Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. allah olmayanlara da versin. paylaşımlarınız için teşekkürler hepinize. bu soruları soruyorum çünkü bir arkadaşımın eşi de aynı olmuştu doğumdan sonra aylarca sıkıntı çektiler sonra da boşandılar. adam sadece benim karım böyle oldu sanıyodu sanırım ki gitti tekrar evlendi.bence hiç üzülme...sen bebeğini sağlıcakla kucağına alacağın günü düşün boşver.. doğumdan sonra herşey düzelir zatenbu arada bebiş isteyenlere de dua etmeyi unutmazsan sevinirim. hamilelerin duası kabul olur diye duymuştum :)
Bu iyice alakasiz geldi. Neyse 7aylik hamilesiniz zaten az daha dişinizi sıkın sıkamam diyorsaniz da bize söylediğiniz her seyi onunla paylasin. Sen annem yardimci olsun dediginde ben böyle düşünüyorum masaji bile istemeye istemeye yaptığını farkediyorum vs vs içinizi dökün kavga etmeden.Kız çocuk olduğu için daha çok utanıyomuş bana dokunmaya
bebeğin kız oluşu onu daha çok utandırıyomuş yani çekinmesine sebep oluyo. diş sıkmak gibi bi durum yok canım yanlış anladın:) hamileliğimin başından beri böyleyiz. sadece merak ediyorum neden böyle oluyo diye. paylaşımlarınız için teşekkür ederim. gece buraya yazdıktan sonra kendisiyle konuştuk bu konuyu.Bu iyice alakasiz geldi. Neyse 7aylik hamilesiniz zaten az daha dişinizi sıkın sıkamam diyorsaniz da bize söylediğiniz her seyi onunla paylasin. Sen annem yardimci olsun dediginde ben böyle düşünüyorum masaji bile istemeye istemeye yaptığını farkediyorum vs vs içinizi dökün kavga etmeden.
bebeğin kız oluşu onu daha çok utandırıyomuş yani çekinmesine sebep oluyo. diş sıkmak gibi bi durum yok canım yanlış anladın:) hamileliğimin başından beri böyleyiz. sadece merak ediyorum neden böyle oluyo diye. paylaşımlarınız için teşekkür ederim. gece buraya yazdıktan sonra kendisiyle konuştuk bu konuyu.
evet. artık bu konuda üzerine gitmicem. bu bebek için çok beklediğimizi (6 yıllık evliyiz ama son bir yıldır bebek istiyoduk) benim rahat olmam içiin böyle olduğunu. hiç kafama takmamamı kendimi boş yere üzüp kızımızı da üzmememi söyledi:) biz orta 1. sınıftan beri hiç ayrılmadık o zamanlar en iyi iki arkadaşken lisede sevgili olduk. ve üniversite 2 . sınıfta nişanşlanıp, sonrasında evlendik. bu yüzden sen benim bebeklik aşkımsın der bana hep. ve dedi ki bizim aramızdaki ilişki karı kocadan ötede. cinselliği her zaman ikinci plana at lütfen. ben hamile olduğun için seni her zamankinden daha çok seviyorum dedi. sen beni düşünüyosun ama ben kızımız ve seni düşünüyorum dedi:) bende çok mutlu oldummmmmm:)Ee ne dedi bir sonuca varabildiniz mi
duygularıma tercüman oldun kardeşbebeğe saygısı ile cinsel yaşam arasındaki alakayı bulanın alnından öpücem.
duygularıma tercüman oldun kardeş
her yorumu okudum, bağlayamadım yani okudukça şaşırdım
zira biz eşimle eski düzen devam, hamilelik öncesi gibi..
bebeğe saygısızlıkmı yapıyoruz yahu
çıkınca sorarmış![]()
yani hamileliğin son ayına kadar eğer bir sıkıntı yoksa birliktelik yaşanabilir. doktorlar böyle söylerMerhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıştım sizinle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?