Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar mı doğru seyler yazılır tebrık edıyorum sızı:)))Ya neden hem hamilesiniz hem de hala eşinize kendinizi beğendirme derdindesiniz? Hele bir de soruyorsunuz şişmanmıyım da beğenmiyorsun da ?.. Ne münasebet canım ya böyle bir hakları varmış gibi neden havaya sokarsınız şu adamları..bırak gelmezse gelmesin, birlikte olmasın çokta tınn..
Hamileyim, ilk hamİleliğimde de cinsel anlamda bir sıkıntı olmadı eşimle aramda. Ama sadece ben istersem oluyor, halim olmuyor, canım istemiyor, midem bulanıyor vs. Saygı duymak beklemek zorunda..Canıma minnet hiç yaklaşmasın 9 ay boyunca mümkünse..20 kg aldım ilkinde hiçte öyle ay benİ beğenmez eşim dmedim. Ne demek yaa ben hem çocuğumuzu taşıycam, hem sıkıntısını çekicem bir de eşimin derdine düşücem?? Yok valla kusura bakmayacak erkekler bizim nazımızı çekecek biz onların değil..onlar don gömlek otururken biz aman hangi geceliği giysek derdine düşe düşe bu hale geldijk..
ben 7. ayımdayım 6 kilo aldım bide:)bu kadar mı doğru seyler yazılır tebrık edıyorum sızı:)))
ıyı fazla almamıssın canım:)) benım arkadasım su an 3 aykık hamıle 4 kılo aldı:)ben 7. ayımdayım 6 kilo aldım bide:)
biraz yediklerimize dikkat etmek lazım. bi de benim midem çok kötü oldu ilk 3 ay hiç birşey yiyemedim 2-3 kilo verdim sonra 6 kilo aldım.ıyı fazla almamıssın canım:)) benım arkadasım su an 3 aykık hamıle 4 kılo aldı:)
anladım neyse dert etme bence ortalama olarak çok ıyı canım ılk bebekmı?biraz yediklerimize dikkat etmek lazım. bi de benim midem çok kötü oldu ilk 3 ay hiç birşey yiyemedim 2-3 kilo verdim sonra 6 kilo aldım.
evet ilk:)anladım neyse dert etme bence ortalama olarak çok ıyı canım ılk bebekmı?
ınsallah hayırlısıyla alırsın kucagına canım:)evet ilk:)
ben de boyle dusundugumden ilkinde son gune kadar aktiftim.hayır yani bebekle alakası bile yok neden böyle düşünüyolar bilmiyorum. serviks denen bi'şey var bilmeyen araştırsın sevişmekle öpüşmek arasında hiçbir fark yok. bebeğe yaklaşmıyo bile penis
hamileyken öyle oluyo üzülme geçici kuzumMerhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıştım sizinle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?
aminnnınsallah hayırlısıyla alırsın kucagına canım:)
bunların sebebi nedir neden onnun yanında emzirmekek altını değiştirmemek gerekir acaba ?Çoğu eşler yapıyor bunu ama gerçekten artık anne rolünde olduğunuz için böyle doğunca düzene girecek ama bebeğinizin altını eşinizin yanında değiştirmeyin ve emzirmeyin ilerleyen aylarda altıncı aydan itibaren de bebeğinizi kaşıkla beslemeye başlayınca eşinizden yardımlar isteme başlayın bu şekilde sorun hallolacaktır inşallah
Slm canım, iki hamileliğimdede böyle birşey ile karşılaşmadım, eşim doğumlarada girdi. Çokta memnun.Merhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıştım sizinle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?
Slm canım, ne alaka neden eşin yanında alt falan değişmicek, tam tersi herşey ile iç içe olcak, sonuçta oda babası.Çoğu eşler yapıyor bunu ama gerçekten artık anne rolünde olduğunuz için böyle doğunca düzene girecek ama bebeğinizin altını eşinizin yanında değiştirmeyin ve emzirmeyin ilerleyen aylarda altıncı aydan itibaren de bebeğinizi kaşıkla beslemeye başlayınca eşinizden yardımlar isteme başlayın bu şekilde sorun hallolacaktır inşallah