayayım

Ne dönmesi anlamadım ailemin yanına taşındım avukat araştırıyorum sadece hamilelik hormonları ve yaşadıklarım geldiğim bu halin şokunddayim
İnslh kararlı olursun,burdan bakınca toksik ötesi bi evliliginiz var,umarım en kısa sürede kendinize iyi gelicek kararları verip uygularsinz

24 yasinda, esinden ilgi gormek icin ona siddet dahi uygulayabilen birisi, olgunlukla, tek basina cocuk buyutebilir mi?

Hayatını mahvetsin diyorsunuz yani..Böyle ruh hastası, vicdansız bir adamla muhattap olacak ömür boyu..

Sanırım algılama sorunu yaşıyorsunuz.
Bana bu şekilde hakaret edemezsiniz. Siz fikrinizi söylediniz, ben fikrimi söyledim. Katılırsın, katılmazsın. Onaylarsın, onaylamazsın. Herkesin kendi düşüncesi. Lakin hiçbir şekilde hakaret edemezsiniz. Haddinizi bilin

Hakaret?

Annem diyor ki hayatına devam etmek istiyorsan aldır yazık olur çocuğuna ben desteklerim seni ama nereye kadar ilerde evlenmek istesen kimse seni çocukla istemez diyor . Babam da bu adamın çocuğunu mu dpğurucan dedi ona kızdı ama hiçbiri yaparsan da burda durma demiyor ya da yanında olmayız demiyor sadece bana böyle davranan adamdan çocuk doğurmamı istemiyorlar . Bana bu çocuğu aldırır da gider bir de barışırsan bizi sil dediler sadece . Bir de herkes bana psikolojisi bozuk demiş ama ben saatlerce hakaret işitiyorum herşeyim kötüye yoruluyor bi ton laf kısıylama en sonund abağırıyorum benı kışkırtıyor aşırı şekilde öyle canını yakasım geliyor yoksa ben şiddete meyilli biri değilim

Çünkü o olmadan küretaj yapmıyorlar ve ben neden ödicem masrafları va kendi Herşeyi ayarlasın benim dediğim yerden gelsin imza atsın aldıralım oldu olcak Herşeyi ben ayarlayayım
Kendi ayaklari uzerinde duran guclu kadinlar boyle yaparlar cunku! 5-10binin pesine dusup her kim olursa olsun baskasindan medet ummazlar. Neden herseyi o ayarlasin istiyorsunuz? Hala sizin icin caba harcasin beklentiniz mi var

24 yasinda, esinden ilgi gormek icin ona siddet dahi uygulayabilen birisi, olgunlukla, tek basina cocuk buyutebilir mi?
Eşinden ilgi görmek için şiddet uygulayan derken olayın tamamını okumasan o raddeye nasıl geldiğimi umursamadan bir cümle çekmişsiniz sanki ben insanlardan ilgi görmek için vurup kaçıyorum tövbe ya

Kendi ayaklari uzerinde duran guclu kadinlar boyle yaparlar cunku! 5-10binin pesine dusup her kim olursa olsun baskasindan medet ummazlar. Neden herseyi o ayarlasin istiyorsunuz? Hala sizin icin caba harcasin beklentiniz mi var
Çünkü yeterince onun borçlarını ödedim hala üstümde onun borcu var neden benı sırtımdan vurup duran süründürmek isteyen bir adamın karlısında sürekli Herşeyi ben halleden biri olarak durmak zorunda olayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…