Hamileyim eşim beni üzüyor düşük tehlikesi

Herseyolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
138
53
48
Hanımlar merhaba dün eşimle kavga ettim üzüldüm kanamam oldu 12haftalık hamileyim beni ağlattı bebeğim iyi ama bu sabah uyanır uyanmaz gene ağlama krizlerine başladım sürekli beni üzüyor kimsem yok dışarı çıkıp gezmeme bile izin vermiyor stres atmama kafa dağıtmama bütün gün yat diiyp duruyor ev dışında nefes almak istiyorum bunaldım. Ekmek almaya bile göndermiyor ailem geldi onlarla bile gezmeme laflanıyor cocuğa zaten birşey olmaz diye beni üzüyor ama çoçuğa birşey olmasın diye küfür hakaret şiddet

Eşiniz manyak mı? Hamilelikte de normal zamanlarda ihtiyacımız olduğu gibi temiz havaya , güneş görmeye, yürüyüşe, harekete ve morale ihtiyacımız var. Derdi ne eşinizin, neden böyle eziyet ediyor ??

Yaaaaa çok üzüldüm bide hamilesinn kurban olayımm allahımm sana yardım etsin
çok zor bi durum ama bebeğin var onu düşün dicem evde durmaktan kafayı yersin
annen biliyomu bunu gelsin alsın senii eşin bişe dermi

Şiddet de mi acilen o evden çıkın çocuğunuz belki olacak belki olmayacak ama bu adamın çocuğu olmasın ya .
Adam ruh hastası seni de çocuğunu da mahveder benden demesi.
Ilk defa bu kadar ağır konuşuyorum çoğu zaman baristirma yanlisimdir ama sizin esinizde tutulacak bir taraf göremedim

Aaaa canım benim yaaa neden böyle yapıyor. Aksine çok hassas davranması gereken bir dönem. Nasıl bebeğe bsy olmaz o bebek stresten etkileniyor senin motivasyonun düşük oldukça hamileliğin zor geçer ve Alllah! muhafaza riske girer asla kabul etme böyle şeyler. Hamile olmasanda mesela benim de eşim çok çok kıskanç biraz kuralcı ama bu kadarını yapmıyor. Kimsenin bu kadarına karısmaya hakkı yok. Çok üzüldüm yaaa insaAllah hatasını anlarda düzelir

Kızlar ilk defa hamileliğimden beri böyle oldu yoksa eşi benzeri yok üstüme çok düşüyor bugun biraz zaman geçti gönlümü aldı yüzmeye götürdü ben zaten çok alınganım

Ailesi iç anadoluda biz akdenizdeyix onlar böyle şeylere alışkın değil etkiliyorlar sanırım maddi destek isteyince eşim hastane burda hayat pahalı diyor nasıl geziyorsunux diyorlar eşim etkilendş galiba ilk defa böyle oldu bugünkü ağlamamdan sonra yalvardı özür diledi galiba hatasını anladı

Kızlar ilk defa hamileliğimden beri böyle oldu yoksa eşi benzeri yok üstüme çok düşüyor bugun biraz zaman geçti gönlümü aldı yüzmeye götürdü ben zaten çok alınganım
Hamileliğinizden beri şiddet görüyorsunuz yani ? Öncesinde eşi benzeri olmayan bir adamdı öyle mi ?

Evet bebeğe birşey olmasın diye beni koruyacak zannederken üzüyor bende canım tezdir herşeyi yapıyorum iyiyim şükür
Bebeğe bir şey olmasın diye bebeği karnında taşıyan annesine şiddet uygulamak o kadar mantık dışı bir hareket ki, ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Çok başındasınız gebeliğin doğurana kadar şiddet mi göreceksiniz yani? Doğunca da bebeğe bak diye dışarı çıkartmayıp şiddet uygulamaya devam mi edecek bu neyin kafası. Siz inanıyor musunuz sizi korumak amacıyla yaptığına eğer inaniyorsanız zaten söylenecek bir şey kalmamış size iyi şiddet görmeler, küfür dinlemeler mi demeliyim bilemedim gerçekten.

Normalde davranışları nasıl?

Düşük tehlikeniz olup evde dinlemeniz gerektiğini doktorunuz söyledi mi yada dışarı çıktığınız günlerde mi kanamalarınız hep oldu?

Şöyle ki stresli yaşamamak da çok önemli bebeğe zarar gelmemesi için ancak bazen sağlık durumları için evde durmamız gerekiyor.

Kendi adıma aylarca bulantıdan çıkamadım yeni yeni kendime geliyorum ancak covid tehlikesi hala devam ettiği için kalabalığa, gezmeye vs gitmiyorum. Her işini kendi halleden, gezen tozan, sosyal bir insan olarak kendi adıma bu fedakarlığı yapmak durumundayım. Eşim rahat bir insan olmasına rağmen ani bir bayılma ile karşılaşmayım diye(daha önce bayıldım bir kaç kez evde) ekmek almaya dahi gitme ben alırım diyor. İhtiyaç hissettiğim zaman kendisiyle yada yakınımda birisiyle açık havaya çıkıyorum. Ancak normalde rahat, özgür bir insandım o yüzden gözüme gelmiyor.

Şiddette mi var ben onu yazdığınız yerde göremedim? Yorumlarda okudum. Öyle korumak mı olur? Rest çekin, ailenizin yanına gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…