İnşallah teşekkür ederim yorumunuz için öyle eğer varsa devam etmem zaten ama hani gebe olduğunu bilmeden lazere giden oldu mu bi sıkıntı yaşandı mı onu merak ediyorumAllah ın izniyle bir şey olmaz diye düşünüyorum varsa hamilelik bundan sonra devam etmeyin o zaman
Yani yaydığı ışınlar zarar verir mi riskli mi tam net söyleyemicem ama önermiyorlar genelde. Ama şöyle olabilir hamilelikte hormonlar değişiyor yani kıl kökleri sonra yeniden çıkabilir vs diye düşünüyorumlazerin hamilelik döneminde zararları var mı ki bu konuyu ben de merak ediyorum, bilenler cevaplarsa sevinirim
Sağol cnm zaten şuan hamilemiyim kesin olarak bilmiyorum ne kdr güvenilir bilmem bu testlere adetim gecikirse kan vericem olan oldu ama işte içime dert oldu lazere girmemYani yaydığı ışınlar zarar verir mi riskli mi tam net söyleyemicem ama önermiyorlar genelde. Ama şöyle olabilir hamilelikte hormonlar değişiyor yani kıl kökleri sonra yeniden çıkabilir vs diye
Hayırlısı olsun hakkınızda, evet en iyisi test ilişkinin üstünden 14-15 gün geçtiyse kanda çıkar. Bir şey olmaz için rahat olsun burada hamile olduğunu bilmeden ilaç içenler vardı şükür bir şey olmadıSağol cnm zaten şuan hamilemiyim kesin olarak bilmiyorum ne kdr güvenilir bilmem bu testlere adetim gecikirse kan vericem olan oldu ama işte içime dert oldu lazere girmem
İnşallah canım sağolasınHayırlısı olsun hakkınızda, evet en iyisi test ilişkinin üstünden 14-15 gün geçtiyse kanda çıkar. Bir şey olmaz için rahat olsun burada hamile olduğunu bilmeden ilaç içenler vardı şükür bir şey olmadı
Teşekkür ederim yorumun için peki kuzenin sağlıkla kucağına aldı mı bebeğiBenim kuzenim bilmeden lazere gitti çok şükür bişey olmadı. Derinin altına işlemiyor diye biliyorum ama yinede bilerek gidilmez tabiki.. kuzenim başka bir ağrı kesici de içmişti hamileyken karnida agrimis falan anlamamış.. iki aylıkken öğrendi zaten. Öncesi için telaslanmana gerek yok bence ama içine sinmezse gittiğinde doktora da sorabilirsin
Tabi şuan 2 yaşındaTeşekkür ederim yorumun için peki kuzenin sağlıkla kucağına aldı mı bebeği
Maşallah sevindim cnmTabi şuan 2 yaşındarica ederim
Umarım sağlıkla sonuçlanırBu kadar erken hamilelikte bir zarar geldiyse kimyasala döner, devam ederse zaten zarar gelmemiştir korkmayın.
Bence zararı var ben gitmedim ama yinede bilimsel kanıt olarak bilmiyorum canım benimlazerin hamilelik döneminde zararları var mı ki bu konuyu ben de merak ediyorum, bilenler cevaplarsa sevinirim
Ben hamilemkalmadan öncw gidiyordum lazere çok şükür bi sıkıntı olmadı . Öğrendikten sonra devam etmedimSağol cnm zaten şuan hamilemiyim kesin olarak bilmiyorum ne kdr güvenilir bilmem bu testlere adetim gecikirse kan vericem olan oldu ama işte içime dert oldu lazere girmem
Bakalım inşallah bir şey olmaz test yaptım negatifti amaBence zararı var ben gitmedim ama yinede bilimsel kanıt olarak bilmiyorum canım benim
Çok şükür inşallah bnde bi sıkıntı yaşamamBen hamilemkalmadan öncw gidiyordum lazere çok şükür bi sıkıntı olmadı . Öğrendikten sonra devam etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?