Hamileyim.. Eşimden ayrılmak istiyorum..

Evet.. 50 sene bunu yasamakdansa 1 2 sene acı çekerim...
Ama napıcam ailem böle bişeye izin vermezken eşim bukadar zıvanadan çıkarken üstelik 4 aylık hamileyken

ailene söyle pişman olur eşin heralde gelir alır bebek doğana dek sabredersn yada çlışıosun ev tutarsın ama bebeğin için fedakarlık yap bence azdaha

psikoloğa başvur azdaha sabret kaç aylık bebek yürümezse alır geçersin başka bi kiraya eşyanı nafakanı alırsın çalışıyorsun ama cidden bir psikoolloğa gidin ikiniz azdaha sabır

kesin gitmem lazım bebeğime zarar veriyorum..sigarayı bırakdm smdi içme ihtiyacı duyuyorum yemekdende kesildim

Nasıl bebeğide seni istemiyorum diyebiliyor ne kadar düşüncesiz ağır bi kelime seni istemeyeni sende isteme'ayrıca gitmek zorunda değilsin köye yada hizmet etmek zorunda değilsin elbet edilir gelinsin sonuçta ama çalışıyorum diyorsun üstelik gebesin anlayışlı olmaları lazım'birde şöyle dene hiç konuşma eşinle boş tartışmalara girme gel dediği yere gitme zorla götürecek deği'iyice düşün boşanmak kolay sonrası zor olur senin için'henüz yaşın genç cahilce davranma sabırlı ol'umarım düzelir herşey.

Umarım onlarıda denedim odada yatıp uyduum işe gidip geldim, iş bu sfer birimi vara döndü gitmek istemdim zamanda zorla götürüldümm

Sana tavsiyem kendini ve bebişini sıkıntıya sokmadan ailenin yanına git ve huzur içinde biraz düşün taşın. Aynı durumu bende yaşıyorum hatta şuan bile kavgalıyız . Artık çok yoruldum , hayatında yok gibiyim sanki , varsa yoksa ailesi abileri..... Kendimi hizmetciden başka birşey gibi hissetmiyorum. Canını sıkma allahım o doğmamış evladın için senin yüzüne güler insallah . Seni çok iyi anlıyorum, ne yaparsan yap bu durumda seni ciddiye alıp ailesini bi köşeye itip buda benim eşim demeyecek boyları devrilesiceler;(;( sana uzaktanda olsa sıkı sıkı sarıldım hisset , gücünü kaybetme anne olacaksın sen :*:*

Ada'm baştan sona gereksiz bi kişilik. Yani bu Ada'mın böyle olduğunu hiç mi görmedin yavrum. Bırak mahalle baskısını falan ömrün çürüyecek. git annen de kal biraz kafanı topla eşine de düşünmek istiyorum de gelme de.

Sana tavsiyem kendini ve bebişini sıkıntıya sokmadan ailenin yanına git ve huzur içinde biraz düşün taşın. Aynı durumu bende yaşıyorum hatta şuan bile kavgalıyız . Artık çok yoruldum , hayatında yok gibiyim sanki , varsa yoksa ailesi abileri..... Kendimi hizmetciden başka birşey gibi hissetmiyorum. Canını sıkma allahım o doğmamış evladın için senin yüzüne güler insallah . Seni çok iyi anlıyorum, ne yaparsan yap bu durumda seni ciddiye alıp ailesini bi köşeye itip buda benim eşim demeyecek boyları devrilesiceler;(;( sana uzaktanda olsa sıkı sıkı sarıldım hisset , gücünü kaybetme anne olacaksın sen :*:*

O kadar güzel dile getirmiisin ki çok teşekkür ederim sana yasımın verdiği bi güçsüzlük bebeğimi böle bi ortamda büyütme korkusu. Herseyim allak bullak oldu... Pişmanlık çok kötü bişi bebeğim için pişman değilim ne olursa olsun o benim bi parçam onu asla terkedicek değilim allah yanımda olsun bugun ailemle yüzyüze konusmaya gidicem dualarınızı bekliyorum samimiyetin için çok teşekkürler ❤️ Öpüyorum bende güzelinsan

Ada'm baştan sona gereksiz bi kişilik. Yani bu Ada'mın böyle olduğunu hiç mi görmedin yavrum. Bırak mahalle baskısını falan ömrün çürüyecek. git annen de kal biraz kafanı topla eşine de düşünmek istiyorum de gelme de.

Ah birde bana sorsan.. Düzgün konusalımıyor ki dün eltimde kaldım bi mesajlar aklın durur. Baska yerdesin bilmem ne 1 saat sonra pişman hadi gel hayatım

4 senelik ilişkimiz vardı evlenmeden böle ağır hitamlar sözler duymadım sadece asırı kıskançlığı vardı onuda sürekli yanında oldukça atar diye düşünmüştüm..

