Hamileyim.. Eşimden ayrılmak istiyorum..

Evet kızlar 1 hafta işyerimden izin aldım ama eşime izin aldığımı söylemedim.. iş çıkışı anneme gittim herseyi anlattım. Ailem ilk başta çok şaşırdı anlatmıyodum sorunlarımı kendim çözüyodum.. Eşim geldi babam onu odaya aldı konustu ama yine orda kaldım ordan gidip geldi işe yanlız bırakmadı ailemle pazar günüde birlikde döndük özür diledi ama ne fayda hala aklımda unutamıyorum.. şeytan kulağına bu hafta hiç görmediğim kdar iyi gördüm onu.. ama bazen bazı haraketler aynı benim eşimin problemi sinirine hakim olamıyo söledikden sonra çok pişman oluyo

iyi yapmışsın analtmakla.çok üstüne gelmişler.
4 yıl çıktık demişsin de zaten daha 21 yaşındasın.ergenlikteki ilişkiymiş zaten.
eşine öfke kontrolu lazım galiba.
ne demek seni zorla köye götürmek.hem de hamileyken.yok artık.

Gitmeyin. Esiniz gelince de seni bugün çok özledim diyin boynuna sarılıp opun. Çok sıcak davranın. Aile terapileri eğer eşe kötü davranırsaniz ailesine daha çok itersiniz diyor. Siz sevgi dolu olun hep. Güler yüzlü olun. Restlesirseniz siz kaybedersiniz. Kavga etmeyi bırakın. Güzel sözlü olun. Kendinize başka türlü cekemezsiniz. Gurur yapmayın. Anne olacaksınız. Annelik şefkattir sevgidir hoşgörüdür. Böyle olun bir süre sonra annesinin sizin hakkında söyledikleri ona batmaya başlar ve ailesinden uzaklaşır. Ben böyle başardım.
+1

Bende aynı durumdayım 20 yaşındayım çalışmıyorum ev kadınıyım aynı evde yaşıyorum kocamın ailesiyle.. küçük evde ama kocam ayrı yaşamak söylediyimde kavqa yapıyor benimlede... Bende 3 aylık hamileyim pisikolojim bozuk...2 defa düşük riski yaşadım ama yinede kocama ayrı eve çıkalım dediğimde bana gelinsin işte yılanlık yapıyorsun falan söylüyor kafamda ayrılmak falan şeyleri düşünüyorum kendi öz annemle konuştum annemde bana kızdı otur evinde falan ne biliyim(((

Aynısını bana yaptılar eşim benden soguttular.. onun aklına girdiler bizi ayırdılar ben 2,5 aylık hamileydim eşimden ayırdılar huzurumuzu kaçırdılar.neler oldu neler.şimdi davamız var erkelerde de suç yani eşim bir kez olsun bana anne babasını ailesi olarak görmesine ragmen bizi görmedi.

Allah yardımcın olsun Umarım sonun hayırlı olur..

Kardeşim mutlu evliliğini bu gibi sebepler için bitirme. Inan bana herkes imtihan oluyor, olmak zorunda. Kimi kaynanasiyla olur, kimi kocasiyla, kimi evladiyla... Sabret daha yeni evlisin bir sure sonra hersey duzene biner hela bide evladin olsun.. Butun erkekler annelerinin hal be hareketlerinden cok etkilenirler bir tek senin esin degil inan bana.. Tek ilacin sabir.. Sen iyilik etmekten vazgecme ve cahillerden yuz cevir. Iyiligi yap denize at deyim yerindeyse.. Etrafinda gordugun herkesin evliligimde bu veya benzeri bir sorun var sense bununla imtiham olmussun iste.. Bu olmasaydida muhakkak ya cocugunla yada kocanla imtiham olacaktin. Sana sema marasli- tatliya baglayalim, kitabini oneriyorum okudukca bakis acin degisecek. Esime ve sana mutluluklar diliyorum

