- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
- 198
- Konu Sahibi hayatkaynagi
-
psikolojk olablr cnm .. ben bekle derim sonra üzülmemerhabalar..kızlar adetime 3 gün var.bu ay düzenli ilişki yaşadık.idrar testi yapsam çıkarmı acaba.çok üşüyorum ve başım agırıyor.cok uykum varmıs gıbı gozlerım kapanıyor ve arada kasıklarıma tatlı bı batma oluyor.bunlar psikolojikmi sizce.ne yapmalıyım.
SABAH TEST YAPTIM BELLİ BELİRSİZ 2.ÇİZGİ CIKTI.KAFAM İYİCE KARISTIpsikolojk olablr cnm .. ben bekle derim sonra üzülme
cokKızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
Polikistik over hastasıyım ve tedavi görmeden kısa sürede hamile kaldım,Rabbim herkese versin hayırlısıyla..
Aramiza hosgeldin :) hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsinKızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
Polikistik over hastasıyım ve tedavi görmeden kısa sürede hamile kaldım,Rabbim herkese versin hayırlısıyla..
silik mi? hamilesindir ozaman sabirli ol canm :) hadi bakalimSABAH TEST YAPTIM BELLİ BELİRSİZ 2.ÇİZGİ CIKTI.KAFAM İYİCE KARISTI
ay canim smdi gördum cooook sevindimmm hayirli olsun...Allah kucagina almayida nasip etsinkızlaarrr HAMİLEYİİİMMMMMM.kan testımı aldım sımdı 140.9 sonuç..
TSK EDERIM.AMİN İNŞALLAH.HOŞBULDUMM.ay canim smdi gördum cooook sevindimmm hayirli olsun...Allah kucagina almayida nasip etsinAramiza HOSGELDIN
hepinize hayırlı olsun kızlar Allah yar ve yardımcınız olsun.. ben ne zaman mutluyuuuuummmm diyeceğiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmKızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
mesajlarını yanlış yere yazıyorsun galiba :)kuzucuğum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?