Hamileyim eşimin yaptıgı şiddete girmezmi ?

Eşimle akşam üzeri bi sebepten tartıştık şuan 6 aylık hamileyim . Tartışmamız baya büyüdü bütün avcuyla suratıma bastırdı üç kere eliyle iter gibi sonrada sus diye iki eliyle birden yanaklarıma vurdu sus sus diye o sinirle çıkıp gitmek istedim ama kapıyı kitledi ben çok konuşmuşum üstüne gitmişim ondan öyle yapmış bu şiddet değil mi hamile olmasam dövecek heralde yeni evliyiz zaten daha öncede kolumu sıkmaları fln olmuştu ama
Böyle başlar...

Evet şiddet görmüşsünüz tabi ki. Şiddetin bir bahanesi olamaz keşke tepkisini farklı bir şekilde verseydi. Sizin davranışınız da çok çirkin

Peki ben şimdi napiyim hiç bişey olmamış gibi yemek hazırlayıp beni çağırıyo ama konuşmuyorum bi taraftan hamileyim
Bekleyin, gene çamaşır suyuna başka şeyler karıştırarak annesi gibi temizlik yaparken, karnınızdaki bebekle beraber hepinizi zehirleyene kadar bekleyin! 😠

Şiddet için her zaman bahaneleri var. Benzerlerini yaşadım. Sen hak ettin, çok konuştun susmadın, susturmak istedim... Zaman ilerledikçe sokakta da aynılarını yapmaya basladi. Sizinki de beni korkuttu açıkçası. Bebeğiniz sağlıkla doğsun

Eşimle akşam üzeri bi sebepten tartıştık şuan 6 aylık hamileyim . Tartışmamız baya büyüdü bütün avcuyla suratıma bastırdı üç kere eliyle iter gibi sonrada sus diye iki eliyle birden yanaklarıma vurdu sus sus diye o sinirle çıkıp gitmek istedim ama kapıyı kitledi ben çok konuşmuşum üstüne gitmişim ondan öyle yapmış bu şiddet değil mi hamile olmasam dövecek heralde yeni evliyiz zaten daha öncede kolumu sıkmaları fln olmuştu ama
Neden Allah’ım neden, neden böyle konularda hep yeni evlilik ve hamileyim detayı var. Neden böyle kadınlar, bu cins adamları baba yapmak için gavur kovalar gibi koşuyor?? Neden bu adamlar baba oluyor. Yoksa bu kadınlar şiddeti tek başına yaşamayım, bi bebek olsun da ikimiz çekelim mi diyor?

Neden Allah’ım neden, neden böyle konularda hep yeni evlilik ve hamileyim detayı var. Neden böyle kadınlar, bu cins adamları baba yapmak için gavur kovalar gibi koşuyor?? Neden bu adamlar baba oluyor. Yoksa bu kadınlar şiddeti tek başına yaşamayım, bi bebek olsun da ikimiz çekelim mi diyor?
Akıllı uslu kadınların, adamların da çocuğu olmaz.

Böyle bir şey varmış gerçekten. Kavgaların çocukların yanında edilmesi rahatlatıyormuş kavga edenleri. Çocuk bir nevi sünger orda, yoksa birbirlerine dayanamazlar ipler kopar. Bu yüzden çocukların yanında ediyormuş pek çok çift. Korkunç bir şey cidden.

Eşimle akşam üzeri bi sebepten tartıştık şuan 6 aylık hamileyim . Tartışmamız baya büyüdü bütün avcuyla suratıma bastırdı üç kere eliyle iter gibi sonrada sus diye iki eliyle birden yanaklarıma vurdu sus sus diye o sinirle çıkıp gitmek istedim ama kapıyı kitledi ben çok konuşmuşum üstüne gitmişim ondan öyle yapmış bu şiddet değil mi hamile olmasam dövecek heralde yeni evliyiz zaten daha öncede kolumu sıkmaları fln olmuştu
Zaten dayak yemissiniz. Napmasini bekliyorsunuz size kafa göz girişmesini... Neden bu öküze çocuk ? Umarım hakkında hayırlısı olur

Böyle bir şey varmış gerçekten. Kavgaların çocukların yanında edilmesi rahatlatıyormuş kavga edenleri. Çocuk bir nevi sünger orda, yoksa birbirlerine dayanamazlar ipler kopar. Bu yüzden çocukların yanında ediyormuş pek çok çift. Korkunç bir şey cidden.
İnanamıyorum yaa korkunç bir bencillik. Allah kahretsin

sanirim esinizin öfke kontrolü cok zayif anlasamadiginiz konularda fazla üzerine gitmeyin yatisinca tatli dille halledersiniz dayak yemek istemiyorsaniz iddalasmayin derim dövme ihtimali cok yüksek görünüyor

Boşanmaya niyetin yok belli. Peşpeşe seri seri çocuk yapmayı ihmal etmeyin aman. Ve evet dayak yiyorsunuz hanımefendi

Bence şiddete girer ne kadar kötü bir şey derseniz deyin hiç bir şekilde size hafif de olsa şiddet uygulamaması gerekiyor. Eşinizle bu durumu konuşun sakince ve bir daha buna benzer bir durum yaşanırsa konunun kapanmayacağını söyleyin bence. Bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️

Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz, 6 aylık bir hamileliğine böyle yapıyorsa ilerisini düşünemiyorum.

Hayır tatlım buna şiddet denmez. Şöyle ağzını burnunu kırmalı, yumrukların havada uçuştuğu, saçlarının elinde kaldığı bi dayak olsaydı belki bir ihtimal şiddet derdim

Üzgünüm ama boyle basliyor bugun kolunu SIKAR yarin kolunu kirar. Bosanamam diyorsan birsey diyemem ama ben olsam kapiyi gösterirdim . Dedigim gibi bu sadece fragman

Maalesef ki bu yaptığı şey şiddet. Hele ki karnında onun bebeğini taşıyorken yapması çok büyük karakter eksikliği

Cıkk şiddete girmez az tırmalamış sadece ayol tabiki şiddet

Bellikide ilk değil

Daha şiddet nedir bilmiyorsunuz.

Olay şu şekilde gelişti akşam duşakabini yıkamak için domestos ve kireç sökücüyü karıştırmış ve bütün evi koku aldı kendisi de zehirlendi gibi doktora git gitme derken bende evde birsürü iş var madem yardım etmek istiyosan başka iş yapsaydın yarım kutu domestosu niye döküyosun sen hastasın annen gibi temizlik hastasısın dedim oda başladı benim annem hakkında konuşma annemin *** yeme fln bende ozaman annenin evine git hadi madem öyle diyip evden kovdum annesiyle görüşmüyoruz bize çok büyük kötülükleri oldu sonrasında bu şekilde gelişti olay
Annesini niye karıştırıyorsunuz ne alaka ya çocuk gibisiniz gerçekten

Bahane aramayın

Bu olayı affederseniz daha beteri olacak siz affedikçe

Back
X