- 21 Ağustos 2023
- 23
- 6
- 6
- 27
- Konu Sahibi ezgiliii sezgi
-
Ameliyatlı haliyle gündüz eşimin yerine gidip beklicem diyip evine gitmeyi akıl etmiyor ne yazık ki ve yaşadığı şehir evime 2 saat uzaklıktaEşinizin ailesinde anlayış yok onu anladım ama eşiniz ne yapmak istiyor onu anlamadım. İnsan akrabası bile olsa erkek sonuçta karısı ile aynı evde kalmasını istemez. Yerinizde olsam siz kalın o zaman diyip ailemin evine giderdim
Zaten şuanki kavgamız da bu :/Boşanırım.
Ben bu insanların başkasının evinde kalma sevdasını da anlamıyorum hiç mi batmıyor yattıkları yatak ya? Birde hamile bir kadın var. Hiç mi düşünce yok? Ama bunu söylemek zorundayım en büyük suç eşinizde. Eşinizin bir sınırı olduğunu düşünmüyorumAmeliyatlı haliyle gündüz eşimin yerine gidip beklicem diyip evine gitmeyi akıl etmiyor ne yazık ki ve yaşadığı şehir evime 2 saat uzaklıkta
Asla ailesine karşı bana değer verdiğine dair ufacık bir hareketi yok. Çok üzülüyorumBoyle bir adami baba yapmaktaki motivasyonunuz neydi merak ettim. Bosanmak icin hic bir zaman gec degil. Kendinzi kurtarin bosanarak baska yolu yok.
Uzulmeniz normal ama evliliginiz ve esiniz normal degil malesef. Aileniz arkanizda duruyorsa bir saniye dusunmeyin ayrilin.Asla ailesine karşı bana değer verdiğine dair ufacık bir hareketi yok. Çok üzülüyorum
Komik olan ameliyatlı halde eşimin iş yerine gidecek kafası yüzü gözü sargılı akşam yatıya gelecek tekrar. Evine gitmeyi düşünmüyorEşinize allah akil fikir versin... Esiniz calisirken adamla siz basbasa ne yapacaksiniz acaba??
Eşim o kadar pişkinki bunun için benle tartışıyor. Sanırım eşim beni sevmiyor ve değersiz görüyor.Ne ameliyatı olacak bilmiyorum ama eşinize sorun bakalim ameliyatlı haliyle yeğeni siz mi koluna girip wcye götüreceksiniz?
Bir insan bunu düşünmez mi, eşini nasıl doğuma yakın haldeyken millete hizmet ettirmeyi layık görür pes.
Öyle yapıcam gibi görünüyor sabah çıkıp gitmeyi düşünüyorum .Asla kabul edilemez eşinizin size dayattığı, ailenize söylediniz mi? Ailenizin yanına gidin hamileliğinizin son zamanlarını ailenizle geçirin, umarım aileniz size kucak açacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?