• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim eşim beni unuttu :(

Bende hamileyim esim aslinda herzamankinden istekli , ama kendiside bana soyluyor bebegi dusununce cinseligi erteleyesim geliyor .
Erkekler bu durumda uzaklasabiliyor , ama kendisiyle konustum , herhangi bir sorun olmadikca cinsel yasami ertelemeye gerek olmadigini anlatim .
Ve hatta benle doktor kontrollerine geldiginde doktordanda duydugu icin , suan rahat.
Ama tabiki eskisi gibi degiliz .

Bende 23 haftalık hamileyim , karnım belirginleşmeden önce herşey normaldi.Ama şimdi karnım büyümeye başladığı için bizimde eskisi kadar sık olmuyor , ben eşimle açıkca konuştum nedenini sordum. Bana bebeğe değerse , :KK20:rahatsız olursa bişey olursa diye korkuyorum dedi. Bende internetten bir doktorun yazısını gönderdim ona gebelikte cinselliğin sorun olmayacağını vs anlatıyordu doktor. Şuan kafasındaki soru işaretleri gitmiş durumda daha iyi herşey :)
Sizi dinlemesi nekadar guzel ben nezaman bu konuyu açsam yatakta arkasını dönup sessiz kaliyor ustune bir de sinirleniyor tiye almıyor oturup konuşamıyorum bile sanki ben konuşmuyorum yokmuşum gibi cevapsız kalıyor. Halbuki bir kere iletişime geçse çözeriz diye umuyorum ama olmuyor malesef

Bilincalti bebege zarar veririm gudusuyle isliyodur sogumustur. Sen anlat ona gebelikten once bile her gun sex yapiyodum su an hormonlar tavan, daha cok ihtiyacim var falan de, sana da gunah
Söylüyorum tabikide en azından demiyorum oyle diyeyim ama dinlemiyor cevap bile vermiyor Sanki hersey yolunda ben sorun cikariyormusum gibi davranıyor ustune de bir gun kus kalıyoruz

Söylüyorum tabikide en azından demiyorum oyle diyeyim ama dinlemiyor cevap bile vermiyor Sanki hersey yolunda ben sorun cikariyormusum gibi davranıyor ustune de bir gun kus kalıyoruz
Ya bosver cok da usteleme o zaman ne zevk alacaksin ki zoraki yapsa. Masturbasyonla hallet isini ihtiyac duyuyosan.

Ne bileyim biraz okuyan bir insan hamilelikte zararı olmadığını bilir. Olmadı doktora sorar. Ve hamilelikte kadınlar daha çok istiyor hormon değişimlerinden dolayı bu da bi gerçek. Bilemedim. Bana zarar vermekten çekiniyo değil de yeni durumunuza alışmaya çalışıyor gibi geldi. Zamanla geçer. Bide evliliğinizin kaçıncı ayında hamile kaldınız bu da önemli. İkinci ayında falan kaldıysanuz her gün olması normal dir
Ben de sizin gibi düşünüyorum cahil biri de degil bilgisiz olsun. Bence de alışmaya Çalışıyor :( nekadar can sıkıcı bir durum benim acımdan tabi. Bu arada evliliğimizin 5 yılındayız

Canım hiç moralini bozma benim eşim de böyle yaptı ama ben sordum nedenini senin canın açırsa dedi yada bebeğe bişey olursa dedi bende doktora sordum bitanem hiç bişey oluyormuş dedim canimda açmıyor dedim sonra düzeldi sende eşine alttan alttan anlat olmazsa konuş uzuldugunu söyle ama endişelenme geçer bu günlerde (türkçem çok iyi değil kusura bakmayın yardım alarak yaziyorum)

Merhaba, 6 aylık hamileyim hamilelikten once eşimle cinsel Hayatımız gayet iyi hatta süperdi. Nerdeyse her gece birlikte olurduk. Fakat hamile kaldıktan özellikle 3. Aydan sonra esim resmen seksi unuttu. KARDEŞ gibiyiz sevgi Sevkat var ama etkileşim yok. Aklına bile gelmiyor, benden etkilenmiyor gibi sanki. Haftada bir zor birlikte olur olduk. O da benim isteğimle, birlikte olmak istediğimi anlıyor fakat anlamamış gibi yapıyor. Dokunmam, öpmem sanki oyle iyi geceler demek içinmiş gibi Safa yatıyor sanki bu duruma Üzüluyorum anliyor da oyle yanaşıyor. Sanki ben istediğim icin yapıyor, iguana gibi renk değiştirmem falan gerekiyor anlaması icin. Bu durum cok canımı sıkıyor. Ben isterken onun aklının ucundan bile geçmemesi acaba biri mi var düşüncesi uyandırıyor ister istemez. Bunu durumu eşimle de paylaşmayı denedim ama ne beni dinledi ne de cevap verdi üzerine bir de trip yedim. Aranızda boyle bir durumda kalan vardır mutlaka. Tecrübelerinizi paylaşirsaniz biraz icim ferahlar belki...
Biyolojiden anlamayan beyler korkuyor hamile eşleriyle birlikte olmaktan. Eşim cocuğumdan utanıyorum demişti :KK48:

