Kocamı da normalde o kadar seviyorum ki. Yani tabi herkes sever ama ben çok severim işte bile özlerim gercekten Rabbim ayırmasın ama hergun duş alan adam nasil kötü kokulu geliyordu biliyo musun leşşş. Gelince öpünce falan sinir oluyodum öptüğü yeri siliyodum öğürme geliyodu. Nerede duruyosa diger odaya gidiyodum. Geldi bi gün sen benden nefret mi ediyosun dedi Galiba dedim tam bilemiyorum simdi hamilelikten sonra konusalim mi dedim Simdi iyiyiz ama
ben yemek yemesinede sinirleniyodum ben ayri yatiyodum valla her seyi kokluyodum benim yastga falan kafasini koyarsa oldururdum asiri tiksiniyodum yanimdan gecse sanki kokuyomus gibime geliyodu geciyo canim
Kocamı da normalde o kadar seviyorum ki. Yani tabi herkes sever ama ben çok severim işte bile özlerim gercekten Rabbim ayırmasın ama hergun duş alan adam nasil kötü kokulu geliyordu biliyo musun leşşş. Gelince öpünce falan sinir oluyodum öptüğü yeri siliyodum öğürme geliyodu. Nerede duruyosa diger odaya gidiyodum. Geldi bi gün sen benden nefret mi ediyosun dedi Galiba dedim tam bilemiyorum simdi hamilelikten sonra konusalim mi dedim Simdi iyiyiz ama
Var var oluyor tiksinme var ya yiyeceklerden o kocaya da olabiliyor benim kırlentlere olmuştu kokuyordu ya kokuyordu kırlentlerden tiksindim hâlâ kullanılmayan odada dururlar
Buda garipmiş bak kırlent duymamıştım
Bende herşeyden tiksinen birisiyim normalde hiç kokuya dayananamam ama hamileliktede ayni devam etdi garip bir tiksintim olmadı.
ben bir kac kere senden koku geliyo dedim ustun falan kokladi dedi valla hicbi koku gelmiyo erkek parfumune ben bayilirim ama hamileyken parfumlerindede tiksiniyodum
Umarım yardımcı olacak birileri vardır 3 aylık hamileyim ve eşimin kokusu bana çok itici geliyor aslında çok temizdir asla daha önce koktuğunu görmedim ama artık kendi kokusundan da parfümünden de aşırı midem bulanıyor ne bileyim sarılmak öpmek aynı yatakta uyumak istemiyorum artık sevmiyormuşum gibime geliyor çok sinirimi bozuyor bunlar hamilelikten mi kaynaklanıyor yoksa sorun bende mi üstüne bazı atışmalarımız da oldu iyice soğudum hormonlardan mıdır sizce daha önce bu durumla karşılaşan var mı
Umarım yardımcı olacak birileri vardır 3 aylık hamileyim ve eşimin kokusu bana çok itici geliyor aslında çok temizdir asla daha önce koktuğunu görmedim ama artık kendi kokusundan da parfümünden de aşırı midem bulanıyor ne bileyim sarılmak öpmek aynı yatakta uyumak istemiyorum artık sevmiyormuşum gibime geliyor çok sinirimi bozuyor bunlar hamilelikten mi kaynaklanıyor yoksa sorun bende mi üstüne bazı atışmalarımız da oldu iyice soğudum hormonlardan mıdır sizce daha önce bu durumla karşılaşan var mı
Ben varım adam günde iki kez duş alan bir insan vücut temizliğine de takıntılıydı ben parfümünden tiksindim bir de 2. Trimester da geçti şükür yanına yaklasamıyordum parfüm sıkmıyordu ama sanki o parfüm kokusunu hep alıyorum gibi geliyordu midem kalkıyordu