hamileyim göbeğim acıyor.

aynı dediğin gbi 41 kiloydum inceciktim hiç göbeğim olmadı canım şimdi 46kiloyum ama o göbek bna öyle zor geliyoki mutlu oluyorum bebeğimde büyüyyor dye ama çatlamasından çok korkuyorumm

c
cnm tam almak için araştrdğım kremi yazmışsın gerçketn işe yararmı onun yerini böyle zeytin yağ gbi yağlar bebe yağları tutmazmı anlamaıdmki

Kaşısa da kaşımasa da çatlayacak maalesef krem falan belki işe yarar ben lierac mıydı neydi onu ve kakao yağını sürmüştüm çatlaklar yine de oluşmuştu

Kaşısa da kaşımasa da çatlayacak maalesef krem falan belki işe yarar ben lierac mıydı neydi onu ve kakao yağını sürmüştüm çatlaklar yine de oluşmuştu
peki beyazmısın kaç kiloyla hamile kaldın

nekadara aldın cnm kremi

en azından goruntusunu ve olusumunu etkıler kasımamak ve nemlendırmek..

Buğday tenliyim 55 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla final yaptım şu anda 56 kiloyum :)

Ben dediğim gibi baya bi özen gösterdim bana mısın demedi inşallah sizde işe yarar
ama siz çok kilo almışşınız 25 kılo azımsanacak bır kılo degıl, çatlak olusumun en buyuk etkenı bu kılolar...
15 kgın ustune cıkmamak, bol sıvı ozellıkle su tuketmek, vucudu ozellıkle bel basen ve karını nemlendırmek ve kasımamak çatlak oluşumunu engellemese bıle oluşum hızını en aza ındırır....

c

cnm tam almak için araştrdğım kremi yazmışsın gerçketn işe yararmı onun yerini böyle zeytin yağ gbi yağlar bebe yağları tutmazmı anlamaıdmki
Herşeyin doğalı daha iyi bence, Annem bende hamileyken hep bebeyağı kullanmış vücudunda hiçbir çatlak yok. Ben daha 23 yaşındayım ama çatlak sorunu yaşıyorum. Lierac güzel ama sizin onu uzun süre kullanmanız lazım baya masraflı olabilir Siz önce zeytinyagı veya bebe yagını deneyin ama bol bol sürün kurumasına engel olmak için. Ben lieractan memnun kaldım ama 100 tl gibi bir fiyatı sürekli vermek istemedim o yüzden bir sonraki sefer bebe yağı kullanmaya başladım. Benim cildim özellikle kış mevsımlerinde çok fazla kuruyor buda çatlak olmasına sebep oluyordu. Günde iki kez bel ve göbek çevreme birde üst bacagıma bolca bebeyağı sürdüm. Bi sıkıntı yaşamadım. Ama tabiki bu konuda hamilelik geçiren bayanlar size daha doğru bir yol gösterirler..

Birde bebeyağı da kullansanız krem de alsanız içeriğine dikkat edin. Hamilelikte kullandıgınız şeyler bebeğinizi de etkileyecek biliyorsunuz. Paraben içeren ürünlerdenözellikle uzak durun. İyi bi araştırmadan sonra alırsanız hem sizin hem de bebeğiniz için sağlıklı olur :)

Genetik diye düşünüyorum keza çok çok zayıf olduğum zamanlarda bile 1-2 kilo alıp verdiğimde yine çatlaklarım oluşurdu, ayrıca karnım çok büyümeden başlamıştı çatlaklar tabi herkeste böyle olacak diye bi kaide yok

sızınkı yapıyla alakalı o zaman, ama dedıgım gıbı asırı kılo alımı da en buyuk etkenlerden bırı..

Canim doktorum demisti beyaz tenliler esmerlere gore hem cilt sorunu cok fazla yasarlar hemde herhangi bi operasyonlarda kanamalari fazla olur diye

iyi bir bebe yağı bulmam lazım ve doğal zeytin yağı. genetikse eğer benim annemde hiç olmamış ablmada sadece bacak aralarında olmuş umarım benimde olmaz :) ama şuan kaşınmaktan ve gerilmekten sinirim bozuldu. böyle ağır ağır bi moda girdim :)

badem yağı kullan sabah kalkınca akşam yatınca muhakkak sür bende çokkkk etkili olmuştu hiç çatlağım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…