- 13 Ağustos 2014
- 183
- 27
- 38
- Konu Sahibi hayatkaynagi
-
arkadaşlar. herkesin bebeği hayırlı olsun. eşimin ailesiyle çok ciddi sorunlarım var. ve dün sinir krizi geçirip majezik aldım. bu gün testte çift çizgiyi gördüm. zararı olurmu ?? yine mi kaybedicem bebeğimi hemde başkaları yüzünden. 9 ay bekledim ben onu. çok üzgünüm çok
canım içini rahat tut hiç bir şeyi takma kafana birşey olmaz allahın izniyle dua et allah kucağına almayı nasip etsinarkadaşlar. herkesin bebeği hayırlı olsun. eşimin ailesiyle çok ciddi sorunlarım var. ve dün sinir krizi geçirip majezik aldım. bu gün testte çift çizgiyi gördüm. zararı olurmu ?? yine mi kaybedicem bebeğimi hemde başkaları yüzünden. 9 ay bekledim ben onu. çok üzgünüm çok
Döllenme dönemindesiniz Allah korusun , hiç kafanıza takmayın bileydik olmaz. Bundan evvel düşüğünüz varmı ?arkadaşlar. herkesin bebeği hayırlı olsun. eşimin ailesiyle çok ciddi sorunlarım var. ve dün sinir krizi geçirip majezik aldım. bu gün testte çift çizgiyi gördüm. zararı olurmu ?? yine mi kaybedicem bebeğimi hemde başkaları yüzünden. 9 ay bekledim ben onu. çok üzgünüm çok
Ne güzel bir haber sizin adınıza çok mutlu oldum. Sizin gibi bekleyen herkese Allah bu müjdeyi versin.Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de uzun zaman sonra hamile kalanlardanım. 6 yıllık evliyiz, 3 senedir çocuk istiyorduk. Gittiğimiz bütün doktorlar sağlık problemimiz olmadığını söylüyordu ama yine de çocuğumuz olmuyordu. Eşim tüp bebek için çok sıkıştırdı beni. Ben herşeyin Allahtan olduğuna inanıyorum. Madem problemimiz yok kısmetimiz de varsa elbet birgün çocuğumuz olacak dedim. Bu ay da olmasaydı eşim zorla tüp bebek yapmak için doktora götürecekti. Çok şükür çift çizgiyi gördük. Allah isteyen herkesi hayırlısıyla çocuk sahibi yapsın inşallah :)
Ablamında ilk hamileliğiniz kötüydü ama ikinci hamileliğiniz güzel geçiyor. Ne mutlu size dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız.günaydınlar 7 yıl sonra tekrardan hamile olduğumu cumartesi gecesi idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı çarşamba günü 16:15 te randevu aldım dr.dan.... Bir kızım var ilkokul bire giden hayırlısıyla beklıyruz doktordan hayırlı haberimizi 5 gün gecikti tek sıkıntım bel ağtım ve bacak ağrım sadece bunlar onun dışında kızımdaaaaa daha adetim geçmeden öğürmekten kendımı alamamıştım ve 2 ay hiç bir şey yiyememiştim bunda ise çok rahatım allaha çok şükür birde sağlıklı olduğunu öğrenirsek şimdiden payşamak istedimm selamlar
Allah'ın izniyle hamilesiniz,canı gönülden tebriklerarkadaşlar merhaba bende 8 aydır ebbek beklyorum sanırım bu ay oldu adet tarihime daaha4-5 gün olmasına ragmen diş çekimi yaptıracağım için içime kurt düştü ya ham,leysem ve bebeğim zarar görür die beta hcg 64 çıktı yani pozitif 5,8 ile 71 arası 3 haftalık yazıyo ve ertesi gün de idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktıı sizce kesin hamilemiyim çarşamba günü randevum var dr gidicem
çok teşekkür ederimmm canım darısı olmayanların başına rabim tez zamanda herkese nasip etsinDöllenme dönemindesiniz Allah korusun , hiç kafanıza takmayın bileydik olmaz. Bundan evvel düşüğünüz varmı ?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ne güzel bir haber sizin adınıza çok mutlu oldum. Sizin gibi bekleyen herkese Allah bu müjdeyi versin.
Ablamında ilk hamileliğiniz kötüydü ama ikinci hamileliğiniz güzel geçiyor. Ne mutlu size dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Allah'ın izniyle hamilesiniz,canı gönülden tebrikler
Maşaallah ne güzel... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...bugün doktara gittim kan tahlili yaptırdım hamileymişim o kadar mutlu oldumki rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..
Rabbim tez zamanda versin bebeğiniz i hayırlısıyla...Kızlar Allah rızası için bana dua edermsiniz bebek istiyrm sorun yok ama olmuyor hamilleri duası kabul olurmuş duaciniz olurum
Âmin hayırlısıyla....çok teşekkür ederimmm canım darısı olmayanların başına rabim tez zamanda herkese nasip etsin
Tebrikler , ne zamandır bekliyorsunuz hamile kalmayı ?kızlaaaar az önce idrar testi yaptım kopkoyu iki tane kırmızı çizgi sanırım hamileyimm
3.5 senelik evliyim 15 ay oldu hiçbir sorun yok sebepsiz infeliteMaşaallah ne güzel... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Rabbim tez zamanda versin bebeğiniz i hayırlısıyla...
Acaba neden olmuyor,kaç aydır istiyorsunuz ?
Âmin hayırlısıyla....
Tebrikler , ne zamandır bekliyorsunuz hamile kalmayı ?
Allahım ne mutlu oluyor insançift çizgiyi görünce
Elifcim acaba kafana taktığım için gebe kalamıyor olanilirmisin ?3.5 senelik evliyim 15 ay oldu hiçbir sorun yok sebepsiz infelite
hayırlı olsun canım tebrik ederim evet hamilesin :)kızlaaaar az önce idrar testi yaptım kopkoyu iki tane kırmızı çizgi sanırım hamileyimm
Maşaallah ne güzel... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
benimde aynısı oldu canım 9. ayımda hamile kaldim rabim sağ sağlim kucağımıza almayıda nasip etssin isteyen herkese bu mucizeyi yaşattın artık dualarım tüm anne olmak isteyenler içinn9 aydır bekliyordum bu ay ilk defa hiç ümidim yoktu ama bu ay sürpriz yaptı
canımmm allahım inş zet zamandaa sana ve isteyen herkese nasip etsinn ben9. ayımda hamile kaldımm inş sizinde en kısa zamanda olurrr aminnnnnKızlar Allah rızası için bana dua edermsiniz bebek istiyrm sorun yok ama olmuyor hamilleri duası kabul olurmuş duaciniz olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?