Burda is esinizde biter..zaten sizde calisiyormussunuz nedir yaa her hafta koye gitmek hicmi ozeliniz yok sizin.biraz rest cekmesi lazim ailesine ustelik bide gebesiniz sizin yatip dinlenmeye ihtiyaciniz var

şuaralar gayet iyiyim yorgunum hamileliğin verdiği yorgunları anlatıyorum gitmek istiyor ama zorlamıyo artık, gidiceksen kendin git diyorum oda beni bırakıp gitmiyor

Aykut Oğut'un kitaplarını okumanı şiddetle tavsiye ederim çünkü çok çok zor zamanlarda o adamın söylediği şeyler beni de annemi de ayakta tutmuştur.Özellike "Keşke Kadın Olsam" diye bir kitabı var. Bi' bak bakalım. Benden küçüksün ama ben evli olmadığım için bu konuda yorum yapmaya çekiniyorum yanlış bi' fikir oluştururum kafanda diye.Fakat şunu unutma; sen güçlüsün.Kimseye ihtiyacın yok.Ayaklarının üstünde duruyorsun.10 yıl sonra mutsuz bir evlilik sahibi ve sadece hayatını çocuğuna adamış genç bir kadın mı olmak istersin yoksa eşiyle mutlu huzurlu harika bir aşk yaşayan bir kadın mı? Tek bir hayatın var! Lütfen bunu boşa harcama kardeşim. Unutma, geçmişe dönüp yeni bir başlangıç yapamazsın ama şimdi yeni bir başlangıca adım atabilirsin.

şuaralar gayet iyiyim yorgunum hamileliğin verdiği yorgunları anlatıyorum gitmek istiyor ama zorlamıyo artık, gidiceksen kendin git diyorum oda beni bırakıp gitmiyor
Canim bu tutumuna devam et.eskiye donersen ayni seyleri yasarsin.ara ara cok yorgunum soyleyim boyleyim de kendini agirdan al.ama esine hep guzel ve tatli dilli ol.cok nadirde olsa esinin ailesinede git ne vicik vicik ol ne kus ol...resmiyetten odun verme...onemli olan senin yuvan canm.kayinvaliden kayinbaban calistigin ve hamile oldugun icin sana gelme kizim evinde istiraht et demeliydi.nerdeyse bosanma noktasina getirmisler cok yazik...ama boyle konulari yani keyifsiz konulari evde acip tadinizi kacirma.esin sinirliymis madem sen azicik alttan al canm.malesef yuvayi kurtarmak hep bize kaliyor.yavrunu dusun canm evinizde kurani kerim oku ve namaz mutlaka kilin.rabbim gonul ferahligi versin canm.hayirli dogumlar diliyorum

Herkeze çok teşekkür ediyorum yorumlarınız o kadar değerliki her bi yorumdan bi ders çıkarıyorum örnekler alıyorum.. artık bebeğim 6 aylık yolunda, dediklerinizi yapmaya çalıstım bayramdan önce gittim kaynanamın evi temizledim yemek yapdm bayramın 1 gününü orda geçirdim ama eşime hiç br şikayette bulunmadım 2. gün annemler şehir dısındaydı.. eşime rica etmemle birlikde anında gidelim dedi kaynanam gene surat laf sölemeler ailecek oturuyoruz ne işinz var demeler gene basladı.. eşimse kaç gündür burdayız temizliğini yemeğini yaptı hamile haliyle nankörlük yapma dedi.. inanın ben sadece kocamın bana sahip çıkmasını istiyorum.. bana iyi olana bnde iyi olurum herzaman

Demekki seni hizmet etmen icin oraya cagiriyorlar.

Nasil bir akil nasil bir düşünce ki gelini sadece hizmetci gorup kulkanmak. Hic aklim almiyor.

ALLAH sabir versin.
Diyecek soz bulamiyorum.

Back
X