Hamileyim eşimin yaptıgı şiddete girmezmi ?

Siz dayak atılan kadınların bir anda pata küte girildiğini sanıyorsunuz.
Şiddet uygulayan ilk önce öfke nöbetleri ile başlar. Eşyaya oraya buraya vurur, atar, üstünüze yürür.
Sonra sessizlik olur. Hiç bir şey yok gibi davranır siz alttan alırsanız bir sonraki adıma geçer. Adım adım.

Sizi n yanınıza yürür elini kaldırır dener ve bu şiddet esnasında acayip kendini güçl hisseder, zevk alır.

Siz yine suçlandınız . Çünkü sinirlendiren sizdiniz. Yavaş yavaş sizin artık konuşmanız azalır, her kullandığınız cümleden konudan bahane yaratır ki şiddet için adım atabilsin.

Bir zaman geçti artık sizi sarsma, itme, üstünüze bir şey fırlatma diye devam eder.

Sonra bir gün onun deyimi ile o kadar güzel bir bahane bulur da siz tarafından sinirlendirilirainiz ki sizi bir güzel döver. İlk başta tekme, Tokat gibi.

Sonra hem açıklama yapar sinirlendim kendimi kaybettim diğer yandan da ama sen şunu yaptın, bunu söyledin. Amaç dönebileceği siz varsınız. Dışarıda büzüğü yemez ama eve gelince aslanlar olur ve kurbanını elinden kaçırmak istemez.

Devam ederseniz düzenli dayak yersiniz ve artık ya sen ne gurursuz kadınsın, dövüyorum girmiyorsunla devam eder çldürme tehditleri başlar. Ç

Siz artık korkudan sinmiş, ölüm korkusu var ve kaçacak yer yok diye kurban psikolojisinde o işten erken geleyim bahane ile kadın döveyim diye heyecanla bir kısır döngü devam eder. İlk başlarda çok korkar siz kaçarsınız diye.

Kısaca bu daha başlangıç aileni ara. Bir an önce polise haber ver. O evden çık.

Evet siddete ugramissiniz, konusmaniz siddetin gerekcesi olamaz demek ki sizi cok konusturacak eylemde bulunmus cileden cikarmis. Hep yükleri karsiya yuklesin bu erkekler, kendileri su gibi berrak.

Psikolojik siddet, fiziksel siddet, cinsel siddet o kadar cok cesiti var ki umarim en kisa zamanda kurtulursunuz.

Son düzenleme:
Bu şiddet elbette. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Olması gereken bu evliliği bitirmek ama pek öyle yapacak gibi durmuyorsunuz. Boşanmayacaksanız hiç değilse eşinizin üstüne gitmeyin ki yarın bir gün daha kötüsü olmasın.

Ayrıca şu ‘yeni’ evliliğin süresi nedir? İlk geceden hamile kaldığınızı bile varsaysam 6 aydır evlisiniz. Yeni sayılabilecek bir süre değil bence 6 ay.

Peki ben şimdi napiyim hiç bişey olmamış gibi yemek hazırlayıp beni çağırıyo ama konuşmuyorum bi taraftan hamileyim

Tabi ki öyle davranacak seni sindirmek ve şiddete alıştırmak için. Onurlu gururlu akıllı olacaksın adamla iletişime geçmeyeceksin. Polisi ara bir odaya kendini kitle. Anlasın korksun biraz senden

Adama ana avrat küfretse bile sen ona vursan bile kendini tutacak. Sen durduk yere sinirlendim diye birine vuramazsın.

Normalde konuşamıyorsan hemen sesini yükseltiyor ise zaten o insandan hayır gelmez

Dövmüs zaten.

Tabiki de şiddet, acilen uzaklaşın ailenize gidin , hamilesiniz ya rezil adam ..

Hamile kadini ittirecek kadar vicdansiz bir pislik. 8 aylik hamile olsaydiniz ve eliyle sizi ittirseydi yere duserdiniz. Kafasi hic calismiyor mu bu insan musveddesinin. Hamile kadinin vucudundaki guc merkezi degisir, dengesini cok çabuk kaybeder. Daha buyuk bir siddete maruz kalmadan terk edin cani insani

Olay şu şekilde gelişti akşam duşakabini yıkamak için domestos ve kireç sökücüyü karıştırmış ve bütün evi koku aldı kendisi de zehirlendi gibi doktora git gitme derken bende evde birsürü iş var madem yardım etmek istiyosan başka iş yapsaydın yarım kutu domestosu niye döküyosun sen hastasın annen gibi temizlik hastasısın dedim oda başladı benim annem hakkında konuşma annemin *** yeme fln bende ozaman annenin evine git hadi madem öyle diyip evden kovdum annesiyle görüşmüyoruz bize çok büyük kötülükleri oldu sonrasında bu şekilde gelişti olay

Eee? Yani? Kızım sen hala bahane arıyorsun adamı haklı çıkarmak için.

