hamileyim göbeğim acıyor.

badem yağı kullan sabah kalkınca akşam yatınca muhakkak sür bende çokkkk etkili olmuştu hiç çatlağım yok..
anaamm sbh uykudan uyanıp hemen gyinip çıkıyorum evden 5 dk fazla uyumak bile öyle iyi geliyoki :) sbhları onu nasıl sürücem ben :)

Catlak olacaksa olur. Kremle bilmem neyle engelleyemezsin. Doğumdan sonra bile oluyo. Karın bi anda boşalıyo vs. Gerilme kaşınma normal gebelikte

catlayacaksiniz demek ki.
acilen nemlendirmeniz lazim.
hatta bi beze zeytinyagini bulayin,sarin karniniza oyle gezin evde.
bol su ve yogurt tuketin

Kakao yagi cok iyi geliyor, ama gercek olani kati halde margarin gibi oluyor catlakta olmaz dogumdan sonra iz kalmaz

Ben de hindistan cevizi yağı kullananlardanim. Bu yagi araştırabilirsin çatlaklara iyi geliyormuş.

Beyaz tenliysen muhakka catlarsin ne yagi surersen sur sadece rahatlatir catlamayi engellemez
Canim bunun tenle ilgisi yok vucut yapisiyla alakasi var.ben beyaz tenliyim ve cok kuru bi cildim var.hamileligim boyunca ne yag surdum ne catlak kremi.bitane bile catlagim yok.ustelik 45 kiloyla hamile kalmistim.vucut catlamaya musaitse ne yaparsa yapilsin catlar.

Bi sure sonra gecer umarim konu sahibi.ben bi arkadasimdan cikolata yaginin iyi geldigini duymustum catlaklar icin ama ne kadar ise yarar bi fikrim yok...

cnm iş yerindeyim inan sandalyede zor oturyorum fenalık bastı
siz daha durun son haftalara dogru hiç oturulmuyo bel ağrısından işyerindeyim inanın her yerim ağrıyor belim bacaklarım oturmak bile işkence

Kızlar merhaba yazacak bir yer bulamadim, çok moralim bozum 19 haftalık hamileyim ben ikili test yaptirmamistim şimdi doktordan geldik neden yaptirmadiniz detaylı ultrason a gidin falan dedi gidicez zaten dedim bak kapl atışları derinden geliyo dedi ne demek istedi ben anlamadım

Öncelikle kaşımayın derim kaşıdıkça çatlaklarınız artacaktır benimde hamileleiğimde acırdı kaşınırdi ama ben kaşımadm catlaklarda varla yok arasi hatta eşim anlamadi bile o derece az.benek buyüdükçe karninizda büyüyor ondan oluyodur ama badem yaģi iyi gelio diyenler cok deneyin derim ve normal bu stres yapmayin sağlıklı hamilelik diliyorum :)

Neden yaptirmadiniz peki testleri dr da demis yaptirin bence ce üzulmeyin inşallah bisey yoktur ama o ikili test önemli diye biliyorum icinizin rahat olmasi için hemen yaptirin derim kalp atışı derinden gelmesini bende anlamadım ama kötü bir şey olsaydi söylerdi diye tahmin ediyorum

Canim esim ve ben zihin engelliler ogretmeniyiz zaten , bbu testlerin %40 yanılma payı var ve kaldırılması planlanıyor biz özel hastaneye gidiyoruz yaptırmak istemedik doktor da sorun yapmadı ,bu gün devlet E gittim ilaç yazdırmaya neden yaptirmadiniz falan dedi, kötü oldum eşim de kalp atışında bi problem olsa zaten yönlendirirdi başka yere ciddi bisi olsa dedi ne bilim.s

Aynen kötü bir şey olsaydi söylerlerdi ama özel de ki dr lar genelde o testleri önemsemiyolar ama devlet her testi yapio benim drm devletteydi be cok memnun kalmistim normal doğum yapmama rağmen doğumumu ebelere değil kendi yaptirdi bu çok iyi gelmisti bana.sizin için inşallah ama inşallah kötü bişey yoktur diye temenni ediyorum ama yinede yaptirin mesleginiz de ayrica güzel basarilar:)

Çok tesekkur ederim çok sag olun:) hem ilginiz hem güzel dilekleriniz için:)

Ben de zihinsel engelliler öğretmeniyim. 2li test 3lü ve 4lüye göre daha hassas ve yapılması gerekli olan bir test. İkiliyi ben yaptırdım. 3lü ve 4lüyü yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da tavsiye etmiyor. Kalp atışının derinden gelmesi hakkında bişey duymadım. Kalp atışının ne kadar derinden veya yüzeysel geldiği değil kalp atışı normalin altında yavaş yada hızlı olması problem olan diye biliyorum. 2li test yaptırmamışsanız da bir problem yok. Varsa ilinizde bir perinatoloji uzmanına gidip ultrason yaptırmanızı tavsiye ederim. Siz de canınızı sıkmayın. Bir problem olacağını düşünmüyorum :) allah kucağınıza almayı da nasip etsin

İlginiz için tesekkur ederim:) evet kalp atışı yavaşlamış dese anlayacagim ama derinden geliyo ne demekki , hem yavaşlama kontrol altına alması gerekmez miydi beni

Canim aynı haftalardayiz benim kaşıntı değil de aynen gerilme ve ağrı oluyo hatta sancı giriyor bazen ben de endiselenmeye başlamıştım normalmış demek herkesin öyle oluyosa :)

Canim aynı haftalardayiz benim kaşıntı değil de aynen gerilme ve ağrı oluyo hatta sancı giriyor bazen ben de endiselenmeye başlamıştım normalmış demek herkesin öyle oluyosa :)
cnm karnımız buyudüğü için sancıyo birde bebek çok fazla hareket ettiği zamanda iğne batması gbi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…