Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1226634 günaydın canım bugün daha iyiyim boğazım düzeliyor sanırım..karnım her sabah biraz daha büyüyor gibi. 4 ay sonra bir bombaya döneceğim sanırım![]()
aslında çok sıkmamak gerek canın kahve istiyorsa azda olsa içmek börek çörek yemek istiyorsa azda olsa yemek lazım nekadar dikkat edince sıkıntılar artıyor sankiBen kizimda hic cay kahve icmedim. Seyahat etmedim. hic pizza vs yemedim. Bu sefer daha rahatim doktor da hicbirsey demedi. Daha dogrusu doktor kiloma odaklanmis durumda sadece dikkatli olmami ogutluyor. Kahve de sutlu nescafe iciyorum ve turk kahvesi fincaninda. Az olsun diye:)
herkeslere günaydın:)
dün yediklerimi yazıyorum öptüm çok
sabah (7:00)
uyanır uyanmaz 4 adet badem, 1 adet ceviz
tam tahıllı ekmeğe kaşar peynirli tost
1 adet yumurta yağsız tavada
1 adet domates
1 bardak yarım yağlı süt
öğlen(12:00)
yarım kase domates çorbası
2 kaşık kadar tavuk dönder
2 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık havuç tarator
1 kase yoğurt
ara öğün
200 gram yoğurt
1 adet şeftali
akşam(19:00)
150 gram kepekli makarna(yağsız)
makarnanın üzerine kırmızı biber domates sarmısaklı sos( yağsız)
25 gram kaşar peyniri (makarnanın üzerine
ara öğün
yarım şeftali
Merhaba bayanlar, başlığı görünce size bir merhaba demek istedim,
ne güzel hamileyken de kontrollü gitmeniz, biraz okudum, sağlıklı da besleniyorsunuz maşallah,
sağlıklı rahat süreçler dilerim size, çok hoşuma gitti.
canım çok güzel çok beğendim. ama öğle yemeğin az değil mi? eti daha çok yiyebilirdin. eğer doyuyorsan ok ama sanki 1-2 kaşık daha yesen daha olurdu
Ah canım ya bende herhalde cabucak doyar oldum artık( ama kilolarda itinayla alınıyor) birde öğle yemeğini işyerinde yiyorum tavuk dönere pek güvenemedim açıkcası nasıl pişirdiler nasıl aldılar pek emin değilim yani
teşekkür ederiz...Merhaba bayanlar, başlığı görünce size bir merhaba demek istedim,
ne güzel hamileyken de kontrollü gitmeniz, biraz okudum, sağlıklı da besleniyorsunuz maşallah,
sağlıklı rahat süreçler dilerim size, çok hoşuma gitti.
ay canım o huy değişikliği hepimizde var mesela ben çikolatayı çok severdim şimdi ağzıma almak istemiyorum genel olarak tatlı istemiyor canım , birde bugün ilkkez ayva ya aşerdim şöyle ekmek ayvası olacak mayhoş mayhoş yiyicem ama heryeri araştırdım yokBen de işyerine ya evden getiriyorum ya da ev yemekleri yapan bir yer var biraz yağlı ama güvenilir, ordan söylüyorum.
Inanır mısın kavunu hiç sevmem şu anda bayılıyorum:) bir de nar ekşili salata canım çekti hiç eve almamıştım narekşisini. Düşün huy değiştirdim resmen:)
canım şimdi enginarın mevsimi al pazardan bol bol at buzluğa ay birde iç baklalı nasıl güzel olur nasıl:)Hımm dur oldu sanırım zeytinyağlı pırasa istemişti canım. Ama 2-3 ay oluyor pazarı marketleri alt üst ettim bulamadım. Şimdi yeni yeni geliyor kışlık sebzeler alırım artık. Bir de enginarı ilk defa hamileyken yedim ba-yıl-dım!! Mevsimi nasıldır ne zaman bulunur bilmiyorum bulur bulmaz alacağım. Normal zamanda bu kadar lezzetli gelir miydi orası meçhul![]()
canım ben hamileliğimi öğrendiğim gün markete gittim bol bol sardalya ve somon balığı aldım temizlettim attım buzluğa ilk zamanlar ağzıma sokamıyordum balığı hamilelik süresince hiç yiyemeyeceğim diye çok üzüldüm ama şimdi şükürler olsun ağzımın tadı geldi canım istedikçe buzluktan çıkartıyorum bol soğan salatası ile yiyorum:) sende öyle hoşuna giden meyve sebze et türlerini bol bol al buzluğa at canın istedikçe çıkart buzluktan pişir ye:)Şimdi ilk aylarını geçiren hamileler beni anlamayabilir genelde ilk aylar mide bulantısından sebze felan pek yenemez et de çok zor olur. Ama dişinizi sıkın 13-14 haftalardan sonra herşey normale dönüyor. Balık yasağının kalkmasını dört gözle bekliyorum mesela.![]()