Hamileyim eşim koptu benden yardım edin.

zamanında aynı durumu bende yaşadım benim tüp bebekti .alınacagın bir durrum göremedin birde son 2 ayın kamış bu dönemde zaten olmaması gerek

Ne tuhaf ya, bütün zorluklar kadınların üzerinde, herşeye yalnız göğüs gereceksek biz neden evleniyoruz.
Üzülüyorum yazık.

bence hiç üzülme...sen bebeğini sağlıcakla kucağına alacağın günü düşün boşver.. doğumdan sonra herşey düzelir zaten ;) bu arada bebiş isteyenlere de dua etmeyi unutmazsan sevinirim. hamilelerin duası kabul olur diye duymuştum :)

Tadini cikar.
Benim ilk hamilelikte karsilikli sonuna kadar surdu iliski. Simdi ben istemiyorum hem bebek cok kiprasiuor hem kasiliyorum hem oram buram agriyor midem yaniyor.
Yalvar yakar esim inan boylesi cok daha zor.
Haftada bir gonlu olsun diye istemeye istemeye tamam diyorum.
Zevk namina bisey yok :(

• Beğen
Reactions: ZOE
eşinizin hamileyken birlikte olmaması güzel ..kıyamıyor en azından..bebeğe zarar verir diye çekiniyor..tam babalık damarı tutmuş..ama banyoya veya masaja gelmiyor..onu anlamıyorum..en azından bazı sabırsız erkekler gibi değil..acımasızca hamile hamile birlikte oluyorlar..bende buna çok kızıyorum..:KK34:

Bence esine habire beni begeniyormusun diy3 sorma .
Hamilesin ve bir can tasiyosun , begendirme cabasina bile girme ..

Bunlarlada kafani yorma , bebegine odaklan..
Hamileligin tadini cikart :)

Bebeğe saygı dan dolayı cinsel ilişkide bulunmak istemiyordur ve banyodayken sizi çıplak görünce arzulayıp kendine engel olmakta zorlanmak istemiyordur belki sadece. Yani benim aklıma ilk bu geldi ama yıkamaya üşenmişte olabilir belki. En kötüsü düşünme sen şimdilik

bence hiç üzülme...sen bebeğini sağlıcakla kucağına alacağın günü düşün boşver.. doğumdan sonra herşey düzelir zaten :KK66: bu arada bebiş isteyenlere de dua etmeyi unutmazsan sevinirim. hamilelerin duası kabul olur diye duymuştum :)
hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. allah olmayanlara da versin. paylaşımlarınız için teşekkürler hepinize. bu soruları soruyorum çünkü bir arkadaşımın eşi de aynı olmuştu doğumdan sonra aylarca sıkıntı çektiler sonra da boşandılar. adam sadece benim karım böyle oldu sanıyodu sanırım ki gitti tekrar evlendi.

Kız çocuk olduğu için daha çok utanıyomuş bana dokunmaya
Bu iyice alakasiz geldi. Neyse 7aylik hamilesiniz zaten az daha dişinizi sıkın sıkamam diyorsaniz da bize söylediğiniz her seyi onunla paylasin. Sen annem yardimci olsun dediginde ben böyle düşünüyorum masaji bile istemeye istemeye yaptığını farkediyorum vs vs içinizi dökün kavga etmeden.

Bu iyice alakasiz geldi. Neyse 7aylik hamilesiniz zaten az daha dişinizi sıkın sıkamam diyorsaniz da bize söylediğiniz her seyi onunla paylasin. Sen annem yardimci olsun dediginde ben böyle düşünüyorum masaji bile istemeye istemeye yaptığını farkediyorum vs vs içinizi dökün kavga etmeden.
bebeğin kız oluşu onu daha çok utandırıyomuş yani çekinmesine sebep oluyo. diş sıkmak gibi bi durum yok canım yanlış anladın:) hamileliğimin başından beri böyleyiz. sadece merak ediyorum neden böyle oluyo diye. paylaşımlarınız için teşekkür ederim. gece buraya yazdıktan sonra kendisiyle konuştuk bu konuyu.

