aynı dediğin gbi 41 kiloydum inceciktim hiç göbeğim olmadı canım şimdi 46kiloyum ama o göbek bna öyle zor geliyoki mutlu oluyorum bebeğimde büyüyyor dye ama çatlamasından çok korkuyorummHerhalde hamilelikten once duz karinli incecik belliydiniz vede hic kilolu olmadiniz, sahsen benim oyle bir sorunum olmaz diye dusunuyorum. Siz hic gobekli olmadiysaniz birde karin genisledikce deriniz elastikiyetini kaybetmistir. bol bol nemlendirin yaglarla bakim yapin hem kasintisinida alir.
cnm tam almak için araştrdğım kremi yazmışsın gerçketn işe yararmı onun yerini böyle zeytin yağ gbi yağlar bebe yağları tutmazmı anlamaıdmkiLierac isimli çatlak kremi çok güzel, Ben bekarım ama yinede üst bacagım için kullanmıştım bazı yerler kaşınıp kızarmaya başlamıştı. Siz hamileymişsiniz, hamilelikteki çatlaklar belki daha fazladır ve ona ne kadar etkili olur bilemiyorum. Eczaneden almıştım fiyatı biraz pahalıydı.. Ucuz bir şey olsun diyorsanız bebe yağı kullanın bol bol. Birde kesinlikle kaşımayın iz kalıyor.. Mutlaka nemlendirin çatlamaya meyilli olan kuruyan bölgeleri.. Çatlaklar henüz pembeyken yeni oluşurken önleyebilirisiniz ama beyazlaşan çatlakların tedavisi çoook zor oluyor. Bu yüzden doğuma kadar hatta doğumdan sonra da bi kaç ay kullanın bence.. Kilo alıp verme dönemlerinde çatlaklar artıyor malesef..
Kaşısa da kaşımasa da çatlayacak maalesefaman kaşıma canım , kılo alımından oturu karnında buyuyor ve gerılıyor ve gerıldıkce kaşınma hıssı oluyor. kaşırsan catlak olusur bol bol nemlendır , özellıkle dustan sonra sur bebe yagını derın nemlı ıken...
beyazım canım evet yaa ama yaa nye böyle dedinBeyaz tenliysen muhakka catlarsin ne yagi surersen sur sadece rahatlatir catlamayi engellemez
peki beyazmısın kaç kiloyla hamile kaldınKaşısa da kaşımasa da çatlayacak maalesefkrem falan belki işe yarar ben lierac mıydı neydi onu ve kakao yağını sürmüştüm çatlaklar yine de oluşmuştu
nekadara aldın cnm kremiben whatson dan salyangoz ekstrası jelı aldım krauterhof markası Alman malı ve dogal ıcerıklı bır urun ,3. ayım doldugundan berı her aksam karın ve bel bolgeme ondan suruyorum hem yapısyapıs hıssı vermıyor, hem de surdugunde bır serınlık hıssı verıyor, bulaşması falanda yok cok memnunum..
su an kasıntım yada catlagım yok...
temennım olmamasından yanacanım çatlaklar doğumdan sonra anlaşılıyo :)
inşallah sende hiç olmaz
en azından goruntusunu ve olusumunu etkıler kasımamak ve nemlendırmek..Kaşısa da kaşımasa da çatlayacak maalesefkrem falan belki işe yarar ben lierac mıydı neydi onu ve kakao yağını sürmüştüm çatlaklar yine de oluşmuştu
41*42 tl bısı.... 3 aydır kullanıyorum hala da var ıcınde .... azcık surmen yeterlı..nekadara aldın cnm kremi
temennım olmamasından yanaannemde de yok genel gebelık seyrım anneme cok benzıyor umarım catlagımda olmaz
Buğday tenliyim 55 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla final yaptım şu anda 56 kiloyum :)peki beyazmısın kaç kiloyla hamile kaldın
Ben dediğim gibi baya bi özen gösterdim bana mısın demedi inşallah sizde işe yararen azından goruntusunu ve olusumunu etkıler kasımamak ve nemlendırmek..
ama siz çok kilo almışşınız 25 kılo azımsanacak bır kılo degıl, çatlak olusumun en buyuk etkenı bu kılolar...Buğday tenliyim 55 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla final yaptım şu anda 56 kiloyum :)
Ben dediğim gibi baya bi özen gösterdim bana mısın demedi inşallah sizde işe yarar
Herşeyin doğalı daha iyi bence, Annem bende hamileyken hep bebeyağı kullanmış vücudunda hiçbir çatlak yok. Ben daha 23 yaşındayım ama çatlak sorunu yaşıyorum. Lierac güzel ama sizin onu uzun süre kullanmanız lazım baya masraflı olabilirc
cnm tam almak için araştrdğım kremi yazmışsın gerçketn işe yararmı onun yerini böyle zeytin yağ gbi yağlar bebe yağları tutmazmı anlamaıdmki
Genetik diye düşünüyorum keza çok çok zayıf olduğum zamanlarda bile 1-2 kilo alıp verdiğimde yine çatlaklarım oluşurdu, ayrıca karnım çok büyümeden başlamıştı çatlaklarama siz çok kilo almışşınız 25 kılo azımsanacak bır kılo degıl, çatlak olusumun en buyuk etkenı bu kılolar...
15 kgın ustune cıkmamak, bol sıvı ozellıkle su tuketmek, vucudu ozellıkle bel basen ve karını nemlendırmek ve kasımamak çatlak oluşumunu engellemese bıle oluşum hızını en aza ındırır....
sızınkı yapıyla alakalı o zaman, ama dedıgım gıbı asırı kılo alımı da en buyuk etkenlerden bırı..Genetik diye düşünüyorum keza çok çok zayıf olduğum zamanlarda bile 1-2 kilo alıp verdiğimde yine çatlaklarım oluşurdu, ayrıca karnım çok büyümeden başlamıştı çatlaklartabi herkeste böyle olacak diye bi kaide yok
badem yağı kullan sabah kalkınca akşam yatınca muhakkak sür bende çokkkk etkili olmuştu hiç çatlağım yok..kızlar 4. ayı bitirdim 5. aya girdim bir haftadır göbeğim birden büyüdü, acayip geriliyor, çok acıyor çatlıcak gbi oluoyrum. kaşınıyor kaşırken öyle acıyorki, bebe yağı kullanıyorum.
bu normalmı yoksa çatlıyormu göbeğim anlamadım ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?