- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi hayatkiraz
-
Kizlar tesekkurler yorumlariniz icin gece oldu sozlu siddeti gunduz gittim otele ailemin haberi yok daha o esim denilen pislikte ise gitti. Hata yaptim cocuk sahibi olmakla cevrem hep cocuk olur duzelir diye diye bende olsun bari dedim sorunlarimi soyluyirum simdide kucagina alinca duzelir diyorlar ama duzelmiyor iste bu arada ben istanbulda yasiyorum caglayan adliyesine direk bosanma dilekcesi verebilirmiyim hic beklemek istemiyorum
birkaç gun daha kal bence de otelde zaten aılenın evıne çoktan gıtmıstır. orada senı bulamazsa baska yerlerde arar. gerı dön derse kabul etme. en tez zamanda da dava açar bu işi bitirirsin.Canim belli sure kaldiktan sonra annemlere gececem cok sukur yanimdalar bebegimle kabul ediyorlar
Bir de daha pazartesi gunu ikinci cocugun planlarini yapmisbu adam başından beri böyleyse neden hamilelik? yani ailenizden gelen paralarla geçinirken eşin allah razı olsun demedi siye sorun ediyosunuz ama allah razı olsun da karın doyurmuyor. azıcık da siz düşünün bazı şeyleri. ilk hamileliğiniz düşük olmuş, üstüne bi tane daha yapmışsınız. ilk hamileliğinizde değişmiş miydi sanki.
Esimle 3 yillik evliyim ve 21 haftalik hamileyim.esim sinir hastasi ben ise tam tersi hep alttan alan hep susan biriyim. hamileyken bile sinir aninda uzerime yurudu ve hep basit seylerden.mesela disardan bilmeden sahte parfum almis yuklude para vermis ben de sagligimiz bozulur cope atalim ispirto var dedim bagiriyo cagiriyo resmen apartman inledi.esimin bana en cok kullandigi soz sen kimsin ki evlendigimizden beri hep ailem maddi destek cikti hala surekli para verirler dugun olsun,hatta dogum parasina kadar kendi ailesinden ise bir ignelerini gormedim ama yinede bir gun soylememistir bana ailenden Allah razi olsun diye hep kendi ailesi onemli kardesleri onemli evliligimde siddet, kufur , degersizlik hersey var su an evden uzaktayim insallah en kisa zamanda dava acacam ama korkum ya beni oldururse su tvdeki kadin cinayetlerindeki adamlar gibi.cunku o oyle birisi kadin degersiz gozunde degerli olan tek kiside annesi kardesleri o kadar doluyum ki oyle pismanimki evlendigime ve oyle caresizimki
O zaman cok guzel.Canim belli sure kaldiktan sonra annemlere gececem cok sukur yanimdalar bebegimle kabul ediyorlar
Esimle 3 yillik evliyim ve 21 haftalik hamileyim.esim sinir hastasi ben ise tam tersi hep alttan alan hep susan biriyim. hamileyken bile sinir aninda uzerime yurudu ve hep basit seylerden.mesela disardan bilmeden sahte parfum almis yuklude para vermis ben de sagligimiz bozulur cope atalim ispirto var dedim bagiriyo cagiriyo resmen apartman inledi.esimin bana en cok kullandigi soz sen kimsin ki evlendigimizden beri hep ailem maddi destek cikti hala surekli para verirler dugun olsun,hatta dogum parasina kadar kendi ailesinden ise bir ignelerini gormedim ama yinede bir gun soylememistir bana ailenden Allah razi olsun diye hep kendi ailesi onemli kardesleri onemli evliligimde siddet, kufur , degersizlik hersey var su an evden uzaktayim insallah en kisa zamanda dava acacam ama korkum ya beni oldururse su tvdeki kadin cinayetlerindeki adamlar gibi.cunku o oyle birisi kadin degersiz gozunde degerli olan tek kiside annesi kardesleri o kadar doluyum ki oyle pismanimki evlendigime ve oyle caresizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?