Anasına küfret istersen. Tahrik et diyelim ne olacak? Sinirlensin. Dövmek için bahane mi bu? Senin üstüne yürüyememesi gerekir. O kolunu onun bir tarafına sokarlar. Çok safsınız.

Adam seni dövmüş. Ve bundan da hiç rahatsızlık duymuyor çünkü kolunu şıkmış ve sen ona cevap vermemişsin.

Sen sana sesini yükselttiğinde sesini yükseltme, sinirlenmekle bağırma hakkına kavuşmuyorsun. Sakince sıkıntını anlatabilmen gerekiyor demeliydin.

Bağırdığında tehdit etseydin sesini yükseltirsen bir daha benimle konuşma diye.
Kolunu sıkmaya cesaret edip şimdi tokat yemezdin.

Kolunu sıktığında dünyayı dar etmen gerekirdi. Evi terk edip dünya aleme rezil edecek gibi olsaydın şimdi cesaret edemezdi.

Artık hala tepkisizsin polisi aramıyorsun adam pişkince yemeğe çağırıyor. Bunlar hep hesaplı hareketler.

Şöyle ki siz ne yapmış olursanız olun şiddetin haklı bir sebebi olamaz. Vereceği tepki fiziksel olmamalıydı. Eşiniz yüzde yüz hatalı. Gelelim size siz de az değilsiniz. Resmen kavga çıkartmak için uğraşmışsınız. Ne alaka şimdi adamın annesini niye karıştırıp laf sokuyorsunuz. İstediği kadar kötülüğü olsun adamın annesi o. Nasıl laçkalaşabiliyorsunuz bu kadar yeni dediğiniz evlilikte anlamıyorum. Orası ikinizin evi ne siz eşinizi ne eşiniz sizi kovamaz

Buda dövmenin bir türlüsü zaten yaptığı çok kötü ve zorbaca bişey hamile bile olmasan sende bir annenin kuzususun . Tamam çok sinirlenmiş olabilir gözü dönmüş olabilir çıksın gitsin sakinlesip gelsin o zaman. Bu arada kadın olsun erkek olsun lütfen eşinizin üstüne çok gitmeyin bişey olunca sürekli konuşup usteleyerek sonra geri dönüşü olmayan şeyler yaşanıyor

Bu soruyu sormanıza bile o kadar üzüldüm ki neler yaşıyorsunuz böyle, size bağırması da bir şiddet böyle öfkesini kusması da bir şiddet vurması da, bu soruyu sordurması da...
Kapıyı çekip gidin diyemem şartlarınızı bilmiyorum, ama lütfen bunu size yapmasına izin vermeyin ve kabul etmeyin.

Hamile olmasam dövecek mi???
Adam zaten dövmüş..sizin dayaktan anladığınız ne tam olarak?
+1
Hamile şimdi tokat, tekme vs. olursa bir şey olur, hastanelik oluruz demiştir. Polis vs. uğraşmak istememiştir. Ondan yüzünü sıkmakla yetinmiş. Doğumdan sonra şiddetini artırır bence.

Peki ben şimdi napiyim hiç bişey olmamış gibi yemek hazırlayıp beni çağırıyo ama konuşmuyorum bi taraftan hamileyim
Bırakmayacaksınız belliki. Bu soruyu sorduğunuza göre. O zaman susacaksınız tutacaksınız o çenenizi. Bu raddeye getirmeden tartışacaksınız. Böyle evliliklere bir de çocuk getirip sözümona taçlandırıyorsunuz ya bir de işin bu boyutu var. Gerzekçe evlenip bir de sıvıyorsunuz. Keşke üremeseler böyleli evliliklere sahip olan kimseler. Bir çocuk eksik olsun.

Size olay nasıl gelişti diye soran yokki... Ne yapmanız gerekiyor onlar anlatıldı. Onlara cevabınız yokmu ? Şiddet kademe kademe çoğalır, şiddetlenir. İlk kolunuzu sıkmış birşey yapmamışsınız , şimdi hamile halinle yüzüne tokat yemişsiniz. Yine birşey yapmazsanız bir sonraki daha şiddetli olacak. Bunu hepimiz görebiliyoruz umarım sizde görürsünüz başınıza gelmeden.

Karnınızdaki küçücük yavruya yazik. Sizin şu an kabullenip yaşadığınız bu sahneleri onun doğup görmesi, yaşayacağı ortamın bu olması üzüyor. Devir teknoloji ve bilgi çağı cocuk sahibi olmadan önce hiç araştırma yaptınız mı bilmiyorum. Ama her çocuğun öncelikle sahip olması gereken şey güvenlik. O bebek doğduğu vakit belki kucağınızdayken ittirecek, vuracak size. Bunun düşüncesi bile bana ağır geliyor, size de ağır gelmeli. Ekonomik olarak şartlarıniz uygunsa posanın daha kötü seyler yasamadan ha değilse o zaman da sesinizi çıkarmayın en azından dayak yemeyin. Yakında anne olacaksınız bebeğinizi düşünün ve hayatınızı ona göre düzenleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…