Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana tavsiyem kendini ve bebişini sıkıntıya sokmadan ailenin yanına git ve huzur içinde biraz düşün taşın. Aynı durumu bende yaşıyorum hatta şuan bile kavgalıyız . Artık çok yoruldum , hayatında yok gibiyim sanki , varsa yoksa ailesi abileri..... Kendimi hizmetciden başka birşey gibi hissetmiyorum. Canını sıkma allahım o doğmamış evladın için senin yüzüne güler insallah . Seni çok iyi anlıyorum, ne yaparsan yap bu durumda seni ciddiye alıp ailesini bi köşeye itip buda benim eşim demeyecek boyları devrilesiceler;(;( sana uzaktanda olsa sıkı sıkı sarıldım hisset , gücünü kaybetme anne olacaksın sen :*:*
Ada'm baştan sona gereksiz bi kişilik. Yani bu Ada'mın böyle olduğunu hiç mi görmedin yavrum. Bırak mahalle baskısını falan ömrün çürüyecek. git annen de kal biraz kafanı topla eşine de düşünmek istiyorum de gelme de.
O kadar güzel dile getirmiisin ki çok teşekkür ederim sana yasımın verdiği bi güçsüzlük bebeğimi böle bi ortamda büyütme korkusu. Herseyim allak bullak oldu... Pişmanlık çok kötü bişi bebeğim için pişman değilim ne olursa olsun o benim bi parçam onu asla terkedicek değilim allah yanımda olsun bugun ailemle yüzyüze konusmaya gidicem dualarınızı bekliyorum samimiyetin için çok teşekkürlerÖpüyorum bende güzelinsan
Gitmeyin. Esiniz gelince de seni bugün çok özledim diyin boynuna sarılıp opun. Çok sıcak davranın. Aile terapileri eğer eşe kötü davranırsaniz ailesine daha çok itersiniz diyor. Siz sevgi dolu olun hep. Güler yüzlü olun. Restlesirseniz siz kaybedersiniz. Kavga etmeyi bırakın. Güzel sözlü olun. Kendinize başka türlü cekemezsiniz. Gurur yapmayın. Anne olacaksınız. Annelik şefkattir sevgidir hoşgörüdür. Böyle olun bir süre sonra annesinin sizin hakkında söyledikleri ona batmaya başlar ve ailesinden uzaklaşır. Ben böyle başardım.