Hamileyim eşimin ailesi sürekli yatıya geliyor

Şuan 7,5 aylık hamileyim çocuğum var yemeğimi işimi zor yapıyorum ben olsam ailemin yanına giderim çok seviyorsa kendi baksın ağırlasin ameliyatli yeğenini erkeklerin bu hodukce bencilliklerinden nefret ediyorum. Aile boyu pakette sıkıntı var zaten hepsi bir tuhaf.

Hep akraba evliliği yapmışlar ve gelinlerden asla çekinmiyorlar. Beni de diğer akraba gelinlerle karıştırdılar ama insan ablası hamileyken bile ameliyatlı haliyle gidip kalmaz. Sizin de Allah yardımcınız olsun

O layık görse de siz görmeyin. Size soran var mi yok. O yeğen bozuntusuna da eşiniz izin alıp baksin madem.
Çok doğru evet kimse bana sormadı çıldırıyorum Allahım yardım et kafayı yicem. Vallahi yarın boşanma dilekçesi vermeyi bile düşünüyorum. Yeğen bozuntusun yengesi hamileydi 9 ay evine gitmediler. Kadın doğum yapınca bile kimseyi almadı evine ve abisinin eşi

Ay kızlar üstelik bi şey daha var eşimin bu akşam yanıma gelip biz dışarı gezmeye çıkıcaz dedi. Gel de kafayı yeme. Ve ben ağır kötü bir hamilelik süreci geçiriyorum. Gidemezsin dedim küstü benimle. Ben mi abartıyorum acaba ama düşüncesizlik yapıyor.

lütfen artık ben mi abartıyorum diye düşünmeyin. bence aileniz eğer sizin arkanızdaysa sabah hemen çıkın gidin kafanızı dinleyin herkeste aklını başına alsın bir yani bu nedir

Biraz çekinmek lazım gerçekten bu gelinden çekinmeyenler işlerine geldiği gibi çekinmiyor genelde başka mevzular olunca gelin iş hizmete gelince kız oluveriyor gelinler lütfen kendinizi yormayın inanın değmez kimse için. Önce siz sonra evladınız önemli

Kızlar acil birşey soracam adetime 2 gün var kanka testi verdim beta 228.82 çıktı nasıl sizce

Ben olsam “yegenlerine sen bakacaksan tabii ki gelebilirler ama benim kimseye bakacak, hizmet edecek durumum yok onlar burdayken ben annemlere giderim” derdim

Öyle yapıcam gibi görünüyor sabah çıkıp gitmeyi düşünüyorum .
Yatın ozaman akşama kadar yatın sancılarım basladı agrım bar dıyın yemek fılanda yapmayın. Yatak vs hazırlanıyorsa cekılın odanıza yesın ıcsın toplasın yatsınlar. Hızmetcılermı varmıs ne munasebet hamıle kadının evınde gelıp yan gelıp yatmak

dişinizi göstermezseniz tepenize böyle binerler. ortalıgı yıkın cinnet geçirin bosanmaya kadar gidiyorsa bu adama okkalı bir ders vermeli seni de cocugu da unutsun o zaman misafir kahrını bol bol ceksin kendisi

Dediğinize göre koca koca adamlar bide aaa kuzen bin kuzen ne İcabet sizde kalıyorlar bacım al bir taş kocanın kafasını kır bu nedir wiii bide yedi aylık gebesin sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…