Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

İyi halt etmiş..Nikahı olmadığı adamin çocuğunu dünyaya getirerek..Üzerinde hiçbir hak iddia edemez bile.Yazik doğan çocuğa..Adam onu sürekli rahatsız edecek.Eşi ömür boyu muhattap olacak çocuk yüzünden.Ben şahsen doğru bulmadım doğurma işini..

Eşinden ilgi görmek için şiddet uygulayan derken olayın tamamını okumasan o raddeye nasıl geldiğimi umursamadan bir cümle çekmişsiniz sanki ben insanlardan ilgi görmek için vurup kaçıyorum tövbe ya
Ya onemli degil olayin tamami. Ben sadece sizin donup kendinize bakmaniza ve daha guzel bir hayat elde etmenize yardimci olmak icin yaziyorum. Yargilamiyorum. Onlineda olmanin verdigi duygusuzlukla biraz da gozunuzun onunde arkanizdan konusuyorum gibi oluyor.

Adamin karsisinda degil de kendi hayatinizda. hala uzerinize borcunun olmasi falan cok yanlis/gereksiz durumlar. Tartismak, bana bir aciklamada bulunun diye yazmak istemiyorum. Neden evliliginizde siz borclanmak zorunda kaldiniz? Neden o istiyor diye kredi cektiniz veya borc ne borcuysa onun altina girdiniz de kendi kararlarini alan, karsidan bir sey beklemedigi gibi sinirlarinin disinda bir sey de vermeyen bir birey olmadiniz

Gevrek gevrek konuşuyorsun ama iki gün sonra sen de çocuğun canına kiyacaksin. O kadar önemliyse böyle manyakla ve ikiniz de sorunluyken çocuk yapmasaydin.

Boşanma konularının olmazsa olmazı hamilelik oluyor ne kadar enteresan.

Eşinizin asıl derdi nedir?

Akıl sağlığı olan hiçbir erkek, hamile eşini boşamak istemez çünkü.

Böyle adamlarda 'çocuğum' diye kapılarda yatıyor zaten...farkında değilsiniz sanırım, ömür boyu çocuğunu aramayan insan kaynıyor ortalık. Hele birde adam evlenip başka çocuk yaparsa hiç arayıp sormaz.

Çok üzüldüm hem şuanki durumunuza hem hâlâ bir beklentinizin olmasına. Yakın zamanda evlat sahibi oldum sizi cok iyi anlıyorum karşınızdaki kişi dünyanın en kötü insanı bile olsa sonuçta ondan bir parça taşıdığınız için tek başınıza gebelik geçirmekten lohusalıktan korkuyorsunuz ama emin olun beklediğiniz ilgi alaka sevgi ne hamilelikte ne doğumda ne de doğumdan sonra gelecek böyle bir adamdan bunları beklemek yanlış olur ve eminim ki 5 yılda geçse 10 yılda geçse bu adam duzelmeyecek. çocuk doğsa aynı evde yaşasanız her şey daha da kötü olacak en ufak bir şeyde sizi suçlayacak kendinizi değersiz hissettirecek ve evladınız çok kötü bir aile ortamında büyüyecek. Lütfen en yakın zamanda boşanın belki şuan bu kararı vermekte zorlaniyorsunuz ama o çocuğunu düşünmedi bile sizi hiç düşünmez. Çocuğu doğurup doğurmamak size kalmış bunun vebalini almak istemem şayet doğurmaya karar verirseniz terapiye devam edip yepyeni bir hayat kurmanızı tavsiye ederim. Hakkınızda her şeyin en hayırlısı olsun

Ömür boyu neden sıkıntılar yaşasın? Eskiden bende sizin gibi düşünüyordum ama çocuklar ziyan oluyor doğunca da. Baba zaten ortalarda olmuyor, romantik annemiz asla evlenmem cart curt yapıyor bir süre, sonra evlilik yoluna girince çocuk ayrı bir yük oluyor. Anneanne dede bakarsa ne ala, yoksa pinpon topu gibi geziyor arada masumlar.

Hep bir ağızdan bir cana kiymaktan nasil bahsedebiliyorsunuz.adam öldürmekten ne farkı varrr.kizima hamileydim .soysuz babası beni dövdü ama bayilana kadar .bayıldım da..sonra banyoda açtım gözümü ayilayim diye yıkıyor beni .sonra bir daha dövdü ailem yetismese öldürecekti .kendime geldigimde sevindigim şey kizim halen karnimdaydi.suan 14 yaşında .ve benim maddi durumum asgari ücret öyle diyim .memur olup nasıl aldirmaktan bahsedersiniz.evlat benzermi başka biseye.sanki tavuk kesiyor gibi konuşuyorsunuz.suan tüylerim diken diken

Sakın yapma kucağına aldığında herşeyi unutacaksin çünkü kokusu bile mutlu olmana yetecek .2 çocuğum var eşimden bildigin işkence gördüm hamilelikte özellikle.ama bu düşünce aklımın ucundan geçmedi .oğlum 7 yaşında şuan yanımda yatıyor .horluyor biraz geniz eti var diye .o bile tatlı geliyor bana .yani daha ne diyim .pisman olacaksin .çünkü kendi canına kiyacaksin.kurtulamazsin ne vebalinden ne ağırlığından .ha çocuk bakamam hayatıma bakarım diyorsan da yetimhaneye ver .sonuçta fark etmez senin için.

