- 19 Aralık 2020
- 138
- 53
- 48
- Konu Sahibi Herseyolunda
-
Eşiniz manyak mı? Hamilelikte de normal zamanlarda ihtiyacımız olduğu gibi temiz havaya , güneş görmeye, yürüyüşe, harekete ve morale ihtiyacımız var. Derdi ne eşinizin, neden böyle eziyet ediyor ??Hanımlar merhaba dün eşimle kavga ettim üzüldüm kanamam oldu 12haftalık hamileyim beni ağlattı bebeğim iyi ama bu sabah uyanır uyanmaz gene ağlama krizlerine başladım sürekli beni üzüyor kimsem yok dışarı çıkıp gezmeme bile izin vermiyor stres atmama kafa dağıtmama bütün gün yat diiyp duruyor ev dışında nefes almak istiyorum bunaldım. Ekmek almaya bile göndermiyor ailem geldi onlarla bile gezmeme laflanıyor cocuğa zaten birşey olmaz diye beni üzüyor ama çoçuğa birşey olmasın diye küfür hakaret şiddet
Yaaaaa çok üzüldüm bide hamilesinn kurban olayımm allahımm sana yardım etsinHanımlar merhaba dün eşimle kavga ettim üzüldüm kanamam oldu 12haftalık hamileyim beni ağlattı bebeğim iyi ama bu sabah uyanır uyanmaz gene ağlama krizlerine başladım sürekli beni üzüyor kimsem yok dışarı çıkıp gezmeme bile izin vermiyor stres atmama kafa dağıtmama bütün gün yat diiyp duruyor ev dışında nefes almak istiyorum bunaldım. Ekmek almaya bile göndermiyor ailem geldi onlarla bile gezmeme laflanıyor cocuğa zaten birşey olmaz diye beni üzüyor ama çoçuğa birşey olmasın diye küfür hakaret şiddet
Aaaa canım benim yaaa neden böyle yapıyor. Aksine çok hassas davranması gereken bir dönem. Nasıl bebeğe bsy olmaz o bebek stresten etkileniyor senin motivasyonun düşük oldukça hamileliğin zor geçer ve Alllah! muhafaza riske girer asla kabul etme böyle şeyler. Hamile olmasanda mesela benim de eşim çok çok kıskanç biraz kuralcı ama bu kadarını yapmıyor. Kimsenin bu kadarına karısmaya hakkı yok. Çok üzüldüm yaaa insaAllah hatasını anlarda düzelirHanımlar merhaba dün eşimle kavga ettim üzüldüm kanamam oldu 12haftalık hamileyim beni ağlattı bebeğim iyi ama bu sabah uyanır uyanmaz gene ağlama krizlerine başladım sürekli beni üzüyor kimsem yok dışarı çıkıp gezmeme bile izin vermiyor stres atmama kafa dağıtmama bütün gün yat diiyp duruyor ev dışında nefes almak istiyorum bunaldım. Ekmek almaya bile göndermiyor ailem geldi onlarla bile gezmeme laflanıyor cocuğa zaten birşey olmaz diye beni üzüyor ama çoçuğa birşey olmasın diye küfür hakaret şiddet
Yok yok hamileliğimden beriHep mi böyleydi ?
Hamileliğinizden beri şiddet görüyorsunuz yani ? Öncesinde eşi benzeri olmayan bir adamdı öyle mi ?Kızlar ilk defa hamileliğimden beri böyle oldu yoksa eşi benzeri yok üstüme çok düşüyor bugun biraz zaman geçti gönlümü aldı yüzmeye götürdü ben zaten çok alınganım
Evet bebeğe birşey olmasın diye beni koruyacak zannederken üzüyor bende canım tezdir herşeyi yapıyorum iyiyim şükürHamileliğinizden beri şiddet görüyorsunuz yani ? Öncesinde eşi benzeri olmayan bir adamdı öyle mi ?
Bebeğe bir şey olmasın diye bebeği karnında taşıyan annesine şiddet uygulamak o kadar mantık dışı bir hareket ki, ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Çok başındasınız gebeliğin doğurana kadar şiddet mi göreceksiniz yani? Doğunca da bebeğe bak diye dışarı çıkartmayıp şiddet uygulamaya devam mi edecek bu neyin kafası. Siz inanıyor musunuz sizi korumak amacıyla yaptığına eğer inaniyorsanız zaten söylenecek bir şey kalmamış size iyi şiddet görmeler, küfür dinlemeler mi demeliyim bilemedim gerçekten.Evet bebeğe birşey olmasın diye beni koruyacak zannederken üzüyor bende canım tezdir herşeyi yapıyorum iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?