ee dogru diyo arkadasim. yeni dogan bebek hicbir evcil hayvanla ayni ortamda kalmamali. kopek bebeginizden daha mi degerli??
Sakın vermeyin köpeğinizi.Ne var yani dikkatli ve temiz olduktan sonra köpeğin çocuğa zararı değil faydası olur.Ben olsam dinlemem.
cocugun evcil hayvan ile büyümesi saglik yönünden hicbir zarari yok..ayrica tabii ki bebegim daha degerli olucak ama köpegim de evladim gibi elimde büyüdü 5 yildir bakiyorum ...yinede düsüncenize saygi duyuyorum ...
Benim bildigim yeni dogan bebegin oldugu evde ne kedi ne kopek bulundurulmamali. Oyuzden boyle yorum yaptim. Biraz buyuyunce tabiki istedigin hayvani evde bulundurursun. Hayvanlari bende seviyorum.
ne olur mesela bebege?????? evde kedi köpek beslendigi icin ölüm vakalari mi var ??????????????
ne olur mesela bebege?????? evde kedi köpek beslendigi icin ölüm vakalari mi var ??????????????
toxoplasma denen bir enfeksiyon var, evcil hayvanlardan, çiğ etten sakatattan bulaşabilen fakat bunun için gerekli tetkikler hamileliğin başında yapılıyor zaten..
hamilelikte köpekten gebeye bi hastalık geçme riski yok. kedi olsa toxoplasmosis enfeksiyonu geçebilir bu da riskli bişey ama köpekte bu risk yok. farkındaysanız arkadaş konuda eşim istemiyor ne yapacağım demiş, evden gönderip göndermeme meselesini sormamış, bizden istediği yardım eşini ikna etme konusunda.
bence eşinle konuş sonuçta bi hayvan beslemek çok başka bişey insan bağlanıyor. bırakamam onu de. ayrıca bütün sağlık tetkiklerini eşinle birlikte yaptır. veterinere bebeğime zararı olacak herhangi bişey var mı diye eşinin yanında özellikle sor. kadın doğumcunla telefonda konuş eşinin tavrını anlat yanına gittiğinde eşini rahatlatacak şeyler muhakkak söyler.
bunun dışında köpeğin bebeğine olan ilgini kıskanabilir benim bi arkadaşımda öyle olmuştu :) bunu sakın gözardı etme yoksa eşinin korktuğu şeyler başına gelebilir. onun dışında tavsiyem kedi köpekle mutlu şekilde uyuyan bebiş videoları var onları izlet eşini son olarak bence işe yarayabilir.
Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşaAllah.
cocugun evcil hayvan ile büyümesi saglik yönünden hicbir zarari yok..ayrica tabii ki bebegim daha degerli olucak ama köpegim de evladim gibi elimde büyüdü 5 yildir bakiyorum ...yinede düsüncenize saygi duyuyorum ...
Bence de vermeyin 5 yıl çok uzun bir zaman o köpek sizi annesi sanıyor terkedilmek o hayvan için haksızlık bu yaştan sonra alışamazda..Allah bile razı gelmez bence...Aşısı vs tamamsa ısırma huyu yoksa sakın vermeyin o da bi yerde çocuk gibi...Hem çocuk buyudukçe ona arkadaşta olur....Yeni almayı düşünseydiniz ya da yeni almış olsaydınız kesin gönderin derdim.Ama 5 yıl buyuk vicdansızlık olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?