Hamileyim eşim koptu benden yardım edin.

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
41
Merhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıştım sizinle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?

Benim arkadaşımın eşide bebeğime saygı duyduğum için birliktelik yapmam demiş arkadaşıma doğana kadar el sürmemişti..ki arkadaşım evliykende kiloluydu hemde fazla kilolu yani...

Benim arkadaşımın eşide bebeğime saygı duyduğum için birliktelik yapmam demiş arkadaşıma doğana kadar el sürmemişti..ki arkadaşım evliykende kiloluydu hemde fazla kilolu yani...
Soruyorum çirkinleştim mi diye keşke hep hamile olsan diyo. Bu halimi çok seviyomuş. Bence artık çocuğunun annesi gözüyle bakıyo.

Bazen erkekler eşleri hamileyken onu karısı gibi değilde anne gibi gördükleri için birlikte olmak istemiyorlar mis bebeğe zarar verme korkusuda çok fazla oluyormuş sende onun yanında soyunma banyo yapma belki fiziksel görüntüde değil psikolojik olarak seni öyle görmek istemiyor olabilir

Yok canım saçmalıyırsun hamilelikten birlikde olmak istememesi normal acaba duşa gelmemesinin sebebi anne olabilirmi utanmışdır yanınızdamı.Benim eşimde hiç durmamışdı töbe töbe insan az müsaade eder yaa bence şanslısınız doğumdan sonra geçer:KK45:

Haklısı
Bazen erkekler eşleri hamileyken onu karısı gibi değilde anne gibi gördükleri için birlikte olmak istemiyorlar mis bebeğe zarar verme korkusuda çok fazla oluyormuş sende onun yanında soyunma banyo yapma belki fiziksel görüntüde değil psikolojik olarak seni öyle görmek istemiyor olabilir
Yok canım saçmalıyırsun hamilelikten birlikde olmak istememesi normal acaba duşa gelmemesinin sebebi anne olabilirmi utanmışdır yanınızdamı.Benim eşimde hiç durmamışdı töbe töbe insan az müsaade eder yaa bence şanslısınız doğumdan sonra geçer:KK45:
İnşallah

Ya bi de bazen ağrım olduğunda masaj yapmasını istiyorum onu bile istemeyerek yapıyo gibi geliyo iki dakika elini sürüyo okadar:KK43:

Çoğu eşler yapıyor bunu ama gerçekten artık anne rolünde olduğunuz için böyle doğunca düzene girecek ama bebeğinizin altını eşinizin yanında değiştirmeyin ve emzirmeyin ilerleyen aylarda altıncı aydan itibaren de bebeğinizi kaşıkla beslemeye başlayınca eşinizden yardımlar isteme başlayın bu şekilde sorun hallolacaktır inşallah

Ayy canim ya sen hamilelik duygusalligi yaşıyorsun.. doğumdan sonra bu kuruntularini gülerek hatirlayacaksin...
eşinin banyoya gelmek istemeyisi belki de seni o vaziyette görünce kendine hakim olamayacagi endişesidir.:KK22:

Kötü düşünme iyi düşün üzme bebisini:KK39:

Eşiniz sadece siz hamileyken birlikte olmaktan rahatsız oluyor.Bazı erkeklet bebeğin buu hissedebileceğini,bebeğin rahatsız olacağını düşünürlermii şimdi eşinin gözünde anne adayısın bu seni sevmediği anlamına gelmez daha kutsal sayıyorlar. Banyo konusuna gelince yine zarar verecek diye korkıuor olabilir. Doğımdan bir süre sonra inşallaj normale döner

Ya bi de bazen ağrım olduğunda masaj yapmasını istiyorum onu bile istemeyerek yapıyo gibi geliyo iki dakika elini sürüyo okadar:KK43:
Biraz eşinizede zaman verin hatırlıyorumda doğuma girmeden bi gece önce eşim bi tuhafdı annem bizdeydi o gece o bile şaşırmıştı sezeryan olduğu için çok korkmuş öle söylemişti sonra:KK60:

Canım benim eşim de aynen 6-7 ay hiç dokunamadı bana.ilk aylar hamilelik o an unutulabiliyor ama karın büyüyünce ve de bebek kız olunca daha çok kötü hissediyorlar.senle alakası yok sıkma canını.doğumdan sonra düzeliyor

Ya neden hem hamilesiniz hem de hala eşinize kendinizi beğendirme derdindesiniz? Hele bir de soruyorsunuz şişmanmıyım da beğenmiyorsun da ?.. Ne münasebet canım ya böyle bir hakları varmış gibi neden havaya sokarsınız şu adamları..bırak gelmezse gelmesin, birlikte olmasın çokta tınn..
Hamileyim, ilk hamİleliğimde de cinsel anlamda bir sıkıntı olmadı eşimle aramda. Ama sadece ben istersem oluyor, halim olmuyor, canım istemiyor, midem bulanıyor vs. Saygı duymak beklemek zorunda..Canıma minnet hiç yaklaşmasın 9 ay boyunca mümkünse..20 kg aldım ilkinde hiçte öyle ay benİ beğenmez eşim dmedim. Ne demek yaa ben hem çocuğumuzu taşıycam, hem sıkıntısını çekicem bir de eşimin derdine düşücem?? Yok valla kusura bakmayacak erkekler bizim nazımızı çekecek biz onların değil..onlar don gömlek otururken biz aman hangi geceliği giysek derdine düşe düşe bu hale geldijk..

Bencede boşa dert ediyorsun..gecen sene hamile olduğumu öğrendiğimde aramızdaki ilişki normal bir şekilde devam ediyordu..herhangi bir tedirginlik yoktu.ama kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durdu bebeğimin..şimdi tekrar hamileyim ve ister istemez ikimizde de bir isteksizlik var..zarar verme korkusu.. Aslında böyle birşey olmadığının farkındayız ama psikolojik işte birazda..eşine zaman tanı doğumdan sonra düzelir herşey..evet cinsellik yok belki şuan için ama bizim aramızda hiç bir zaman sorun olmadı.ayrıca psikolojik olarak zor bir gebelik geçirdim.şükür bu zamana geldim..bundan sonra çok zamanımız olacakk..hem arada özlem oluyor öyle düşün:KK53:

Merhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıştım sizinle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?
Cnm çoğu erkek zarar vermekten korkar bebeğe bende 2ay önce doğum yaptım benim eşimde oyleydi zamana bırak artık sen annesin bebeğini düşün inan bunlar küçük şeyler herşey yoluna girer

Hamilelik psikolojisinden erkekler boyle oluyo genelde benim esimde oyleydi simdi buldugu her kosede sıkıstırıyo :) rahat ol evladini nasilda koruyo simdiden:)

X