- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
-
Off ben adam işten gelsin diye zor bekliyordum. Canım sürekli erotik erotik mesajlar atmak istiyordu hahaahahvalla bende de öyle ama doktorun kesin emri var. 36. haftaya kadar orgazm olmayacaksın dedi. kafamı daşlara vurasım geliyor
Bana 9 ay yasaktıvalla bende de öyle ama doktorun kesin emri var. 36. haftaya kadar orgazm olmayacaksın dedi. kafamı daşlara vurasım geliyor
başlarda ben de öyleydim ama fazla zorlamışız düşük tehlikesi gelişince doktor bir dur artık dediOff ben adam işten gelsin diye zor bekliyordum. Canım sürekli erotik erotik mesajlar atmak istiyordu hahaahah
Aboooo yeni farkettimKonu sahibi o.
benim 20. haftadan sonra yasakladı. 36 da başlarım banane dedim geçen gittiğimdeBana 9 ay yasaktıHayatımda hiç okadar yükselmemiştim ama el mahkum
Sende hala bir kingirdeme olmadı mi? :)haklisin bacim zaten cinsellige açım kocamın dudislere hasret kalmışım benimde sinirler bozukkkk aciil kocamı sıkıştırmam lazim
Bende düşük tehlikesi yoktu valla insan kendine şaşıyor bu kadar şehvet arzu nerden geliyor diye. Ama ben o işi hamılelıkte artan akıntıya baglamıstım bıraz. Sürekli ıslak gezmek bende bir süre sonra cok fazla istek uyandırıyodubaşlarda ben de öyleydim ama fazla zorlamışız düşük tehlikesi gelişince doktor bir dur artık dedi
Benim dr kaynana gibi sürekli lohusalıktan sonra diyordu birde erkekbenim 20. haftadan sonra yasakladı. 36 da başlarım banane dedim geçen gittiğimdedoğarsa doğsun artık sona geldik
Omg böyle nasıl yaşıyorsunuz acebasıBenim dr kaynana gibi sürekli lohusalıktan sonra diyordu birde erkeklohusalıktan sonra da başa döndüm sıfır libido
Berbat birşeyOmg böyle nasıl yaşıyorsunuz acebası
Daha mı geniş, ölçelim sen de aynı alanı kullan deseydinizBazen yapmicam diyorum. Anlasin diye. Anlaşmazlığa yatiyo. Yine yapan ben ölüyorum. Bı kez dedi kadınlarla erkeklerin cinsel organı bir deil sizinki daha geniş dedi
deme öyle deme barut gibiyim evde.Omg böyle nasıl yaşıyorsunuz acebası
niye fake konu açıyorsun ? bir de bu fakeydi diye yazmışsın ayıp ya insanlar cevap veriyor ciddiye alıp seniBu konu fake di evet ama yeni konu deil
3 oldu dur artık.Kızlar meger ne cok sekssizlik bırıktırmıssınız ıcınızde.
Size yakıyorum...
Macun falan fıstık denediniz mi. Ay ne bileyim ben libidomsuz kendimi kışın ortasında donsuz kalmış gibi hissediyorum daBerbat birşeyama çaresi oldugunuda düşünmüyorum artık ben bulamadım
Valla allah yardımcın olsun ben ne kadar boktan bişey oldugunu tahmın edebılıyorum. Varken yapamamak..daha kötü ne olabılırdeme öyle deme barut gibiyim evde.
Olmadi dermişim hahah yok yok oldu ama bence çok az yaSende hala bir kingirdeme olmadı mi? :)
Ee yani ? Allah aşkına doktor yasaklamış 3 ayda yapmayıverin ya ölmezsiniz şaka gibi derde bakMerhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?