- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
-
Cinsellikte zorlama olmaz sen istersen yaparsın pazarlıkta olmaz o istemezse igrenirki sonra soğur daha kötüye gider ilişki. İstemiyorsan sende yapmaMerhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
Çok şükür.Ama iyi tarafından bakalım, hemcınsımız boyle sinik biri degilmiş
Peynirli olsun benimkiYufka yureklerımızden patatesli borek yapmaya doymadılar
Vallahi.gecmise bak ilk yorumuna.millete verdigi alayci cevaplar dikkatimi cekti ve baktim.Ay yemın et.
Hakkımı helal etmiyorum valla adama sınır oldum ıkı sıgara ıctım konuya yazarken
Hahhaa zaten başlıktan anlamak lazımdı ilk 3 ay şey etmek yasak azgshajks şey etmek ne demekse buda yeni türedi şey etmek yok kocamın seyi kalkmadı vs daha bir itici duruyor haberleri yokKonu fake.eski yorumlarina bakin.nisanliymis ama aldatiyomus kendine hakim olamiyomus konu sahibi.ne ara evlenmiste hamile kalmis.
Bisey derdimde ban yerim.bende seyedeyim bari.Hahhaa zaten başlıktan anlamak lazımdı ilk 3 ay şey etmek yasak azgshajks şey etmek ne demekse buda yeni türedi şey etmek yok kocamın seyi kalkmadı vs daha bir itici duruyor haberleri yok
Haydeeee. Yine mi oltaya geldik.Konu fake.eski yorumlarina bakin.nisanliymis ama aldatiyomus kendine hakim olamiyomus konu sahibi.ne ara evlenmiste hamile kalmis.
üzüldüm böyle bir zihniyette olan adamdan bebek sahibi olacak olmanıza. ne demek gözüm dışarıya mı kaysın yaaİyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Alayci msjlari dikkatimi cekti.ilk yorumuna baktim.Boşa sinir olduk desene.
Kalbimi çıt diye kırdınBisey derdimde ban yerim.bende seyedeyim bari.
Kuku sağlığını korumayı kk’ya giren her kadına zorla öğreteceyizBebek yağı ve sabun, kukulari bunlardan uzak tutun, Kudra'dan kamu spotu
Kendini kandirir.Biz guler geceriz.Haydeeee. Yine mi oltaya geldik.
Kocasıyla seks yapması mı edepsizlik? Yada oral istemesi ? Şaka gibisiniz ya. Edep medep deyip +18 sayfalarda fink atıyorsunuz. Şu içinizde bastırmaya çalıştığınız duyguları salıverin gitsin artık :) böyle zor olmuyor mu?Edep yahu edep
Cikiktir o kirik olsa duramazsinKalbimi çıt diye kırdın
Ben arko kullanan duydum. Dedim kukuya özel kayganlaştırıcı var onu kullan arkı krem sıkıntı çıkarır dedim sanırım ucuzdu ondan tercih ediyorduKuku sağlığını korumayı kk’ya giren her kadına zorla öğreteceyiz
Benim alaycı mesajlarım miAlayci msjlari dikkatimi cekti.ilk yorumuna baktim.
Konu sahibinin.Gayet rahat yazismasi dikkatimi cekti.artik 6. Hissimi acti bu fakelerBenim alaycı mesajlarım mi
Yok ya öbür arkadaşın kankisi var ya, onu diyor. Eltisini de getirecekmiş de işte saat geç olunca duvarın dibinde iki sigara içip dönmüşler.Benim alaycı mesajlarım mi
Kiz celallenme boşa konu fakemişKocasıyla seks yapması mı edepsizlik? Yada oral istemesi ? Şaka gibisiniz ya. Edep medep deyip +18 sayfalarda fink atıyorsunuz. Şu içinizde bastırmaya çalıştığınız duyguları salıverin gitsin artık :) böyle zor olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?