Ama anlıyorumki benim kocam hasta

Eşim biraz bu konularda takıntılı ben nereye gidersem peşimden gelir ki aynı sekilde hiç yanlız biyerlere gittiğimizi bilmeyiz.. bunada asla müsade etmez...
hem anneside eşimi yer neden gelmedi diye gene doldurma sebebi

Sen gitme canim.ben ewimde dinlencem de.hem ne kadar ayip ya hamile bi kadindan hizmet bekliyorlar .esin de dusunemiyo demekki bunu .mutlu diilsen bosan canim

Kocamı seviiyorum severek evlendim. Kocam ailesinin baskısı altında kalıyo inannın duygu sömürsüleri yapılıyo kendim duyuyorum seni doğurdum büyüttüm ama bak karın suratını düşürmüş yine diyo,

Kocamla 1 hafta gitmesek o kadar mutluyuz ki kavga edicek sebep yok , basbasayz güzel vakit geçiriyoruz ama köye gidilcği zman yada kocamı aradığı gün evde kavga.

Gitmeyin. Esiniz gelince de seni bugün çok özledim diyin boynuna sarılıp opun. Çok sıcak davranın. Aile terapileri eğer eşe kötü davranırsaniz ailesine daha çok itersiniz diyor. Siz sevgi dolu olun hep. Güler yüzlü olun. Restlesirseniz siz kaybedersiniz. Kavga etmeyi bırakın. Güzel sözlü olun. Kendinize başka türlü cekemezsiniz. Gurur yapmayın. Anne olacaksınız. Annelik şefkattir sevgidir hoşgörüdür. Böyle olun bir süre sonra annesinin sizin hakkında söyledikleri ona batmaya başlar ve ailesinden uzaklaşır. Ben böyle başardım.

Bunu çok dnemeye çalıstım sinirimi yenemiyorum, yaptıkları zoruma gidiyo burda kaynanasıyla arkadas gibi olanlara imreniyorum.. bu cahillik bu dışlama istememezlik ne anlayamıyorum tek bana karsı deil eltimede öle

O kadar güzel dile getirmiisin ki çok teşekkür ederim sana yasımın verdiği bi güçsüzlük bebeğimi böle bi ortamda büyütme korkusu. Herseyim allak bullak oldu... Pişmanlık çok kötü bişi bebeğim için pişman değilim ne olursa olsun o benim bi parçam onu asla terkedicek değilim allah yanımda olsun bugun ailemle yüzyüze konusmaya gidicem dualarınızı bekliyorum samimiyetin için çok teşekkürler ❤️ Öpüyorum bende güzelinsan

Mesajini yeni okuyabildim , insallah daha iyisindir bugün. Allah yardimcimiz olsun , bebegini saglikla kucagina al, yasin kac olursa olsun benim yasim 22 ama sanki 42 oldum ve su saatten sonra kendine bir söz ver , bebisinin saglikli güclü bir anneye ihtiyaci var, biz kendimizi kötü hissettikce onlar daha cok üzerimize geliyorlar. Ve hicbir erkekte ailenden önemli olmasin, hep dua ediyorum allahim ya bunlari adam etsin yada birsey olsun hayatimdan ciksinlar diyorum. Keske yakin olsaydim da oturup konusabilseydik.

Gitmeyin. Esiniz gelince de seni bugün çok özledim diyin boynuna sarılıp opun. Çok sıcak davranın. Aile terapileri eğer eşe kötü davranırsaniz ailesine daha çok itersiniz diyor. Siz sevgi dolu olun hep. Güler yüzlü olun. Restlesirseniz siz kaybedersiniz. Kavga etmeyi bırakın. Güzel sözlü olun. Kendinize başka türlü cekemezsiniz. Gurur yapmayın. Anne olacaksınız. Annelik şefkattir sevgidir hoşgörüdür. Böyle olun bir süre sonra annesinin sizin hakkında söyledikleri ona batmaya başlar ve ailesinden uzaklaşır. Ben böyle başardım.

Bunu bende cok denemeye calistim ama bazi yapilan seyler ve söylenen sözler bukadar kolay unutulmuyor. Insan ne kadar severse okadarda zoruna gidiyor. Ve bu kizimiz hamile , esiyle bunun mutlulugunu bile yasayamiyorsa bunda bir terslik yokmu. ?? Suan esi onu el üstünde tutmasi lazim , alttan almasi lazim belki oldugundan daha duygusal belki hamilelikten dolayi daha bir kirilgan. Her insanin bir sabiri vardir bunu tasirdiktan sonra yorduktan sonra o insani düzeltmek cok zordur.

Bence ailene anlatmalısın. Ailen sana destek olursa onlarla da konulur bir şeyleri yoluna koyarsınız. Ama şim uda unutmayın erkekler annelerini çok dinler. Bugün tamam der yarın yine o ne derse onu yapar. Huylu huyundan vazgeçmez yani.

Back
X