Yerinizde olsam bir dakika düşünmem kürtaj yaptırırım. Korkulacak da bir şey değil. Korkmayın. Böyle giderse çocuğu doğurursanız böyle bir adamı hayatınıza musallat edersiniz. Tekrar mutlu olma yuva kurma şansınızı da kaybedersiniz. Umarım doğru kararı alırsınız

Kürtajla cana kıymayı bir tutmak nasıl bir zihiniyet gerçekten aklım almıyor. Sadece bir hücreden bahsediyoruz. Doğurup doğurmamak da sizin kararınız ve iradeniz. Siz istemezseniz bu hücre büyüyüp bebek olmaz. İsterseniz olur. Basit. Lütfen cana kıymak gibi dramatize etmeyin olayları ya. Buna karar vermek sizin en doğal hakkınız. Eğer doğurursanız sizi çok ama çok daha kötü günler bekliyor iyi düşünün. Buradan ahkam kesmek kolay. Yok evlat kokusu vs diye romantize etmek kolay. Siz doğurunca kadınlar klübünde yorum yapanlar bakmayacak çocuğunuza. Siz o çocukla bir başınıza kalacaksınız. Çocuğu istemeyen kocanız da cabası. O zaman böyle romantize edemeyeceksiniz. Lütfen biraz aklıselim davranın. Hormonlarınız mantıklı davranmanızın önüne geçmesin. Yoksa çok acı çekersiniz. Demedi demeyin

Kürtaj için bir yasal süre var. Bu yasal süre içindeyseniz cana kıyma olmadığı için doğurmamak hakkınız. Zaten yasal süreyi geçerseniz cana kıymaya giriyor bu sebeple yasak. Vicdanınız rahat olsun bence bir de tüm derdinizin içinde kendinize bunu vicdan yükü yapmayın. İnsanlar kurban rolüne girmeyi acıların kadını rolüne girmeyi seviyor. Buna düşmeyin. Bu hücreyi büyütmek veya büyütmemek sizin kararınız. Ortada bir insan yok. Maksimum 2 santimlik hücre var. Cana kıyma falan yok. Nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri ya. Bir de herkes gazlamış sakın falan diye. Siz mi bakacaksınız çocuğa…..

Bakamayacağı sevgi göstermeyeceği bir bebeği dünyaya getirmekten iyidir.5 haftalık çocuk değil. Cana kıymak da değil. 10 hafta yasal süre var bu süreye kadar ortada zaten bir şey yok.

Çünkü bu adamla kötü şeyler düzelmeyecek, ortak çocuk olursa kötülük devam edecek ve çocuk da bunlardan nasibini alacak. Herkes kocasından hamile kalmıyor, 1. derece akrabasından hamile kalanlar var. Daha bugün okudum 12 yaşında kaçırılan kız çocuğunu. 14 yaşında yeni bulmuşlar hem de kucağında bebekle. Siz düşünmeyebilirsiniz ama başkasına da vicdani baskı yapmayın. Ha 5 haftalık gebelik ha 20 yaşında diye algı manipülasyon yapmayın. Nasıl olsa siz bakıp büyütmek zorunda değilsiniz, maddi manevi hiç ilginiz bile olmayacak. Konu sahibi korunmamışsa kocası da korunmamış, fatura kadına niye kesilsin? Yeter ki doğursun, çocuk sevgi ilgi görmesin, babası ve onun ailesi tarafından dışlansın istenmesin, önemli olan tek şey milletin vicdanı rahatsız olmasın.

Siz mi bakıp sevgi ilgi vereceksiniz doğurursa? Allah veriyor değil mi rızkını, sizlik bir şey yok, siz rahatsınız uzakta. Evet ben bizzat ilgileneceğim diyorsanız önce özür diler sonra da tebrik ederim sizi.

Pamukannesi83 yanılmıyorsam Almanya'da yaşıyor. O bahsettikleriniz burada söz konusu bile olamaz. Kanun nizam kimseyi mağdur etmiyor. Baba veya anne çocuğa tek ebeveyn bile baksa diğer ebeveyn devlet oluyor, maddi manevi yağdırıyor çocuğa.

Cocugundan guc alacak diye cocugun da hayatini mahvetsin dimi :) dogurmakla keske ana olunsa. Kadin zaten kocam da kocam diyor

Dogunca daha buyuk bedeller cekmesin diye

Benim bir kiz arkadasim vardi berabee okula gidiyorduk kiz hamile kaldiginda daha 15 yasindaydi daha okulu bitirmemistik ve arkadasim sevgilizinden ayrildi okulunu bittirdi meslegini yapti ve kizina cok ilgili iyi bir anne oldu birlikte büyüdüler resmen annesinin yaninda kaliyordu sonra ise baslayinca evine gecti kizinla ve uzun bir süre hayatina kimseyi almadi sonra birini tanidi mutlu simdi ve ikinciye oglu oldu yapmak isterseniz basarirsinizda inanin sizi evladiniza ilgi sevgi verdikce kimseyi aramicak bile herkes babayla büyümüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…