Hamileyim, İlla Herkeste Gördüğüm Şeyleri Mi Giymek Zorundayım !

Su hamile pantolanlarini yapimini verdiginiz ne iyi oldu kizlar.. Gorur gormez dayanamadim aldim elime eski kumas pantolonumu ve tisortumu kestim diktim giydim bile :) hem cok pratik hemde cok kullanisli.. Ayrica makine kullanmayi bilmiyorum elimde diktim makineden farki olmadi inanin.. Hic gerek yokmus keskem almasaymisim hamile kotunu
Hizimi alamadim butun pantollari kesmek istiyorum kaydirigubbakcemile3

:roflol:
Aynısı bizde de var şimdi, sana çekerse nasıl uğraşacam ben ikinizle diyo babamızakannehir
Allah yardımcısı olsun inşallah:gitme:

Bu arada ben bu sene mecbur ugg larımı giycem, soğukta en iyi onlar tutar heralde.:CüvCüv:

küllüşah bak ne dicem
madem yslden başka rimeller sende tüy dökülmesi yapiyo
sen de onları farklı amaçlar için kullan boshayallersmile
kıl cıkan bilumum yerlerine rimel sür
nası fikir ama :jeyyar:

gurbik şimdi buraya resim koyup komyu dağıtmim
ama google days in colours örgü battaniye yazdıgında resimleri
renkleri falan cıkıyor
tavsiyede ediyorum cok güzel sıcak tutuyor.

tamam nisanim yarın alcem
160a vercek adam
iyi demi?

Ben hep spor giyiyorum ablacım babetlerde çok rahat oluyor ama şimdi havalar çok soğudu, totom donuyor.bilmiyorumkismile

babeti totona mi giyiyon eelülcüm de donma yapiyo boshayallersmile

Benim ayağım donunca totoma kadar vuruyır, tüm fücudum buz kesiyormafoldumben

Çok şeker bir kombin tam benlikgamyoncuiremsu

bu sort ne la öle
sidikli sezercik donu gibizemuszemus

al işte hamarat kadının hali başka oluyo
dıpkı ben Allam yaaa boshayallersmile

allaşkına uggdan başka botun mu var ki giyesin bayanssulusmile
bütün yıl çalişip bi ugg aldın tüm kışı onlarla geciriyon 2 senedir boshayallersmile

Oyy oyy yerim ben onun tekmikleriniiiii Yağmurumda kafayı dayıyordu ödüm kopuyordu birşey olacak diyeTekme attımı acıkmıştır yada oyun zamanıdır ki bunun için daha erken ozaman kalkta yemek yeee diyo sana:cokacimcoook

Canımmm benimm sağol ablacım yok yazık etmem zira birtane değil 38 bedene düşürürüz hertürlü tadilat yaparız dediler anlaştık aldım henüz beklemedeyim malum kilolar çokkkkkkkkk yavaş gidiyorlarlaelaelaelaelae

Ben hep spor giyiyorum ablacım babetlerde çok rahat oluyor ama şimdi havalar çok soğudu, totom donuyor.bilmiyorumkismile

Kıyamam sana rahat taytlar satılıyor ve beli bol kilotlu çoraplar tavsiye ederimm sıcacık tutuyor ve hiç sıkmıyor:CüvCüv:
Ayakkabı kış için spor ve yine çizme illede çizme buda bendeki hastalık sanırım almsamda vitrine bile yapışmayı seviyorumkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
gurbam işte 3-4 sene önce 180 almıstım ben fiatı iyi bence
memnunda kalırsın
heee
eğer kalmazsan bana yollarsaın :)

He la sezercik donu seninkilerden :roflol:
Kıskanç gurbik.alsanaalsanasmile Bütün binici çizmelerimi, ankle botlarımı hepsini giyip giyip fotosunu çekecem bakam :lepi:

Benim ayağım donunca totoma kadar vuruyır, tüm fücudum buz kesiyormafoldumben

yazın napiyon peki aşkitom aklinialirimsmile
ayaklarının yanınca bütün ficuudunu ateş basiyo da soyunma ihtiyaci hissetmiyon işallah bilmiyorumkismile

Gurbik kaşınma taşırım seni:roflol::roflol:

ben hamileyim böcük bana bılaşamazsın alsanaalsanasmile-tatlicadiarzu-

geçen sene hamilenin biri topik açmiş bi arkadaşına sesleniyo nerdesin özledim gel diye
ben de dedim ki özel msj atsana neden konu aciyon
hoop banlandım
neymiş hamileler hassas oluyomuş bulaşmicekmişim
aha işte şimdi keser döndü sap döndü gurbiş de döndü
hamileliğin bütün nimetlerinden faydalancam :smiley-cool:
mesela tca'ya küfretmek geciyo içimden ama yok pisluk :çok üzgünüm:

Ben hiç kendim soyunmam ki, hep kocama bırakırım.:asigim:-tatlicadiarzu-

Biz senle 40 hafta dolana kadar nasıl uğraşcaz bilemiyorum:bbo:
Allahım acısada bize otelin vaylısı gitse

sabredin çogu gitti azi kaldı kaydirigubbakcemile2
otelinki gitse yanda cafe var oraya geçerim özletmem kendimi böcüüm merak etme boshayallersmile

Ben hiç kendim soyunmam ki, hep kocama bırakırım.:asigim:-tatlicadiarzu-

adam giyinik haline katlanamıyo soyim de bari bi işe yarasın diyo naparsın ona da hak vermek lazımbenneyaptımki

Otel mi ne oteli ablam hayırdır gurbam tatildemisin yoksa cnm?
Yok ablacım gurbaya dayanamayan kocası onu bi süreliğine otele yollamış eline bi laptop vermiş oyalansın ki sesi çıkması diye:gitme:
annaşıldı eyylülün başına vurmuş :jeyyar: hamilelik

Sormaya bana bi haller oldu hemilelikten sonra libidom arttı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…