Sizi dinlemesi nekadar guzel ben nezaman bu konuyu açsam yatakta arkasını dönup sessiz kaliyor ustune bir de sinirleniyor tiye almıyor oturup konuşamıyorum bile sanki ben konuşmuyorum yokmuşum gibi cevapsız kalıyor. Halbuki bir kere iletişime geçse çözeriz diye umuyorum ama olmuyor malesefBende 23 haftalık hamileyim , karnım belirginleşmeden önce herşey normaldi.Ama şimdi karnım büyümeye başladığı için bizimde eskisi kadar sık olmuyor , ben eşimle açıkca konuştum nedenini sordum. Bana bebeğe değerse ,rahatsız olursa bişey olursa diye korkuyorum dedi. Bende internetten bir doktorun yazısını gönderdim ona gebelikte cinselliğin sorun olmayacağını vs anlatıyordu doktor. Şuan kafasındaki soru işaretleri gitmiş durumda daha iyi herşey :)
Söylüyorum tabikide en azından demiyorum oyle diyeyim ama dinlemiyor cevap bile vermiyor Sanki hersey yolunda ben sorun cikariyormusum gibi davranıyor ustune de bir gun kus kalıyoruzBilincalti bebege zarar veririm gudusuyle isliyodur sogumustur. Sen anlat ona gebelikten once bile her gun sex yapiyodum su an hormonlar tavan, daha cok ihtiyacim var falan de, sana da gunah
Ya bosver cok da usteleme o zaman ne zevk alacaksin ki zoraki yapsa. Masturbasyonla hallet isini ihtiyac duyuyosan.Söylüyorum tabikide en azından demiyorum oyle diyeyim ama dinlemiyor cevap bile vermiyor Sanki hersey yolunda ben sorun cikariyormusum gibi davranıyor ustune de bir gun kus kalıyoruz
Ben de sizin gibi düşünüyorum cahil biri de degil bilgisiz olsun. Bence de alışmaya ÇalışıyorNe bileyim biraz okuyan bir insan hamilelikte zararı olmadığını bilir. Olmadı doktora sorar. Ve hamilelikte kadınlar daha çok istiyor hormon değişimlerinden dolayı bu da bi gerçek. Bilemedim. Bana zarar vermekten çekiniyo değil de yeni durumunuza alışmaya çalışıyor gibi geldi. Zamanla geçer. Bide evliliğinizin kaçıncı ayında hamile kaldınız bu da önemli. İkinci ayında falan kaldıysanuz her gün olması normal dir
Biyolojiden anlamayan beyler korkuyor hamile eşleriyle birlikte olmaktan. Eşim cocuğumdan utanıyorum demiştiMerhaba, 6 aylık hamileyim hamilelikten once eşimle cinsel Hayatımız gayet iyi hatta süperdi. Nerdeyse her gece birlikte olurduk. Fakat hamile kaldıktan özellikle 3. Aydan sonra esim resmen seksi unuttu. KARDEŞ gibiyiz sevgi Sevkat var ama etkileşim yok. Aklına bile gelmiyor, benden etkilenmiyor gibi sanki. Haftada bir zor birlikte olur olduk. O da benim isteğimle, birlikte olmak istediğimi anlıyor fakat anlamamış gibi yapıyor. Dokunmam, öpmem sanki oyle iyi geceler demek içinmiş gibi Safa yatıyor sanki bu duruma Üzüluyorum anliyor da oyle yanaşıyor. Sanki ben istediğim icin yapıyor, iguana gibi renk değiştirmem falan gerekiyor anlaması icin. Bu durum cok canımı sıkıyor. Ben isterken onun aklının ucundan bile geçmemesi acaba biri mi var düşüncesi uyandırıyor ister istemez. Bunu durumu eşimle de paylaşmayı denedim ama ne beni dinledi ne de cevap verdi üzerine bir de trip yedim. Aranızda boyle bir durumda kalan vardır mutlaka. Tecrübelerinizi paylaşirsaniz biraz icim ferahlar belki...
Merhaba, 6 aylık hamileyim hamilelikten once eşimle cinsel Hayatımız gayet iyi hatta süperdi. Nerdeyse her gece birlikte olurduk. Fakat hamile kaldıktan özellikle 3. Aydan sonra esim resmen seksi unuttu. KARDEŞ gibiyiz sevgi Sevkat var ama etkileşim yok. Aklına bile gelmiyor, benden etkilenmiyor gibi sanki. Haftada bir zor birlikte olur olduk. O da benim isteğimle, birlikte olmak istediğimi anlıyor fakat anlamamış gibi yapıyor. Dokunmam, öpmem sanki oyle iyi geceler demek içinmiş gibi Safa yatıyor sanki bu duruma Üzüluyorum anliyor da oyle yanaşıyor. Sanki ben istediğim icin yapıyor, iguana gibi renk değiştirmem falan gerekiyor anlaması icin. Bu durum cok canımı sıkıyor. Ben isterken onun aklının ucundan bile geçmemesi acaba biri mi var düşüncesi uyandırıyor ister istemez. Bunu durumu eşimle de paylaşmayı denedim ama ne beni dinledi ne de cevap verdi üzerine bir de trip yedim. Aranızda boyle bir durumda kalan vardır mutlaka. Tecrübelerinizi paylaşirsaniz biraz icim ferahlar belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?