Kız çocuğu olduğu için daha çok utanıyormuş" dediğinizde aslında kendinizde bunun psikolojik olduğunu anlamanız gerekir.
Kolay kolay kurulmaz bu cümle.
Size tavsiyem bu konuyu artık gündeme hiç getirmeyin. Siz dedikçe kendini daha çok kasacaktır ve uzaklaşacaktır.

bebeğin kız oluşu onu daha çok utandırıyomuş yani çekinmesine sebep oluyo. diş sıkmak gibi bi durum yok canım yanlış anladın:) hamileliğimin başından beri böyleyiz. sadece merak ediyorum neden böyle oluyo diye. paylaşımlarınız için teşekkür ederim. gece buraya yazdıktan sonra kendisiyle konuştuk bu konuyu.

Ee ne dedi bir sonuca varabildiniz mi

Babalık duygusuyla hem yavrunuza hem de size saygı duyması çok güzel. Sonuçta hamilelikte türlü sıkıntılar çektiğinizi anlayışla karşılayıp yanaşmıyor ve güzel de yapıyor :) hem birisi bir bayanı taciz etse sözle, gözle olarak düşünün demez miyiz senin çocuğun kardeşin yok mu ? diye. Bu da aynı hesap işte evet eşiniz sizi taciz etmiyor ama (bu aylarda bebeğin her şeyi duyup hissedebildiğini fark ettiği için) sanki duşta yardım ettiğinde onu o şekilde görüp uygunsuz biçimde küçük çocuğuna yakalanmış gibi hissediyor olabilir. Umarım açıklayabilmişimdir :)

Ee ne dedi bir sonuca varabildiniz mi
evet. artık bu konuda üzerine gitmicem. bu bebek için çok beklediğimizi (6 yıllık evliyiz ama son bir yıldır bebek istiyoduk) benim rahat olmam içiin böyle olduğunu. hiç kafama takmamamı kendimi boş yere üzüp kızımızı da üzmememi söyledi:) biz orta 1. sınıftan beri hiç ayrılmadık o zamanlar en iyi iki arkadaşken lisede sevgili olduk. ve üniversite 2 . sınıfta nişanşlanıp, sonrasında evlendik. bu yüzden sen benim bebeklik aşkımsın der bana hep. ve dedi ki bizim aramızdaki ilişki karı kocadan ötede. cinselliği her zaman ikinci plana at lütfen. ben hamile olduğun için seni her zamankinden daha çok seviyorum dedi. sen beni düşünüyosun ama ben kızımız ve seni düşünüyorum dedi:) bende çok mutlu oldummmmmm:)
herkese teşekkürler:)

bebeğe saygısı ile cinsel yaşam arasındaki alakayı bulanın alnından öpücem.
duygularıma tercüman oldun kardeş :KK50:
her yorumu okudum, bağlayamadım yani okudukça şaşırdım:KK64:
zira biz eşimle eski düzen devam, hamilelik öncesi gibi..
bebeğe saygısızlıkmı yapıyoruz yahu :oops:
çıkınca sorarmış :KK53::KK48:

Biz de sizin gibi uzun bir sure bebek bekledigimiz icin korktuk birlikte olmaktan. Ama sonra hersey duzene giriyo merak etme canim bosyere sikma canini hamileliginin tadini cikar

duygularıma tercüman oldun kardeş :KK50:
her yorumu okudum, bağlayamadım yani okudukça şaşırdım:KK64:
zira biz eşimle eski düzen devam, hamilelik öncesi gibi..
bebeğe saygısızlıkmı yapıyoruz yahu :oops:
çıkınca sorarmış :KK53::KK48:

hayır yani bebekle alakası bile yok neden böyle düşünüyolar bilmiyorum. serviks denen bi'şey var bilmeyen araştırsın sevişmekle öpüşmek arasında hiçbir fark yok. bebeğe yaklaşmıyo bile penis

doğumuna 2 ay kalmış artık birda 40 ınız çıksın biraz daha sabret...

Merhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıştım sizinle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?
yani hamileliğin son ayına kadar eğer bir sıkıntı yoksa birliktelik yaşanabilir. doktorlar böyle söyler
eğer kanama falan yoksa
ama bazı erkekler bebeğe zarar vermekten ve sana da zarar vermekten korkar ve yaklaşmaz. bu da sana uzaklaşmak gibi gelebilir.
genel anlamda sana yardımcı oluyorsa. sevgi dolu bakıyorsa çok sıkıntı yapmamalısın .

Back
X