Canım hamile olduğun için esin korkuyodur çocuğa bişey olur diye ki benim eşim öyle yapardı dur yapmayalım çocuğa bişey olur Diye sende hamlesi hassassin tabi takma kafana biti falan yoktur eşinin hayatında

Yani ben hamile Değilim ama gamile olsam eşim heralde banada yaklaşmazdı cinsel anlamda. Bebeğe ve sana zarar verme korkusu yüzünden olabilir hemen kötüye yorma

Ben 1 ay once dogum yaptim 10 aydir dukkan kapali. Bayada zor dogumum oldu, dikislerim var ve bebegim huysuz bakalim bi daha ne zaman cinselligi hatirlayacaz :) erkekler koruma icgudusune giriyor canim normal karnin buyudukce zaten sende istemiyceksin

Merhaba, 6 aylık hamileyim hamilelikten once eşimle cinsel Hayatımız gayet iyi hatta süperdi. Nerdeyse her gece birlikte olurduk. Fakat hamile kaldıktan özellikle 3. Aydan sonra esim resmen seksi unuttu. KARDEŞ gibiyiz sevgi Sevkat var ama etkileşim yok. Aklına bile gelmiyor, benden etkilenmiyor gibi sanki. Haftada bir zor birlikte olur olduk. O da benim isteğimle, birlikte olmak istediğimi anlıyor fakat anlamamış gibi yapıyor. Dokunmam, öpmem sanki oyle iyi geceler demek içinmiş gibi Safa yatıyor sanki bu duruma Üzüluyorum anliyor da oyle yanaşıyor. Sanki ben istediğim icin yapıyor, iguana gibi renk değiştirmem falan gerekiyor anlaması icin. Bu durum cok canımı sıkıyor. Ben isterken onun aklının ucundan bile geçmemesi acaba biri mi var düşüncesi uyandırıyor ister istemez. Bunu durumu eşimle de paylaşmayı denedim ama ne beni dinledi ne de cevap verdi üzerine bir de trip yedim. Aranızda boyle bir durumda kalan vardır mutlaka. Tecrübelerinizi paylaşirsaniz biraz icim ferahlar belki...

canım lütfen kafana bunları takıp abartma,, istemeyebilir bu cok normal değil mi? bıraz akışına bırak kendiliğinden gelişir belki olaylar? bol bol dua et rahatla derim.

Kendinizi boşuna üzmeyin.
Erkekler bu konuda hassas.Bizde hamilelikden ötürü hormonlar tavan yapınca biraz daha istekli olabiliyoruz.
Ama erkekler hem bebeğe zarar vermekden hemde eşe zarar vermekden ürküyorlar.
Üzülmeyin siiz istemediği için değil.
Dilerim sağlıkla ,sıhattle bebeğiniz kucağınıza alır.ve çok mutlu olursunuz.

Benim eşim önce istedi ama ben istemedim oda saolsun beni kırmadı hiç zorlamadı beni ve gebelik sonuna kadarda istemiyorum şunun şurası 9 aylık bi dönem ve olmasada olur bence dün çok özledim dedi bende bişey kalnadı 2 aycık dedim gülüştük :oops:çok sorun etmemek lazım :KK51:

Hamilelikte düşük tehlikesi yoksa cinselliğe engel değil ama eşiniz korkuyor olabilir. Benim eşim de ilk öğrendiğimiz zamanlar yanaşmamıştı,dr.a gittiğimizde bir kaç konuyla beraber bunu da sordum,riskli olmadığı cevabını doktorun ağzından duyunca normale dönmüştü. Siz de mi öyle yapsanız acaba? Zaten doğum sonrası 40 gün yaklaşamıyor bari doğuma kadar devam etsin:KK45:

hamilelikte cinsellik yanlış değildir.düşük tehlikesi olmadıktan sonra.hatta son güne kadar yaşanmalıdır.doğumu kolaylaştırır.konu sahibi bunu doktorunuzla konuşun,eşinde duysun:KK66:

Bebeğe zarar vereceğini düşünüyor herhalde.
Birlikte dr'a gittiğinizde yasak olup olmadığını sorun.
Onun ağzından duyarsa değişir belki.

bende hamileyim canım... eşim hamile kaldığımı öğrendiğinden beri yaklaşmıyor bana .. çocuğa zarar vermekten korkuyormuş ... doktor risk yok demişti ama ilgilendirmiyor onu .... nedense benide çok ilgilendirmiyor bu tavrı :) mutluyum sanırım

bence sen çok duygusalsın canım ondan yanlış şeyler düşünüyosun e şeytanda boş dururmu hemen aklını çeliyo... ne kadar iyi olursanız ol eşin düz duvarada tırmansa adama baba olcaksın diyip karnın dolunca senden 10 adım uzaklaşır.. ,istesende yapmaz kaldıkı sende yapma ya sanki bebek görüyo gibi:( ben eşime bebek olsa benden uzaklaşırmısın cinsel bakımdan dedim eşimde çok istekli bir erkek yenı evli olmasakta.. tabi uzak durucam bebegi yapar gibi olmaz istemem 9 ay dedi şaşırdım bende hatta alla alla asıl ben istemiyorum dedim güldük:) sonra anneme sordum babamda öylemiş normal bunlar diyo yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kafaya takcak bişey yok canın istiyosa bile dayan ve kocan hakkında kötü şeyler düşünme hamileligin tadını çıkar:)

Back
X