Hamileyim evden kactim

hayatkiraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
37
33
88
Esimle 3 yillik evliyim ve 21 haftalik hamileyim.esim sinir hastasi ben ise tam tersi hep alttan alan hep susan biriyim. hamileyken bile sinir aninda uzerime yurudu ve hep basit seylerden.mesela disardan bilmeden sahte parfum almis yuklude para vermis ben de sagligimiz bozulur cope atalim ispirto var dedim bagiriyo cagiriyo resmen apartman inledi.esimin bana en cok kullandigi soz sen kimsin ki evlendigimizden beri hep ailem maddi destek cikti hala surekli para verirler dugun olsun,hatta dogum parasina kadar kendi ailesinden ise bir ignelerini gormedim ama yinede bir gun soylememistir bana ailenden Allah razi olsun diye hep kendi ailesi onemli kardesleri onemli evliligimde siddet, kufur , degersizlik hersey var su an evden uzaktayim insallah en kisa zamanda dava acacam ama korkum ya beni oldururse su tvdeki kadin cinayetlerindeki adamlar gibi.cunku o oyle birisi kadin degersiz gozunde degerli olan tek kiside annesi kardesleri o kadar doluyum ki oyle pismanimki evlendigime ve oyle caresizimki

Ailem le su an ayni sehirdeyiz onlar abimdeler ama huzirlarini bozmamak icin gitmek istemedim evleri cok kalabalik gidemedim ve esim orayada gelir otele gittim artik o eve giremem zaten

Üzülmeyin, eşinize tedavi olmasını söylediniz mi? Bence dön vs derse bunun sözünü alın derim.

Üzülmeyin, eşinize tedavi olmasını söylediniz mi? Bence dön vs derse bunun sözünü alın derim.
Soyledim psikiyatriste psikologa gidelim diye yok diyor cok inatci kendiside diyor psikolojim bozuk diyor bu arada onun iki abisi daha bosandi ailede evlenen butun kadinlar bosaniyorlar

Şu durumda yalnız olmamaniz lazim.Yasadiklarinizdan ailenizin haberi olmasi lazim ,yaninizda olmalari sizin guvenliginiz icin gerekli.

Sizi tek bulursa daha kotu seyler yapabilir.

Tüm bu olumsuzlukları hamileyken fark etmekcanım sende göz yerine ne var allah aşkına adamın pisliğini görmek için mi hamile kaldın ne yaptın. Yazık değil mi sana bebeğine.
Adamdan kurtulacağına adamın daha da sarmasına neden olacak şekilde davranmışsın. Şuan yapacağın en mantıklı şey adamdan uzak durmak

Evi terketmenizde o gün uygulanmış şiddet varsa gidip darp raporu alın,uzaklaştırma kararı çıkartın en azından..

Aileniz de sizi nasıl tek bıraktı o otelde anlamadım!!

Bu halde bu psikolojide aileniz sizi nasıl yalnız bıraktı
Umarım biran önce kurtukursunuz

Iyi yapmışsın.
Bir halt yapamaz. Korkma. Kadına değer vermese de kendini seviyordur pislik. Evini geçindiremiyen sünepe hapse girip rahatini mı bozacak senin için?
Siz kendinizi geliştirin ve çalışın inşallah

Kizlar tesekkurler yorumlariniz icin gece oldu sozlu siddeti gunduz gittim otele ailemin haberi yok daha o esim denilen pislikte ise gitti. Hata yaptim cocuk sahibi olmakla cevrem hep cocuk olur duzelir diye diye bende olsun bari dedim sorunlarimi soyluyirum simdide kucagina alinca duzelir diyorlar ama duzelmiyor iste bu arada ben istanbulda yasiyorum caglayan adliyesine direk bosanma dilekcesi verebilirmiyim hic beklemek istemiyorum

Eşiniz boşanmak isterse anlaşmalı istemezse çekişmeli olacak. Çekişmeli olacak sanırım ki boşanmak istediğinizi bile söylemeden evi terk etmişsiniz. Bu durumda düzgün bir dilekçe vermeniz gerekir adliyeye. Bunu arzuhalcilerle veya tek yazmak ne kadar sağlıklı olur ki. Bir avukatla görüşmenizi öneririm. Böyle bir imkanınız yoksa baroya başvurun ücretsiz avukat desteği sağlarlar. Ancak bu durumda otelde kalmanız doğru değil bence. Yarın öbür gün iftira da atabilir en azından yeriniz belli olsun, ailenize sığındığınızı belirtirsiniz. Ailenizden birinin haberi olmalı her şeyden. Ayrıca hiç korkmayın işi olan adam, boşanmayı ailesinde görüp bilen adam iş ciddiye binince şiddete meyilli olduğunu göstermez. O kadar psikopat olduğunu sanmam. Ama çocukla boşanmak hele de böyle medeniyetsiz adamla çok zor. Allah yardımcını olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…