- 14 Temmuz 2017
- 37
- 33
- 88
- Konu Sahibi hayatkiraz
-
Ailem le su an ayni sehirdeyiz onlar abimdeler ama huzirlarini bozmamak icin gitmek istemedim evleri cok kalabalik gidemedim ve esim orayada gelir otele gittim artik o eve giremem zaten
Soyledim psikiyatriste psikologa gidelim diye yok diyor cok inatci kendiside diyor psikolojim bozuk diyor bu arada onun iki abisi daha bosandi ailede evlenen butun kadinlar bosaniyorlarÜzülmeyin, eşinize tedavi olmasını söylediniz mi? Bence dön vs derse bunun sözünü alın derim.
Canim belli sure kaldiktan sonra annemlere gececem cok sukur yanimdalar bebegimle kabul ediyorlarNereye kadar otelde olacaksın
Kadın sığınmaya git bari yerini bilemez
Canim ailen arkandaysa huzurlarini bozarim filan deme git hemen yanlarina.. esas simdi tehlikede olabilirsin, yalniz kalmaman sana daha iyi gelecektir.Canim belli sure kaldiktan sonra annemlere gececem cok sukur yanimdalar bebegimle kabul ediyorlar
Şu durumda yalnız olmamaniz lazim.Yasadiklarinizdan ailenizin haberi olmasi lazim ,yaninizda olmalari sizin guvenliginiz icin gerekli.Esimle 3 yillik evliyim ve 21 haftalik hamileyim.esim sinir hastasi ben ise tam tersi hep alttan alan hep susan biriyim. hamileyken bile sinir aninda uzerime yurudu ve hep basit seylerden.mesela disardan bilmeden sahte parfum almis yuklude para vermis ben de sagligimiz bozulur cope atalim ispirto var dedim bagiriyo cagiriyo resmen apartman inledi.esimin bana en cok kullandigi soz sen kimsin ki evlendigimizden beri hep ailem maddi destek cikti hala surekli para verirler dugun olsun,hatta dogum parasina kadar kendi ailesinden ise bir ignelerini gormedim ama yinede bir gun soylememistir bana ailenden Allah razi olsun diye hep kendi ailesi onemli kardesleri onemli evliligimde siddet, kufur , degersizlik hersey var su an evden uzaktayim insallah en kisa zamanda dava acacam ama korkum ya beni oldururse su tvdeki kadin cinayetlerindeki adamlar gibi.cunku o oyle birisi kadin degersiz gozunde degerli olan tek kiside annesi kardesleri o kadar doluyum ki oyle pismanimki evlendigime ve oyle caresizimki
Tüm bu olumsuzlukları hamileyken fark etmekEsimle 3 yillik evliyim ve 21 haftalik hamileyim.esim sinir hastasi ben ise tam tersi hep alttan alan hep susan biriyim. hamileyken bile sinir aninda uzerime yurudu ve hep basit seylerden.mesela disardan bilmeden sahte parfum almis yuklude para vermis ben de sagligimiz bozulur cope atalim ispirto var dedim bagiriyo cagiriyo resmen apartman inledi.esimin bana en cok kullandigi soz sen kimsin ki evlendigimizden beri hep ailem maddi destek cikti hala surekli para verirler dugun olsun,hatta dogum parasina kadar kendi ailesinden ise bir ignelerini gormedim ama yinede bir gun soylememistir bana ailenden Allah razi olsun diye hep kendi ailesi onemli kardesleri onemli evliligimde siddet, kufur , degersizlik hersey var su an evden uzaktayim insallah en kisa zamanda dava acacam ama korkum ya beni oldururse su tvdeki kadin cinayetlerindeki adamlar gibi.cunku o oyle birisi kadin degersiz gozunde degerli olan tek kiside annesi kardesleri o kadar doluyum ki oyle pismanimki evlendigime ve oyle caresizimki
Otelde seni kim koruyacakCanim belli sure kaldiktan sonra annemlere gececem cok sukur yanimdalar bebegimle kabul ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?