Hamileyim eşim koptu benden yardım edin.

Madem böyle yapacaktı,
Yapmayacaktı ozaman o çocuğu..
Sanki keyiften aldınız siz o kiloyu, keyiften şişti o göbeğiniz sanki..
Ya da sanki sizi alırken koca göbeğiniz wardı...
Bu ciddi bir sorun bence, gerekirse anladığı dilden konuşun...

Ya neden hem hamilesiniz hem de hala eşinize kendinizi beğendirme derdindesiniz? Hele bir de soruyorsunuz şişmanmıyım da beğenmiyorsun da ?.. Ne münasebet canım ya böyle bir hakları varmış gibi neden havaya sokarsınız şu adamları..bırak gelmezse gelmesin, birlikte olmasın çokta tınn..
Hamileyim, ilk hamİleliğimde de cinsel anlamda bir sıkıntı olmadı eşimle aramda. Ama sadece ben istersem oluyor, halim olmuyor, canım istemiyor, midem bulanıyor vs. Saygı duymak beklemek zorunda..Canıma minnet hiç yaklaşmasın 9 ay boyunca mümkünse..20 kg aldım ilkinde hiçte öyle ay benİ beğenmez eşim dmedim. Ne demek yaa ben hem çocuğumuzu taşıycam, hem sıkıntısını çekicem bir de eşimin derdine düşücem?? Yok valla kusura bakmayacak erkekler bizim nazımızı çekecek biz onların değil..onlar don gömlek otururken biz aman hangi geceliği giysek derdine düşe düşe bu hale geldijk..
bu kadar mı doğru seyler yazılır tebrık edıyorum sızı:)))

• Beğen
Reactions: ZOE
hergün bişey öğreniyorum şu kk dan..
ne ilginç karakterler var. bebeğine saygı duymak değişik..
dr lar 32. haftaya kadar devam edebilir diyorlar. tıbben sakınca yok. nikahlı eşin olunca dinen de yok doğal olarak..
anlaması çok güç..

hayır yani bebekle alakası bile yok neden böyle düşünüyolar bilmiyorum. serviks denen bi'şey var bilmeyen araştırsın sevişmekle öpüşmek arasında hiçbir fark yok. bebeğe yaklaşmıyo bile penis
ben de boyle dusundugumden ilkinde son gune kadar aktiftim.
ama bu seferki en ufak yakinlasmayi hissediyor, sanirim kan heyecanla daha fazla pompalandigindanmidir nedir. iliski bitene kadar yerinde durmuyor resmen.
haliyle konsantrasyonnamina birsey kalmiyor.
tamam onun penisle alakasiyok vs diyorum ama sanki biri sahitlik ediyormus gibi hissediyorum. hic rahat degilim bu sefer.

Valla banada bu tarz seyler sacma gelirdi erkegin bebekten utanmasi v.s ama simdi ayni seyi benim esimde yapiyor zarar vermekten korkuyor utaniyor ama ilgisi son safhalarda zaten mumkunse yaklasmasin su halde hic cekilmiyor:)

hanımlar merhaba ben doğum yapalı bir buçuk yıl oldu gebeyken bende eşimin benden soğuduğunu uzaklaştığını düşünüyordum. Oysaki o bana ve bebeğimizi bir zarar gelmesinden korkuyordu. İlk bebeğimiz onu da anlamak lazım hiçbir tecrübesi yoktu. Bizim gebelikte nasıl duygularımız değişiyor ise onlar içinde geçerli bu durum. Bence hassas olan erkekler etkileniyor bu durumdan. Doğumdan sonraki iki ay yine korkuyordu ama şimdi fazla kilolar gitti bebeğimi emziriyorum da eşimde peşimden ayrılmıyor.Boş verin eskiye dönüyorlar hatta daha da bağlanıyorlar.

Merhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıştım sizinle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?
hamileyken öyle oluyo üzülme geçici kuzum

ben çok yeniyim benim eşim bile zarar vermekten korkuyor bi dokuz ay kardeş kardeş takılcaz sonrası normale döner inşallah bu yüzyıllardır çoğunlukta böyle zaten ;)

Bana saçma geldi yaparken utanmiyordu sonuçta tamam iliskide korkuyor olabilirde banyoya girmemesi falan olacak iş değil kız yada erkek bebek ne farkeder karnında sonuçta görmüyor etmiyor yikanmana giyinmene yardım etmeli sonuçta zor durumdasin eşler bu zaman için değilmi

Çoğu eşler yapıyor bunu ama gerçekten artık anne rolünde olduğunuz için böyle doğunca düzene girecek ama bebeğinizin altını eşinizin yanında değiştirmeyin ve emzirmeyin ilerleyen aylarda altıncı aydan itibaren de bebeğinizi kaşıkla beslemeye başlayınca eşinizden yardımlar isteme başlayın bu şekilde sorun hallolacaktır inşallah
bunların sebebi nedir neden onnun yanında emzirmekek altını değiştirmemek gerekir acaba ?
bizim Allah nasip ederde bebeğimiz olursa eşim dibimizden ayrılmaz o görmeden olurmuki yani sakıncası nedir acaba ?

Merhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıştım sizinle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?
Slm canım, iki hamileliğimdede böyle birşey ile karşılaşmadım, eşim doğumlarada girdi. Çokta memnun.
İnşallah eşin doğumdan sonra değişir.
Aslında pek yapıcak birşey yok canım, o onun tercihi sana karşı negatif bir tutum olduğuna inanmam.
Hani o da baba oluyorya belki ondandır. Az kalmış bak üzme kendini.

Çoğu eşler yapıyor bunu ama gerçekten artık anne rolünde olduğunuz için böyle doğunca düzene girecek ama bebeğinizin altını eşinizin yanında değiştirmeyin ve emzirmeyin ilerleyen aylarda altıncı aydan itibaren de bebeğinizi kaşıkla beslemeye başlayınca eşinizden yardımlar isteme başlayın bu şekilde sorun hallolacaktır inşallah
Slm canım, ne alaka neden eşin yanında alt falan değişmicek, tam tersi herşey ile iç içe olcak, sonuçta oda babası.

Back
X